Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 966
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
"Къцалец"-скакалец

# 166
За жените-полицайки: " Те са чичо полицай? "  Laughing

# 167
  • sofia
Наказвам сина ми заради няколко лоши и грозни думи, които повтаря нарочно. Наказанието се състои да стои мирно обърнат към прозореца с вдигнати ръце. След две-три секунди, следва въпроса:" Мамо, а може ли да пея докато съм наказан", отвърщам "Не", следва "Ама аз всъщност не съм наказан, а просто си мия прозореца" и започва да имитира бърсане с парцал... Crazy

# 168
Една сутрин дребния ме гледа подозрително и се подхилква.... накрая все пак решава да ми каже:

"Ахааа, аз знам какво си ти. Ти си едно извънземно, което е изяло майка ми и сега си се трансформирало в нея."
Аз: Е как така, няма такова нещо?!!  newsm78
Той: "Да, да, знаех си, че така ще кажеш. Много ясно, че ще отричаш"  Crossing Arms

# 169
Ники взел една ножица-играчка и идва при мен: "Мамо дай да ти отрежа ръцете (т.е.ноктите) и пък после ще ти отрежа главата (т.е.косата) да ти направя прическа"  Joy Joy Joy

# 170
  • Pb
Вчера го вземам от градина и го питам: "На какво си играхте с това момиченце?"
Той мисли няколко секунди и отговора беше: "Амиии, бягахме и кашляхме"

# 171
  • у дома
Прибираме се с каката на 6 г., на Св. Валентин и минаваме да купя цветя за майка ми. Коментираме с продавачката, че няма работа, нямало продажби и т.н. И аз и казвам - "На две места тази вечер ми отказаха да ми надуят 5 балона с хелий, имали много поръчки и за пет балона на никой не му се занимава ... сигурно са утрепали рибата..." Тръгваме си вече и детето ми казва - Мамо, наистина ли моята риба е умряла?  Laughing 

# 172
Преди да разкажа и аз нещо смешно , което се сещам искам да кажа че темичката е много хубава .
Подарява много усмивки на четящите я , а имаме нужда  Laughing
Случката е от неотдавна .Вечер е .Аз съм обещала да чета една приказка , която между другото сме чели вече доста пъти .Нана лежи в очакване , лампата свети , но брат и пък не иска да заспи , става , слиза от леглото , замеря ни с играчки и положението започва леко да излиза от контрол.
Тогава преди да се ядосам казвам :
-Хайде мила , да изгасим .Мога и на тъмно да ти разкажа приказката .Знам я наизуст.
Малката , доста възмутена казва :
-Мамо , аз съм учила английски , а тоя език "наизуст" не го знам .Няма да разбера приказката .
.....
Сложила си под блузата един плюшен заек и се разхожда , поглеждайки ме хитро .Аз я питам :
-Бременна ли си .
Беше скоро след раждането на брат и .
-Да -отвръща ми гордо тя , щастлива че съм я забелязала .
-А защо ушите на заека стърчат изпод блузата ти .
-Е , мамо -отвръща ми сърдито и го вади с театрален жест -нали ми каза че бебетата стоят в коремите на майките си надолу с главата ,какво да направя че има такива уши . Wink

# 173
Преди 2-3 вечери синът ми ме покани да гледам с него "Цигането от Бевърли Хилс" Shocked. Докато схвана, че става въпрос за "Ченгето..." Laughing

# 174
-Е , мамо -отвръща ми сърдито и го вади с театрален жест -нали ми каза че бебетата стоят в коремите на майките си надолу с главата ,какво да направя че има такива уши . Wink
Joy Joy Joy Joy JoyСтрашна сладурка

# 175
Днес след като оставихме девойките на училище отидахме с малкия на пазар. Аз гледам едни колички за него, обаче той гледа един камион и го иска. Аз му казвам, че има, а той казва, че счупен. Аз му казвам "Ти ли го счупи? Сега за наказание няма да ти купя нов, а ще купя кукли на Ани и Али."
Той се позамисли и каза:
"A(ll)y b(r)oke it! No do(ll)s for A(ll)y, (l)o(rr)y fo(r) me!"  Буквите в скобите "л" и "р" ги казва по бебешки. Което значи "Али го счупи! Никакви кукли за Али, камион за мен."

# 176
Една моя колежка излезе в 45-дневен болничен преди раждане. Един ден се случило така, че и мъжът й си бил в къщи и трябвало да водят 6-годишната си щерка на детска градина. Малката се възмутила: "Защо и двамата не ходите на работа, а аз трябва да ходя на градина?"  Crossing Arms
Майката й обяснила, че е в предучилищна възраст, че училището е много важно, за да станеш умен, да си намериш хубава работа един ден... бла, бла, бла... а детето я затапило: "Ще стана чистачка! Ти нали си ми казвала, че срамна работа няма!"  bowuu

# 177
Тази вечер показвах на Марти как се рисува снежен човек. Въпреки моето несъгласие той му сложи и крачета. Погледна го и каза:
-А сега - дупето!
Започнах да обяснявам, че снежния човек е с лице към нас и дупето не се вижда. Тогава той реши, че ще му нарисува пишка, а аз не намерих причина да го спра, та после и гащи го карах да рисува.

# 178
Малката ме пита "Какво е това?", като посочва преливника на мивката в банята. Отговарям й "Дупка". Тя ме пита - " Ще я зашиеш ли?" Shocked, беше ме гледала да шия дупката на чорапа й.

Бяхме гледали театър "Червената шапчица", на другия ден тя ми казва " искам ватъра за Дънга Вълчо", отне ми 5 минути да включа, че иска театъра за Кумчо Вълчо.

Бях купила пърленки от магазина и като седнахме да вечеряме ги извадих и затоплих. Като ги видя и ми казва " Искам тапачинка." Подавам й една пърленка, а тя както яде супата ми казва "Сложи ми и шоколад"

# 179
  • София
Обичайната сутрешна суматоха: бързам да натикам дъщеря ми в дрехите и да излизаме.
 - Не искам този чорапогащник, искам червен.
 - Червеният на нищо не отива.
 - Как да не отива. Едното /посочва левия си крак/ отива на другото /посочва десния си крак/.

Та, ако се чудите дали можете да носите дадена блуза с определен панталон, имайте предвид, че двата крачола идеално си подхождат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт