Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 900
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моя син напоследък ги ръси едниии...Направо на моменти се чудя да се карам ли,да се смея ли...А все ми се струва малък,пък то...

Онзи ден му се карам,че се е качил на едно столче,което е домъкнал до мивката.Та качил се на столчето и пуснал водата.Аз като го видях и веднага му се скарах да спира веднага водата и да слиза от стола...Да,ама той не спира и се вглежда във водата,прави му кеф да си играе...Аз пак се карам и той троснато:
-"Еее,добйе бе...са я спла тая вода"

ти пак се радвай, човече с характер е  Peace

ами аз какво да кажа, че като се карам на котката (обикновено да не се катери или да слезе откъдетое "кацнала") - аз и се карам, а тя ми отговаря с нещо като цвъртене.. ама с един тон точно все едно ми вика "мамо, бееее, само още 5 минути"  Laughing Laughing Laughing голямо мрънкане пада, когато трябва да се дисциплинираме  #Crazy

# 661
Даа,определено е човече с характер,много обича да ми отговаря наполседък...

Снощи нещо му се карам,че гледа телевизора много от близко...Правих забележка първи път,правих забележка втори път...Накрая казах,че ако не се премести,ще го изключа,а той...
-"Сто бе,къв ти поблема?" ooooh! Rolling Eyes

Баща му и той го учи на едни...Някой ден ще си имаме сериозна разправия за това...Говорят си сега те двамата по мъжки...и баща му го пита:"Бо,я кажи ние с теб по руси ли ще ходим или по черни?",Боян стои и го гледа и пита "По юси или чени,к'во?",баща му обяснява дали по жени с руси коси или по жени с черни коси,а Боян му казва:"Емиии,ти кажи"...ама с един такъв невинен гласееец...

А като ни спре някой познат на улицата и той веднага поздравява с "Дластиии,ко стаа?" Laughing

# 662
  • Юпитер- Сатурн
Вчера си говорим. Малкия ме разпитва кой какво работи. Накрая се стига до мен и той " Не мама няма ходи работа, мама работи песинерка (пенсионерка)   Laughing

# 663
  • София
Снощи слагам Алекс да ляга, че стана доста късно, а тя иска да легне на спалнята. Аз й казвам, да си ляга в леглото, тя- недоволна става и отива в нейното легло с думите - "Всеки да си знае леглото!" Naughty Crossing Arms ама с такава интонация, все едно аз исках да отида в нейното Laughing  После пак повтаря както аз й казвам - "всяка жаба да си знае гьола....аз не съм жаба, аз съм Алекс" с толкова невинно изражение, малкото жабче на мама Heart Eyes

Легнали сме и нещо си говорим с баща й, а тя се обажда - "Всички да заспиват, да не съм чула на никого гласа! Заспивайте, после мама ще дойде" Naughty последвано от " Нямате работа тука" Crossing Arms   Joy - копира всичко от яслата, повтаря лелите и кога на място, кога не, ама се получава забавна ситуация Mr. Green

# 664
  • sofia
- Искам да гледам как "кърВиш" бебето. И по-точно как си сипваш млякото в гърдите.
hahaha Joy

и от нас по горната тема - след няколко приказки за кръвожадния вълк, дребната изкоментира брат си, с който се кърмехме през половин час: "е много е млекожадно това бебе"

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:48 от pasta

# 665
и моята девойка копира от яслата.
Една вечер спорим с баща и на по- висок тон ( не е похвално), при което тя пристига с репликата- добре да, защо не си играете тихо?

Рисува с водни боички, но без да топи четката във водата, за не ги измие боичките  Rolling Eyes

В последно време разпитва кога ще си имаме и ние бебе ( аз съм си виновна, че показвам снимки на бебета).
Аз отговорям - някой прекрасен ден. Тя- аз ще ти каже кога ще е този прекрасен ден. Може и утре да е.

# 666
  • Sofia
Сутринта сме на площадката и искат сок. Казвам "Останете тук с тати, аз ще отида да ви купя сок и веднага се връщам" и единият ми отговаря с много сериозен тон:
- Аааа не. Аз ще дойда с мама, да видя къде ходиш, щото не си достатъчно голяма да ходиш сама.  Shocked

# 667
  • София
.... "е много е млекожадно това бебе"
Joy   Joy   Joy

Молба, отправена от сина ми към мен преди години:
- Мамо, хайде да ми родиш едно бебе.
- За какво ни е това бебе?
- Ами да си го водим за качулчицата.

# 668
Моите деца израстнаха в двуезична среда и имаха страшно много бисери. Добре че  щерката проговори без да бърка езиците и ми превеждаше казаното защото понякога много се затруднявах да разбера какво казва.
Любимото ми бисерче е от големия син  трябваха ми две седмици да разкодирам  како иска да ми каже
Ноа лов  геа катуунс - Ноа обича да гледа анимация - бил е на не повече от четри.

# 669
"..в името на оВца и сина и светия дух!"
Аз  Shocked
"е нали така викат по филмите...."
Вуйчото допълва: Да,бе,да... овцата и... чевермето... и светия курбан!

Друг бисер...
"Сега с тая светла коса си много хубава и като се накъдриш...  Heart Eyes ,обаче ще си по-хубава с черна коса.... ама тогава, ще трябва да си я изправиш..."  newsm78
Накрая установих ,че искал да приличам на ...някоя си  Laughing

# 670
тръгваме онзи ден за село и минаваме през циганската махала след Дружба. Мойто гледа, гледа и вика - Я какво счупено село !!!

# 671
Майка ми пита дъщеря ми: "Ти българка ли си?", а тя с много голямо учудване и жестове: "Аааз???? , неее, аз съм Вики.  Joy

# 672
Сиси:

- Аз като порасна ще имам ли бебе?
- Да
- Кога точно?
- Като станеш като мен.
- Ама  веднага ли ще се роди?
Тук усещам колко дълбоко нагазваме и наивно отговарям:
- Като се омъжиш и тогава
Сиси:
- Добре, тогава ще се оженя за бати ....или за теб, ако ти не искаш, може и за тати обаче той само в тоалетната седи.... Mr. Green

# 673
  • Пловдив
Урок по математика на малкия ми син /3години и половина/.
АЗ: Ако имаш два бонбона, и аз ти взема единия колко ще имаш?
Той: Един.
Аз: А ако имаш един бонбон и аз ти дам още един какво ще стане?
Той: Ще ги излапам.  Simple Smile

# 674
  • София
Уникални са тези деца,много я обичам тази тема! Joy

Разхождаме се в парка Заимов с на моя приятел сестричката,която е бъдеща първокласничка,тя си играе а ние сме седнали и пием кафе.
Идва детето тичайки отнякъде и извиква:
-Една блондинка се скри под масата ви!"
При което и двамата с приятеля ми в първия момент  #Crazy newsm78
зачудихме се какви ги говори това дете,след малко усетих как едно миниатюрно кутре порода болонка ме души под масата Joy
   Блондинка ... болонка объркахме малко понятията hahaha

Общи условия

Активация на акаунт