Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 543
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
а за онези ароматни бамбукови клечки някой вече има ли мнение- сила на аромата,т.е. ароматизира ли например цялата стая, слаб - силен, за колко време се изпарява, струва ли си изобщо толкова пари - 17 лв. ми се струва скъпичко за ароматизатор, но пък много ми харесаха и трите  как миришат Crazy и т.н. /миризмите на трите вида ги знам от ароматизираните страници/ Peace

# 586
а за онези ароматни бамбукови клечки някой вече има ли мнение- сила на аромата,т.е. ароматизира ли например цялата стая, слаб - силен, за колко време се изпарява, струва ли си изобщо толкова пари - 17 лв. ми се струва скъпичко за ароматизатор, но пък много ми харесаха и трите  как миришат Crazy и т.н. /миризмите на трите вида ги знам от ароматизираните страници/ Peace

Като си взема поръчката след 2 дена, ще кажа.

# 587
Moмичета,може ли някой да ми обясни що е това "такса пререгистрация",която ми се начислява при набиране на поръчка?Ако ще трябва да ги платя тия 5лв за да продължа да съм консултант,значи вече няма да бъда.Писна ми от Ори номера Sick

# 588
Moмичета,може ли някой да ми обясни що е това "такса пререгистрация",която ми се начислява при набиране на поръчка?Ако ще трябва да ги платя тия 5лв за да продължа да съм консултант,значи вече няма да бъда.Писна ми от Ори номера Sick

Начислява се, защото през някой каталог не си пуснала поръчка, т.е. заради пропускането ти искат пререгистрация.

# 589
Да споделя и аз мнение за комплекта за маникюр. Като цяло ми допада, но трябва доста внимателно да се борави с него. Ноктите ми са доста здрави, изключително рядко се нацепва някой, но с тази джаджа за секунда невнимание и поотчупих 2 люспички. Но все пак ми харесва - струва си.   Peace

# 590
аз не съм консултант на Орифлейм, а само клиент....обаче ми е странно защо всеки познат, който се занимава с Орифлейм, като ме срещтне и иска да ме прави консултант newsm78   каква е далаверата

# 591

Начислява се, защото през някой каталог не си пуснала поръчка, т.е. заради пропускането ти искат пререгистрация.

Много тъпо ми се струва ....... Sick

# 592
аз не съм консултант на Орифлейм, а само клиент....обаче ми е странно защо всеки познат, който се занимава с Орифлейм, като ме срещтне и иска да ме прави консултант newsm78   каква е далаверата

Присъединявам се към питането.  Peace

И въобще струва ли си, ако поръчвам само за себе си от време - на време?   
Има отстъпка от 30 процента, доколкото разбрах, но аз пък нямам време и желание да се занимавам с поръчки за други хора.

# 593

Има отстъпка от 30 процента, доколкото разбрах, но аз пък нямам време и желание да се занимавам с поръчки за други хора.
23%

# 594
  • София

да, 23 % са  Peace

ти си прецени  Rolling Eyes
1. колко даваш годишно за козметика Орифлейм, съответно колко ще спестиш като консултант
2. колко ще ти струва регистрацията (гледай да е в някаква кампания, за да е безплатна или поне с намалена такса).. ако не пускаш поръчки всяка кампания, имаш годишна такса за пререгистрация - 5 лева
3. колко често и колко големи поръчки си правила досега - оттам ще видиш какви таксиимаш ( обработка, доставка)
и като теглиш чертата ще видиш всъщност заслужава ли си или не  Hug

винаги имаш възможност да се преориентираш:
1. да спреш да пускаш поръчки през твоя номер и да си поръчваш при друг
2. да започнеш да "обслужваш" и хора около теб, които биха искали да ползват ОРИ козметика.

а "далаверата" на този, който те регистрира е, че твоите лични бонус точки (БТ) (генерирани от поръчката) на него му се броят като групови и му помагат (понякога) да достигне по-високо ниво и съответно допълнителна отстъпка.

давам ти пример:
ти регистрираш 5 човека, които правят по 100 БТ, и ти правиш толкова
поотделно тези 100 БТ на човек не генерират никаква допълнителна отстъпка, но 600 (колкото са твоите групови БТ) вече ти генерират 6%, т.е. след края на кампанията ти ще получиш 6% от общия бизнес обем (общо взето сумата на всички поръчки без ДДС).. не са бог знае колко пари, де, така че не очаквай без стабилна група да имаш кой знае какви приходи  Peace

# 595
Elitsa_z, благодаря за отговора   bouquet

Аз не искам да печеля. По-скоро целта ми евентуално би била да купувам продуктите на по-изгодна цена.
Но то пък има допълнителни такси (за обработка и доставка), така че ... Тези такси къде мога да ги погледна?

# 596
  • София
Elitsa_z, благодаря за отговора   bouquet

Аз не искам да печеля. По-скоро целта ми евентуално би била да купувам продуктите на по-изгодна цена.
Но то пък има допълнителни такси (за обработка и доставка), така че ... Тези такси къде мога да ги погледна?

по принцип в сайта  Peace

такса обработка се начислява за малки поръчки (2 лева до достигане на 100БТ, приблизително 140 лева; и 0,75 лв след това за поръчки под 50БТ)
такса доставка/куриер, ако не искаш да ходиш до офис на Орифлейм.. за София последно беше 3,60  Peace

# 597

Много тъпо ми се струва ....... Sick
Ужасно е просто.Един път пропуснах поръчка и то какъв пропуск.Пуснах въпросната поръчка и някаква грешка в системаат им пропуска моята поръчка.Регионалният ни представител забелязала и пуснала продуктите от нейна регистрация.Дойде поръчката,но на нейно име и съответно на мен ми се броеше като пропуск.Ами живи и здрави да са,ще остана в историята на консулатнтите на Ори.

# 598
Казаха ми, че датата на връщане на поръчките е 7 дена, след като си ги пуснал. Но във фактурата ми пише съвсем друга дата на падеж. Кое е вярното?

# 599
  • у нас
Казаха ми, че датата на връщане на поръчките е 7 дена, след като си ги пуснал. Но във фактурата ми пише съвсем друга дата на падеж. Кое е вярното?

датата на падежа е датата до която трябва да платиш фактурата

Общи условия

Активация на акаунт