Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 872
  • 641
  •   1
Отговори
# 135
Днес получих поръчка от 03.01.(Бургас).Доволна съм и смятам пак да поръчвам.Има наистина доста изгодни неща.Дано доставката да остане безплатна.
Роксолана , а кога ти беше изпратена поръчката?
Аз чакам една, изпратена на 06.01 и се чудя дали да хода да си я търся в пощата ...

Извинявай че толкова се забавих с отговора,но два дни нямах време за форума.Поръчката беше изпратена на 05.01.
Поръчах този  еликсир.В темата за френския козметичен сайт го хвалят много,но за сега нищо не мога да кажа.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:18 от Роксолана

# 136
  • Бургас
А бе, моята поръчка от 31.12. май все още не е изпратена.

Когато отворя самата поръчка, срещу артикулите е изписано despatched, но на самата поръчка статуса й е invoiced.

Пфууу, голямо чакане, голямо нещо!

# 137
  • София
Значи ти е изпратена. На моите и на двете пише така, а първата дойде.  Peace

# 138
  • Бургас
Значи ти е изпратена. На моите и на двете пише така, а първата дойде.  Peace

Така ли?
Ами на това invoiced пише, че била подготвена за pick up.

# 139
  • София
Мда и на моите пише същото.  Peace тази от 31.12 ми пристигна, а тази от 01.01 я чакам още.  Flutter

# 140
  • Бургас
Мда и на моите пише същото.  Peace тази от 31.12 ми пристигна, а тази от 01.01 я чакам още.  Flutter

Ооо, обнадежди ме!   bouquet
Кога получи тази от 31-и?

Паричките са ми осчетоводени на 3.01.

# 141
  • София
Вчера я взех, а известието беше от сряда.  Peace

# 142
  • Бургас
  bouquet

Дано и моята да дойде скоро.

# 143
  • Бургас
Роксолана, благодаря! ... А моята поръчка все още я няма. Със статус despatched е от 05.01 и тя... Crossing Arms
И в пощата ходя всеки ден да си я търся, но си я няма ...Днес съм пак там  Mr. Green

# 144
  • В Голямото село
Вчера получих известие за поръчката ми от 02/01/2011, но ще си я взема чак в понеделник  Hug

# 145
Моята от 08/01/11 все още не е изпратена. Чака се един артикул. Ами ще почакам.
Да споделя нещо интересно. От детския Лореал за мека косичка с аромат на ягоди, косата на моето момче става на масури.  Grinning Силно се накъдря. Той е още с бебешките си къдрици, но до сега Бюбхена не е действал по този начин.

# 146
  • In transit
Пакетчетата са с тракинг номер и няма как да се загубят, ако много се забавят им пишете, те имат номера и могат да я издирят. Моята едната дойде за около седмица, втората я чакам скоро.

# 147
  • В Голямото село
Вчера получих известие за поръчката ми от 02/01/2011, но ще си я взема чак в понеделник  Hug
Много съм доволна от поръчката - бебешки лосион на Веледа и детско шампоанче на Лореал.  Peace

# 148
 Party И аз да се включа към получена поръчката.
на 01.01 я направих по нощите, на 12.01 писаха мейл, че я пращат и днес я взех от пощата  Mr. Green горе-долу 2 седмици - екстра.
Аз напоръчах все Джонсън продукти за малката (пък и не само за нея), защото бяха мн изгодни Wink
Поръчах и 1 паста за зъби Веледа, ще я видя на какъв хал е после.

# 149
Така...
аз направих поръчка на 14.01 сутринта.
Вчера е била в пощенския клон и днес я взех  Peace
Това са само 3-4дни  Party Супер бързи,много съм доволна,остава и детето да си хареса шампоаните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт