Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 868
  • 641
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Очевидно има някакъв проблем с моята поръчка...Шипната е на 05.01 и още я няма...Ако и днес я няма в пощата ще им пиша вече ... Confused
Подозирам, че проблем може да е направил пустия спрей ... ooooh! Той вече даже и не ми трябва  hahaha

# 151
  • София
Ми тя и моята от 01.01 я няма.  Peace Не знам кога е шипната, то нали не пише. Чакаме, к'во да правим.  Whistling

# 152
При мен още същия ден писаха(в акаунта) ,че е шипната  Peace

# 153
  • Бургас
Аз мейл, че е шипната не съм получавала, но всеки ден си следях статуса на продуктите в поръчката и в момента, в койта статуса стана despatched, я сметнах за изпратена ...  newsm78
До момента за 4г. онлайн пазаруване пратка не ми се е губила и се надявам все така да си продължава  Peace

# 154
Похвалвам много тази спирала  Peace

# 155
  • Пловдив
Много са коректни.Един продукт не можаха да ми го доставят,предложиха замяна или връщане на парите.В петък е пратено -днес е при мен.Доволна съм от тях

# 156
  • София
Взех си поръчката от 01.01, беше дошла на 18.01. Всичко е коректно.  Peace

# 157
  • Бургас
Оказва се, че наистина има проблем с моята поръчка. Снощи им писах и тази сутрин получих мейл, че колета се бил върнал при тях и го пускат отново. Трябвало другата седмица да си го получа. Да видим! Thinking

# 158
Сутринта пуснах една пробна поръчка. Whistling
Искат ми потвърждение на адрес и пощ. код. Rolling Eyes Иначе статуса е on hold.

# 159
  • бургас
Добро утро! Аз искам да попитам нещо  при попълване на адреса кварталите къде точно ги пишете,че нещо не мога да се справя с тази част.

# 160
Сутринта пуснах една пробна поръчка. Whistling
Искат ми потвърждение на адрес и пощ. код. Rolling Eyes Иначе статуса е on hold.
Как искат да потвърдиш адреса?  newsm78

# 161
Ами пише :
Good Day and Thank you for shopping with eChemist.co.uk
Your order Status is on hold can you please confirm your postcode and address.
  Rolling Eyes

Пратих си пак адреса и сега е статус invoiced.

# 162
Вчера направих първата си поръчка от сайта. Поръчах 3 продукта на Avene, днес 1 продукт беше със статус Stock Allocation, а другите 2 Ordered. Получих мейл, с който ми съобщават че очакват доставка от Avene през следващите няколко дни и ще ми забавят малко поръчката  Grinning , хубаво е че все пак информират.

# 163
  • София
Поръчката ми от 14.01 беше тук на 21.01. Бях поръчала само коректор на Лореал, а те го бяха опаковали в такова голямо кашонче, все едно парфюм 100мл има вътре.  hahaha

# 164
  • Бургас
А моята от 05.01, която беше повторно изпратена все още я няма. Май наистина спрея ще се окаже "препъни камъка" в тази поръчка. Ще изчакам до петък и пак ще им пиша. Аман!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт