Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 861
  • 641
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък днес се опитах преди обяд да поръчам едно червило. Като си въведа данните на картата ме връща отново на екрана с адресите за доставка и като натисна Confirm order отново ме връща там. Уж имам пари в картата, обаче не мога да завърша плащането  Thinking. Някой да има подобен проблем днес?
Иначе миналата седмица поръчах червило. Дойде за 4 дни точно и в огромен кашон  Mr. Green.

# 166
  • In transit
А моята от 05.01, която беше повторно изпратена все още я няма. Май наистина спрея ще се окаже "препъни камъка" в тази поръчка. Ще изчакам до петък и пак ще им пиша. Аман!  ooooh!

А защо не ги помолиш да ти дадат тракинг номера и да провериш сама къде е "заседнала"? Аз вече три поръчки направих и получих много бързо, за около седмица всяка.
Много съм доволна от магазина.  Peace

# 167
  • Бургас
А защо не ги помолиш да ти дадат тракинг номера и да провериш сама къде е "заседнала"?
Аз миналия петък им писах и казаха, че била върната при тях и я пращат отново. Точно това ми казаха и на мен - "Трябва да я получите другата седмица". Сега чакам до петък и ако се наложи пак ще им пиша.  Hug

# 168
В момента колко е доставката?

# 169
Безплатна е. Peace

# 170
Супер. Hug

# 171
Здравйте мами! Чета темичката ви и ми направи впечатление, че никоя от вас не е обърнала внимание на тази част от сайта която е за лечебните продукти, а там има много добри неща. От личен опит ви препоръчвам - особено сега когато е сезона на гриповете да си вземете LEMSIP или Beechams Cold & Flu. И двете са много по добри от всичкое което съм пробвала от нашите аптеки. Цените са почти еднакви с продуктите които има по нашите аптеки. Аз от години си купувам тези продукти, както и парацетамол, нурофен и ибупрофен от Англия.

# 172
  • София
Мерси, Pip88 ! Аз лично ще се вслушам. Peace

# 173
Моята поръчка от 20.01 снощи дойде! Party
Много съм доволна от шампоанчетата и скоро ще заформя още една поръчка. Peace

# 174
  • Бургас
Значи аз да очаквам повторно изпратената ми на 21.01 днес...А дано  Laughing
редакция: Имам известие в пощенската кутия. Май този път дойде Simple Smile
Още една редакция: Не е от тук пратката..Една светеща констенурка от Китай дойде ...за 10 дни. Аз въобще изключих за нея, защото обикновено поне 20-30 дни пътува ..Уви, утре май пак ще им пиша  Confused

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:16 от I r r a

# 175
  • София
Една оферта от @ - http://www.echemist.co.uk/email/ec91/ec91.html

Вчера взех поръчка(1 шампоан на Виши и 1 стик за устни) от 17.01, още на 25 е пристигнала в пощата....

# 176
  • София
Момичета, изчетох темата, но все пак да попитам - със сигурност ли идват с тракинг номер пратките от този сайт?
Смятам да си поръчам refill от Guerlain Parure и искам да попитам дали някоя от вас има празна кутийка, която да не й трябва?  Praynig

# 177
  • София
 newsm78 Тракинг номер? Аз нямах.  Thinking

# 178
Аз  нямах тракинг номер.Сега чакам още една поръчка - също нямам.

# 179
 Rolling Eyes Не съм сигурна дали не бъркам, но за номер за проследяване на пратката не се ли плащаше??Нямаше ли такава опция, а това за БД е без проследяващ номер...но пак казвам, мене тотално ми се омотаха сайтовете за поръчки и може за друг да става дума...аз имах само мейл, че е пратено.

Общи условия

Активация на акаунт