Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 262
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Бебешондел   bouquet 

Тонче  bdbaloni 

Аз ще стискам, за да може детенце да си има собствен празник /Тонче, извинявай но това е мое мнение/

# 16
Хайде момичета, дано ни е на късмет!

На всички пожелавам леки и безпроблемни раждания! Praynig

# 17
Тонче ЧРД - ти пожеланията си ги знаеш.
ЕЛЧ, ако Бойко е кръстник още сега се хващам с ръце и няма да позволя нищо да излезе от мен  Joy Joy Joy

# 18
look_at_me, права си!!!  Grinning ХАйде момичета, давайте - дано бебе 2011 да е от нашите чакани бебоци!!!

Ние ще си бъдем тримката тази вечер - първата ни нова година заедно  Simple Smile още не мога да измисля новогодишното меню  newsm78 А Ади успя да си напишка новогодишния тоалет, с който нямах търпение да я облека Crazy

Тонче  newsm59  Gift Да си жива и здрава и скоро да гушкаш едно малко съкровище  baby_neutral

Весело посрещане на Новата година на всички! Пожелавам ви много приятни емоции през  Hug

# 19
Тонче, Честит Рожден Ден!   bouquet

Аз нямам нищо против да му е Бойко кръстник ,ама неще туй дете да излиза. Rolling Eyes

# 20
tonche,  newsm59 бъди здрава и щастлива  Hug а съвсем скоро и най- прекрасният подарък  newsm30

бебешондел  Hug

look at me, Банго Васил хич не звучи лошо smile3533

# 21
  • Пловдив
Днес си мислех дали бебе на 2011, няма да е на някоя мама от темата Heart Eyes
аууу представяш ли си! и бойко борисов да му е кръстник!
няма такъв ужас!
давайте да стискамеееее! Laughing Laughing Laughing
ААААА това инфо съм го пропуснала - стискаме и това е, и аз не съм му фен  Stop

Тонче честит празник   bouquet

# 22
# 23
Ама наистина ли днес всички се стискате .... никоя ли няма да роди!  Laughing Аз все влизам да проверя за бебчета, ама като гледам как пропуснахме 24 и 25, нищо чудно и на 31 да не се роди бебче  Mr. Green

Тонче, да си жива и здрава! Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet

# 24
  • София
Тонче, да си жива и здрава! Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet

Леко и безпроблемно раждане  Hug

# 25

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Тонче! Жива и здрава, с много късмет и най-хубавото подаръче скоро!

Бебешондел браво за новата темичка! Hug Да ни се пълни с много здрави и сладки бебчета и леки раждания! Praynig

И аз съм от стискащите за Новата година!!! baby_neutral

Момичета, щастлива съм, че ви намерих тук, месеците които минаха с вас бяха много по-леки и приятни! Благодаря ви, че ви има! На всички желая весело и приятно посрещане на Новата година! Да я посрещнем със здраве, да ни донесе много щастие, късмет и радост, да ни донесе така чаканите здрави и хубави бебчета и леки раждания на всички! На тези, които вече родиха своите съкровища - посрещнете с радост Новата година с прекрасните си дечица и стискайте палци и за нас!   bouquet

# 26
О и аз стискам в такъв случай, щом има опастност Бойко да е кръстник.

Тонче, честит рожден ден. Много здраве, щастие, късмет и най-лекото раждане ти пожелавам .

Минавам да ви пожелая весело посрещане на новата 2011-та година.
Неко всяка несгода да остане в старата 2010-та, а в новата да ни очакват само красиви емоции, веселие, щастие, любов, успехи.
И разбира се най-важното : леко да бъде раждането за всички ни, с много здрави, румени, засмени бебоци.

# 27
Запис  Grinning

И аз искам някой днес да роди, да си имаме новогодишно бебе или бебе 2011 Grinning
Ама като се сетя като като бях бременна хич не исках да раждам по Нова година, че тогава докторите ще запразнуват, пък може и почерпени да са  Laughing

Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година! Нека да ни донесе много здраве, щастие, късмет и любов!

Тонче, честит рожден ден! Да жива и здрава и много щастлива!

# 28
Тази тема ще я пишем в 2 години Mr. Green
Бебешондел,благодаря за труда,то като е суша вечер поне темите да се изписват Mr. GreenПри нас секса вече не е мираж,а по скоро сложно упражнение LaughingСпомнмям си ,че и преди ми се приискваше към края Grinning
Тонче,да си жива и здрава!Догодина с прекрасен подарък да се сдобиеш! Hug
Отивам аз да доизкусорявам тортата и да почвам менюто докато диваненце спинка Laughing
Ако не успея да се включа да си пожелая от  сега :  Да ни е честита новата година!да е изпълнена с много щастливи мигове!

# 29
Весело посрещане на новата година!
Пожелавам  на всички, които още стискаме кълки леко раждане, здрави бебенца и бързо възстановяване! Кой каквото си пожелае тази вечер да му се сбъдне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт