Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 262
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
айде и аз малко да се включа, че ще запразните всички скоро

Тонче ЧРД мила

Emilly1212 много мило  Hug

и аз съм от тези дето стискат, не искам да е днес, да не притеснявам доки по нощите, макар че днес мъкнах яки торби и се замислих да не си докарам някоя контракция.
Ох, мацки приятно посрещане на Новата Година ви желая  Hug Hug Hug

# 31
  • Пазарджик
Тонче  newsm59
Весело посрещане на Новата година!!!И нека вашите желания бъдат мои пожелания!!!

Аз ще хвърлям по едно око в темата нали сме си в къщи.

# 32
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета! Много сте мили!
И аз съм си вкъщи и влизам от време на време да проверя дали не съм се сдобила с някой астрален близнак (с 39 години разлика, де). Ама верно, здраво сте стиснали кълки и не пускате хлапетата  Crossing Arms

# 33
Момичета, февруарки също ви пожелаваме весело посрещане на Новата година, на родените бебенца - да са много послушни и папкащи, а на тези, които още са  коремите на мамите - да излизат лесно, и да радват много своите родители  Hug Весели празници!

# 34
  • София, Лагера
Ку ку!  Party

Алекса, много хубав разказ! Хи хи хи, ще й върви на купони на Адина  Wink

Мишел, слагай беб по-често на гърда, така ще си увеличиш лактацията! Не забравяй и нощем, тогава нивото на пролактина е най-високо!

Тонче, на много хубав ден си се родила! Честит празник!  Hug

Нощни, Клечо, Бебешондел, благодаря ви за помощта за слинга! Аз уж знам как се слага и той, и бебето. Глупавото е, че нито ни Пресиян, нито Тервел ги свърта вътре. Пробвала съм да нося свикнало бебе - нямам проблем  Rolling Eyes Но сега само чакам мъжете ми да се разкарат (но работа и на детска градина) и да почна да го мъкна само в слинг да свикне!

Етомира, за ходенето в МОЛа обличам на Тервел боди, ританки и гащеризонче. Отгоре слагам скафандър. Като влезем в МОЛа, събличам скафандъра, но оставям бебчо да лежи в него. Така хем е обгърнат и му топли, хем е отворено отгоре и не го претопля.

Тути, не й се връзвай на малката. Все пак е още дете. Ще свикне. И аз се пека на същия огън, очаквам да чуя нещо подобно, но съм се заредила с позитивно мислене, че не му е момента сега да се натъжавам.
Празникът смятам да си го изкараме вкъщи - само ние 4-та. Цял живот съм ходила по купони, веднъж ще се въздържа. Нищо не съм готвила. Гади ми се от ядене, аман вече! Мъжо грабна баткото (ох, рахат!!!!) и отидоха да накупят сухи мезета и това ще му бъде! Вече си мечтая да огладнея!  Crazy

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 16:26 от Ноеми

# 35
  • София
Весело посрещане на празника  и от мен!  ura  Party Time Tada

# 36
Запис и за мен.
Бебешондел, мерси за темичката!   bouquet
Тонче nbirthday

# 37
Весело изпращане на старата и посрещане на новата  2011 година , нека е изпълнена само със здраве, успехи и късмет за всички нас! Нека в следващия месец всички да гушнем живи и здрави бебчета,които да внесат в живота ни много светлина и радост!!.

newsm10 smile3521 newsm10

...И момичета внимавайте какви късмети ще изтеглите утре от баницата.. smile3508

# 38
  • София
Тонче,Честит Рожден Ден,пожелавам ти една много хубава година с бебчето,което скоро ще гушкаш  bouquet
Весело посрещане на Новата Година,мамчета,да сте здрави,щастливи майки на прекрасни бебчета,да живеете в семеен уют и много да се усмихвате Heart Eyes

# 39
  • София, Лагера
Мили девойки, от сърце ви желая весело посрещане на Новата година и нека тя да донесе на вас, семействата ви, хлапетата и на всички, които обичате само радост, здраве и щастие!   Hug  bouquet
И на всички, които още са 2 в 1 - да биете рекордите по леко раждане!  Hug

# 40
О и аз стискам в такъв случай, щом има опастност Бойко да е кръстник.

ще се сетитеее Laughing Laughing Laughing
на мен това ми е най-големият стимул. цял ден не съм мръднала от ужас да не се пръкне днес Simple Smile

шегата настрана - весело изкарване на всички, пък утре сутринта ще се броим стислите Mr. Green

# 41
И аз влизам за да пожелая на всички весело изкарване на новогодишната вечер.Ние сега се прибрахме, с мъца ми ходихме на пазар, само ,че пеша, уж да се поразкарам. Ама едвам се прибрах. Страшна работа. Всичко ме заболя. Сега ще ставам да приготвям празничната вечеря.

# 42
Весело посрещане на новата година на всички. Да донесе много здраве и усмивки! И ние сме си в къщи тази вечер. 

# 43
  • ул. "Мечтание"
Тонче, честит рожден ден!  Hug  bouquet

Аз четох предната тема и се чудя защо не дописвате последната страница и защо не мога да отговарямна мнения, пък то нова тема сме имали! Останах изненадана.  Joy hahaha

Бебеш, тенкс за отмяната!

От мен и семейството ми също да ви пожелая весело посрещане на Новата 2011 година! Много здраве, щастие и късмет!

Аз ще надавам по едно око де, може да има бебешки новини.  Sunglasses
Пък да видим дали ще ми се сбъдне съня, че ще родя утре вечер в 18:31 часа!  Joy baby_neutral

# 44
Тонче, Честит рожден ден!   Hug

Момичета, Весело посрещане на Новата година!
Пожелавам на всички ви една незабравима година, изпълнена с много любов, щастие и детски смях! На мамите, които още не са родили - най-лекото раждане през януари!

Хаха, Нощни леко раждане тогава първо на теб! Joy

Общи условия

Активация на акаунт