Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
 Simple Smile Нощни,сънят ти може да е свързан с Чопи.Скоро не съм я засичала тук.И аз съм с кандидатура за плевенско бебе,имам нерегулярно контракций и леки болчици от два дни,но на мен ми е раничко и стискам  Simple Smile Ще видим какво ще покаже сънят ти Peace

# 256
  • ул. "Мечтание"
Хехе, Миш, браво на вас!  Heart Eyes Чудесно сте се справили с бебка. Тя е много сладичка.  Heart Eyes
Сигурна съм, че ще се српавите и нещата с баткото ще се наредят. Не му отказвайте помощ, когато е възможно. Даже го насърчавайте. Но иначе с кротки обяснения, кога какво да не прави ще станат нещата. Знам, че е трудно, но с търпение всичко ще се нареди! Гуш!  Hug

Мишето  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Няма страшно, всичко ще мине леко и бързо!  Hug  bouquet Ще чакаме новини от теб.

Мишел, защо си го причиняваш това с кантара?   newsm78 Освен да се психираш друго няма да стане. Най-доброто, което можеш да направиш е да му предлагаш по-често през нощта. С АМ-то в такъв порочен кръг може да се врътнете, че не е истина.  Tired Ако трябва му давай през половин час да суче, вземи го да спи при теб, така със сигурност ще е по-спокоен. Надявам се Иви да се включи и с други съвети.

Сенедра, честит рожден ден!  newsm59 newsm67  Gift  party023  ura

Емили, щом ти става зле, когато си легнала, настоявай да не лежиш. Нямат право да те държат легнала насила!  Naughty
Аз можех да си се разхождам със системата, друг е въпросът, че нямах сили да го правя.  Confused

Бубе, надявам се да е скоро твоето събитие!

Аз ще стискам кълки още малко. Не искам да тръгна да раждам с неразположенията, които имам.  Confused Снощи много се измъчих. След малко ще звъня на хомеопата да решим какво ще правим, че вече много тежко ми стана. Sad
Заплюла съм си 11ти или 17ти януари.  Mr. Green Ако не са тия дати, го пуска бебока, чак на Водолеите, които започват на 22ри. Някой знае ли в колко часа започват?

Мария, Чопи си има семейни проблеми и в момента е при техните, където няма нет. Иначе аз съм й вестителка, ама за сега няма новини от нея.

# 257
Аз съм тук все още,но съм си с контракции,които вече са доста по-силни и са горе-долу на еднакъв интервал през 6-7 минути,сега се изкъпах и мислим да тръгваме към болницата,ама такъв страх ме е подгонил,че не смея да тръгна още Confused
Мишето радвай се че скоро ще се срещнеш с малкото си мишленце.Желая ти успех fingerscrossed
За разлика от теб мен ме боля някъде до към 1 и спряха,много разочарована останах.На всичкото отгоре телефона ми прегрява вече всеки ден много е неприятно постоянно питат "айде не си ли родила още" или " стига си я стискала тази мома",направо неиздържам много не съобразителни хора има и ако не си вдигна телефона почват мъжа ми да го питат що не вдигам да не би да съм в болницата.
Ох оплаках се и ми олекна малко.

# 258
mi6eto80 стискаме палци.

Чопи нали няма нет в момента, може би затова не  е писала.

Нощни, 17 е Антонов ден.

Бубе, при мен/предното раждане/ преди бяха непрекъснати болките.

markochka  Hug и на мен ми се обаждат така.

# 259
  • ул. "Мечтание"
Нощни, 17 е Антонов ден.

Знам, знам.  Laughing Ще бъде троен празник за семейството ни - мъж ми е именник, свекър ми е рожденник, ако и сина ни се роди тогава ще е супер. При това нумерологично датата е едно от царските числа - 22!  Crazy

# 260
Чопи нали няма нет в момента, може би затова не  е писала.
     Peace Да,знам че няма нет,но понеже Нощни каза за плевенско бебе,а аз освен за себе си се сетих само за Чопи и затова го казах...Иначе бих се радвала моита бебка да се покаже  Party

# 261
# 262
Чопи нали няма нет в момента, може би затова не  е писала.
     Peace Да,знам че няма нет,но понеже Нощни каза за плевенско бебе,а аз освен за себе си се сетих само за Чопи и затова го казах...Иначе бих се радвала моита бебка да се покаже  Party
А не беше Нощни.
Жекова каза, че е сънувала плевенско бебе.

# 263
  • някъде
А,те мойте сънища не са достоверни.Аз и Еления сънувах,че се хвали с второ момиченце,а пък тя чакала момченце. Grinning

# 264
А не беше Нощни.
Жекова каза, че е сънувала плевенско бебе.

Embarassed Вярно  Embarassed Е,нищо де! Grinning С всеки изминал ден ставам все по-разсеяна  Grinning Ще ми простите   bouquet

# 265
  • ул. "Мечтание"
...а пък тя чакала момченце. Grinning

Докато не се роди не се знае!  Mr. Green

# 266
Може ли някоя варненска мама, която ще бъде с д-р Георги Георгиев в АГ и вече се е срещнала с него да ми пусне на лични телефонния му номер???  Praynig

http://hospital-agvarna.com/index.php?m=385&lang=1

# 267
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН, МОМИЧЕТА!
ДА НИ Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДА ИМАМЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Прекрасно е всеки път като отворя темата и да има нови бебчета! Пък дано и бебето на 2011 да е на някоя от нашите мами Simple Smile

# 268
Момичета,да ни е честита новата година,да си родиме най-невероятните бебчета и да си стоиме на топло докато стане времето за разходки Heart Eyes

# 269
  • Пазарджик
mi6eto80  Praynig Praynig Praynig

аз изядох един пакет форми,мале толкова ми е тежко от тях.Отивам да си купя ананас и почвам .Довечера на мъжо кво се пише/няма къде да пратя каката ,щях да го почна още сега/,трябва да родя преди 04.01-не искам системи.

Общи условия

Активация на акаунт