Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Нощни, водолейте не започват ли от 20.01 newsm78?
Аз не мога да избера дата, накрая ще питам доктора да си каже той.

# 271
Бубе, то може да те боли така, без да усещаш контрекции и пак да правиш разкритие, но щом е спряло, значи няма да е днес. Скоро ще е .Надявам се. За всички дето вече термина е наближил.
Хм.... newsm78  , е не трябва ли да имам контракции за да започне разкритието и родовия процес???

хм, Бубе, нали преди седмица-две ви писах за същото нещо, беше адски болезнено и непрестанно в продължение на час и нещо. аз също се зачудих не съм ли направила разкритие, защото на сутринта се чувствах съвсем различно, едва ходех и т.н., но това се промени на следващия ден.

micheto, markochka, tuty, Emily, хайде, чакаме новини!  Praynig без паника и само мислете за бебоченцата! Hug

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 12:45 от careener

# 272
  • Пазарджик
момичета поправете ме ако греша ,но не съм виждала скоро на saxophone шкембета?

# 273
Сенедра, Честит рожден ден! newsm59  party023

От мамите с контракции и болки чакаме скоро благи вести.
На мен днес ми е доста дискомфортно. Повръща ми се, едва дишам, главата ми е замяна. Но утре съм при доктора за последен запис на тоновете да видим какво ще каже. Дано се поосеферя малко.

# 274
Нощни, водолейте не започват ли от 20.01 newsm78?
Аз не мога да избера дата, накрая ще питам доктора да си каже той.

да, Водолей започва по принцип около 20.01, зависи от конкретната година. ето за 2011: http://www.erwinhessle.com/resources/smcal2011.php, превърнато за БГ - 20.01, 11:50.

Senedra, честит празник - здраво и щастливо бебче ти желая, а край теб само хубави хора!   bouquet

# 275
tuty1 хаиде , имаш 2 дена да се отдадеш на секс маратон Wink

# 276
  • някъде
Тути и фурми ядох,и стълби катерих-тц и пак тц.Остава секса,ама нещо не ми стига самочувствието.Само като си представя каква картинка съм с това шкембе...Много далеч от секси вид.

# 277
Здравейте девойки,

Стискам палци на всички мами с контракции  fingerscrossed Дано скоро гушкате здрави, сладки бебчета Simple Smile

Сенедра bdbaloni Много здраве, щастие и всичко най- Simple Smile

Емили в предродилна доктора ми забрани да лягам. Разхождах се а тоновете на бебо ми ги слушаша една акушерка от време на време между контракции. Но нито бях вързана нонстоп за апарата, нито имах включена система.

Нощни, Бебеш знам в какво се вкарах с кантара и знам, че е тъпо. Ама исках да разбера яде ли това бебе или не и реших да засека. Нарочно не купих кантар, а взех на заем от приятелка за няколко дни, защото иначе че психясам Simple Smile Дано Ivy даде някой съвет, защото наистина не издържам да кърмя на половин-един час нощем.

Някой има ли идея защо ми излиза така странно лентичката  Thinking

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 13:35 от =Michelle=

# 278
  • ул. "Мечтание"
Тути, не се давай!  Hug

Бубе, не е задължително да усещаш контракциите и да те боли. Мит е това, че родилните контракции трябва непременно да са много болезнени и да се усещат осезателно. Познавам няколко жени, които са стигнали до 8 см разкритие без грам да усетят болка или контракция!  Peace

Ей, добре, че ми казахте за Водолеите, аз нещо съм се объркала значи, че са на 22ри. Веднага си поправям грешката!  Sunglasses

Димара  Praynig

Моето кръвно днес не е в ред. Sad Преди малко си го мерих 115 на 55. Ужас!  Confused

Мишел, пробва ли да се цедиш нощем за да стимулираш лактацията? Пак ще будуваш де, ама май няма как иначе в началото. Sad

# 279
Милички, благодаря ви на всички, които споделихте за положението при вас в предродилна зала... Hug Поуспокоих се, действате ми невероятно!
Стискам палци и аз на  мамите с контракции, при всички да минава бързо, лесно и безпроблемно!  Praynig
Утре съм пак на доктор - ще ми правят и вагинален преглед и ехограф уж - да видим как е положението. Явно при повечето от нас болките са вечер, и на сутринта отминават... newsm78

# 280
Честита Нова Година! Желая Ви тя да е щастлива и най-незабравима, обсипана с любов, късмет, нека да е спорна и много по-охолна, да Ви носи радости, много сбъднати мечти и само усмихнати дни!На родилите мами честито ,а на тези които чакат всичко да мине като по вода ! Hug

Аз не съм писала отдавна ,но за сега съм добре ,то има още време де . Мериха ми тонове в края на миналата година ,имаше там една контракция ,която аз не съм усетила изобщо. Надявам се ,че това е нормално.

# 281
  • Велико Търново
Бубе, досега от всичките странни симптоми дето те споходиха, тези непрестанни болки най- ми приличат на предвестник на бебенце!  Peace
Аз и двата пъти не съм имала контракции на интервали, дето да мога да ги засичам.

Искрено се надявам в най-скоро време да си гушнеш човечето!

Сенедра, Честит рожден ден, миличка! Желая ти най-прекрасното, кротко и пухкаво бебе на света!   bouquet

# 282
Влизам да ви благодаря за поздравите.Много ме  трогнахте.   bouquet   bouquet
Antoaneta Simple Smile като гледам скоро няма да раждам  ooooh! Макар,че вече ми се иска.
Нощни очи  виждам,че не съм си казала годините  пиши 38 вече. Аз си се чувствам на 23 Joy
Сега изчезвам ,че тати ще ми прави романтична разходка  Embarassed

# 283
Да се разпиша и аз...
Тази сутрин се събудих с лека предменструална болка и веднага пих 2 но-шпа.  Confused
Ама много често ми се стяга корема без да ме боли....  Thinking
Четох от първа страница линка за подготвителните контракции, ама не ми стига. Знаете ли къде мога да прочета повече за това състояние??

# 284
Честити бебоци на новите мами! Да са ви здрави,добри и щастливи                                                                                                         
Аз вече започвам да изпускам нишката и няма да споменавам имена за да не пропусна някоя мама и бебочето и  Blush

Kalifornia ,ти защо секцио?

Общи условия

Активация на акаунт