Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Честити бебчета! Да са ви много здравички!

момичета, аз тези дни разрових старите книги а'ла Б. Спок, Л. Перну и т.н., колкото да установя, че тотално, окончателно и май безвъзвратно съм се пренастроила към "бързите" онлайн справки по бебешките въпроси. и вижте какво местенце открих: http://www.smartcellsbg.com/?q=bg/node/109, стори ми се много добър дайджест на най-най-основното, като за начало де.
По-голямата част от информацията относно кърменето не е коректна  Peace

# 676
Кики, Фейче - честити ви рожбички - да си се гушкате сладко и да забравите трудностите около раждането. Бързо възстановяване и здрави бебоци.

# 677
  • Сливен
Момичета вие как сте,аз вечер вече не мога въобще да спя.Ако случайно заспя се будя след половин-един час и стоя будна с часове.
На всичкото отгоре ми излязоха някакви пъпки по корема и ме сърби ужасно.Доки ми предписа алергозан и бяха преминали за 2-3 дни,но сега пак се почна със сърбенето и направо ще откача.Четох в интернет,че се получавало при някои бременни в 9 месец.Било като алергия към стрийте.Пъпчиците се появяват точно където избива стрията.Абе направо си е ужас.Има ли и други с този проблем.

# 678
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  smile3507

Събудих се от едни ужасни киселини. Направо щях да повърна.
И имам газове. Имам чувството, че ще експлодирам.  ooooh! Rolling Eyes Абе и тази нощ ми се размина нормалния сън.  Confused

Не смея да се зарадвам и похваля, ама новото ми лечение май действа. Тая нощ нещата бяха по-спокойни, макар да не е като да не ме сърбеше, но не е и като снощния кошмар. Ох, дано ми се махне вече от главата.  Praynig

Ваня, не ми се е случвало. Представям си колко ти е неприятно. И аз нали боря сърбежи, макар и на други места. Опитай с отвара от невен или лайка да се мажеш, може и да те облекчи. Също може да пробваш с крема на А-дерма - exomega. Аз съм мазала сина си, когато го мъчеше себореен дерматит и облекчаваше доста сърбежа. После може и за бебето да го използваш кремчето, много е хубаво. Да не те плаши цената, крема е много икономичен.

# 679
  • ул. "Мечтание"
Закусчица?  Flutter

А как съм гладна, ако знаете. Ама не смея да хапна нищо заради киселините, още не са ме пуснали.  Tired

# 680
  • някъде
Добро утро!Да рапортувам,че съм комплект и от 2-3 дни спя такъв здрав сън ,че се чудя чак.И не само нощем,ами и следобяд подремвмам Embarassed
Люба,и твоето хлапе като моето,само ни стреснаха онази вечер.Ама на мен оттогава още 3 пъти ми изпада тапата.Изнервям вече от това очакване,искам да почва вече.Така или иначе е дошло времето,да не отлагаме.
нощни,пиййни малко газирана вода.Аз така се спасявам.Не много,по няколко глътки  и така хубаво ще се уригнеш Embarassed и ще ти олекне.

# 681
  • София
Снуки, баш контракция си е било.  Peace И с това гадене и ходене до тоалетна, може да ни съобщиш хубава вест скоро.  Crazy Flutter
Нощни  Hug направо ме стресна  Crazy  особено както ме достраша напоследък... ама няма начин Wink  Благодаря за закуската и аз огладнях  Laughing

mariyap  Praynig Praynig Praynig  стискам палци мила!

_kiki_ честита принцеса Александра!!!
Feicheto честито и на вас малка Валерия!!!
Да са ви живи и здравички, а на мамите - бързо възтановяване!!!

# 682
_kiki_ и Feicheto честити ви бебоци  Hug, много здрави и щастливи да растат! Simple Smile

# 683
Добро утро момичета! Hug
От вчера следобяд някъде не можех да вляза в бг-мама, и тази сутрин с нетърпение чаках да погледна в темичката ни...ИМАМЕ СИ ОЩЕ БЕБЕНЦА! Изписали сте доста странички и за да не пропусна някоя мама и бебче - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, РОДЕНИ ДА СА С МНОГО КЪСМЕТ!
Аз снощи бях с доста силни болки в кръста, точно като менструални, болки в корема, натиск като ходене по голяма нужда...мислех си, че вече времето е дошло....ама не - като заспах и тази сутрин нищо ми няма!
Както казва zhekova - да почва,  и да свършва, че това чакане вече изнервя... #Crazy

# 684
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Противно на очакванията съм спала като пън!!! Laughing
Нямам симптоми на скорошно раждане newsm78 .Отивам на преглед ще пиша като се прибера.
Учудващо спокойна съм  Laughing

kiki, фейче, честити ви дъщерички

# 685
  • В две тъмни очички
Аууу супер новини за добро утро!
Кики , Фейче, честити бебоци! ДА са ви живи и здрави и много щастливи
Аз минавам набързо на отчет, че даже мъжо ме чака вече в колата  Crazy
Ние сме 2 в 1 и сега изчезвам на запис на тонове
Нощни пращай я и на мен тая рецепта за раждането , че ако до четвъртък не родя в петък с абоката направо ще ме посрещнат  hahaha

# 686
  • Пазарджик
Вече нямам линийка  Cry,то какво ли да пише на нея?

# 687
gallya73 с теб сме днес - видях, че си с планово секцио! Hug  bouquet
Нощни пращай я и на мен тая рецепта за раждането , че ако до четвъртък не родя в петък с абоката направо ще ме посрещнат  hahaha

И на мен!!! Simple Smile

# 688
_kiki_ честита принцеса Александра!!!
Feicheto честито и на вас малка Валерия!!!
Да са ви живи и здравички, а на мамите - бързо възстановяване!!!

Нощни благодаря за закуската  bouquet
Аз снощи будувах до късно, колкото повече наближава и започва да ме хваща страх  ooooh! Ама искам и вече да минава, че да си гушна бебка най-накрая. Днес ще ходя да си взема направлението за хоспитализация и вече съм готова за утре да влизам.

# 689
Тути, аз все се чудя да не би да имаш по късна овулация и за това погрешно да ти изчисляват термина newsm78. Аз примерно съм с цикъл на горна граница т.е стандартното определяне на термина при мен не важи Peace Стискам палци и ще следя за новини Peace
Очаквах повече новини за бебчета,но нищо - вном ден,нов късмет Hug
Имам усещането,че всички активно пишещи ще сте родили,докато ми дойде датата за секциото ooooh! Laughing
Сега ще чакам частичното затъмнение и ще готвя супа,че моето чаве друго не ще да яде....

Общи условия

Активация на акаунт