Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 384
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Мари_ета, много е хубава "Джунглата   bouquet
De`Laplata, честит празник! Да си жива и здрава и много щастлива   bouquet
Дес, Меганс, Леля Ог, mery_poppins1, Линдита, много е вкусно у вас   bouquet
Илианка, интересни кюфтета  Peace
Тайна, Женя, Анук, ЛУча, ако можех - бих се самопоканила у вас  на вечеря Blush  (че още се помотвам )
Луча, сега направи паниран кашкавал, този е идеален за целта  Hug

Днес бях на селски туризъм аз, но вчера следобяд готвих  за компенсация на миналата седмица  Embarassed

Пилешка  супа - една с фиде, една с ориз

Шницели - видове, млечна и бобена салата. Картофена салата също, виждали сте, забравих да снимам

по Жоровите Пържоли в зелев лист - Ребра в зелев лист - невероятно вкусни са така ребрата и никак не са мазни.

Пилешки хапки в сладко кисел сос

и едни много вкусни кюфтенца от кайма и патладжан с доматено-патладжанен сос

повторяне на упражнението с  Глиган със сладки картофи и карамелизиран лук

и  едно изварено кремче със сладко от праскови

Х

# 631
Цитат
Момичета, каква е причината за да се получи един кекс глетав? Не съм много по сладкишите, но от известно време се мъча над един обикновен кекс и един ябълков сладкиш (пак тип кекс) и все ми се получават глетави. Първоначално се надигнат хубаво и като изключа печката спадат и става едно нищо......спазвам всичко по рецептата, не отварям фурната по време на печене и си мисля, че явно не правя нещо като хората  Tired

Разчитам за съвет от вас професионалистите  Smile
sparkk и аз имам същият проблем.Искам да направя кекс със сладко ,понеже имаме доста в мазата, но нищо не се получава .Пробвах различни рецепти -отначало със сода, после с бакпулвер ,сменях брашното и все не се получава .Както пишеш, отначало се надига и като го изкараш от фурната спада.Вече хвърлих 4  и май ще се откажа да правя такъв кекс.
mari  eta останаха ми очите в тортата и кексчетата, децата много ще се зарадват.
lindita много обичам локумки ,а твоите изглеждат невероятно, може ли рецептата.
Дес страхотна вечеря,обичам всичко което си направила.

# 632
  • ГОре на черешата...
Лелеее, пламнаха ми ушите от толкова комплименти, засрамихте ме Blush!

Тайна, Анук, Ласи, Естелиана, Мери Попинс, МГ 18, Меганс, Пеп-чо, Найели -   bouquet  bouquet  bouquet

Линдита, ах, тези локумки, дощя ми се да се пресегна  Crazy.

Лулу!, Луча, на вас също Hug!

Леля Ог, благодаря за високато оценка на моя скромен труд  bouquet! Благодаря и за хубавите пожелания, дай Боже да се случат всичките...

Дес, Меганс - страхотни козунаци, браво Peace!

Пеп-чо, голямо меню - голямо чудо  bouquet! От всичко ми се прищя, добре, че не съм бременна hahaha...и сега с тез батати ще ме вкараш в разход, че по нашенско ги нЕма, отде да ги диря?

# 633
Малееее, вие направо сте се развихрили последните дни  smile3501
Навярно са ви минали новогодишните преяждания  smile3532
Страхотни сте всички   bouquet Копирах си това онова докато ви чета  smile3508

Аз съм скромна днес - само 4 неща  Laughing

Закуска - баница:

Спагети с лелено семе:

Наденица с пържени картофи и броколи  #Crazy

Пенсионерски сладкиш с ябълки... нали ми изгоряха миксерите.... newsm45
Между другото стана страхотен... на сладка хапка от друг сайт е  Peace
ТУК
пп: благодарности на labrex за инфото за това ТУК bowuu

# 634
  • София
   Пеп-чо, след това което си показала у вас  #Crazy eat, да тръгваш към нас, само за едни банички,просто не си струва! А бутчетата с картофките и тиквеника заминаха,преди снимката още  Embarassed! Бенита , и на твойте вкусотийки не бих им простила! Дес, Меган, Лельо Ог, ще ми се да съм като Алф, със седем стомаха  Embarassed!

# 635
   Пеп-чо, след това което си показала у вас  #Crazy eat, да тръгваш към нас, само за едни банички,просто не си струва! А бутчетата с картофките и тиквеника заминаха,преди снимката още  Embarassed! Бенита , и на твойте вкусотийки не бих им простила! Дес, Меган, Лельо Ог, ще ми се да съм като Алф, със седем стомаха  Embarassed!

Ела да ти дам моите два стомаха и ще ти станат 3  Simple Smile ... newsm65

# 636
Мен ме е срам от вас, ще взема повече да не влизам тук........Лелеееее, къде ми отиде времето и желанието за снимки - направо не знам......Срамувам се от себе си......

И тъй като съм морално задължена за това как се пресича прясно мляко, да се отчета пред Мастерчето какво направих с него - естествено хляб - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130532.jpg

Да си покажа и кекса - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130530.jpg и http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130535.jpg

На всички ви желая хубава и здрава, щастлива и успешна нова седмица от утре!!!!! Hug Hug Hug Hug

Простете,че никой не коментирам!

# 637
Мама Цоцолана, Божичко какъв хляб omm  Hands Clap Нямам думи, но имам огромно желание да мога да ти открадна малко от таланта! Как успя с всичката челяд на главата да сътвориш и това, не знам. Евала!   bouquet

Тук отново се излива талант в опасни за талията количества, огладнях само докато прегледах няколко странички- то са баници, супи, кексове. Страхотни сте до една  Crazy

От мен скромно, едни палачинки, но да не е голо

# 638
  • София
Мамеее   моля ти се-де 4 там и 5 деца  Praynig веднага влизам в тая категория ама честно.Винаги се оглеждам в твойте рецепти,не стига че си майка за ЗЛАТЕН МЕДАЛ,ама си и голям майстор готвач.Айде стига с оправдания  Naughty не се приемат,ами по често снимай и давай идеи  за смотани като мен Hug

# 639
  • Пазарджик/Лондон
Показвам две снимки и ще разгледам назад, да видя какви сте ги вършили Wink.

Надупени картофи:

И Сладкиш Дани по рецепта на Мариета   bouquet :

И парченце :

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 10:58 от Аелис

# 640
  • ГОре на черешата...
Маме, ах този твой хляб, мляс Crazy...

Аелис, чуден ти е сладкишът Peace!

# 641
  • от точка К до точка С и обратно
Добър ден, момичета!
Не мога да се въздържа да изкажа респекта и възхищението си от кулинарните шедьоври на
rossonera и mari_eta ! Браво, момичета - вие сте вдъхновение за всички!  bouquet
Харесаха ми много менютата на  nordina, Гелева, Аелис, Дес,  megansg и разбира се на пеп-4о!  bouquet   Anuck, много интересни предложения виждам често от теб!   bouquet Benita, ти наистина си фурия в кухнята! ooooh!
А питките на мари-ета и ditsan са произведения на изкуството!  chef
Dari, благодаря за доверието! Чийзкейкът ти изглежда страхотно - радвам се, че ви е харесал на вкус! Peace
При нас тези дни:
Пилешка супичка

Тиквички с пармезан и аншоа

Пенне със сос Карбонара

Питки с бирено тесто

# 642
  • София
TheNMaster , много апетитни сърмички
Дес , китайските ти ястие много ми харесаха
nordina , Apr  , megansg , Леля Ог ,пеп-4o ,  Гуинет , страхотно меню
ilrai78 , кюфтенцата с леща задължително ще ги пробвам
mari_eta , нямам думи за питката - чудесна е   bouquet
viv-miv , много вкусно е и при теб
Anuck   ,  супер апетитни хлебчета с боровинки
Гелева , хубава тортиля
mari_eta , леле какви кексчета и торта ...  bouquet
Benita , нямам думи -   bouquet
Моети скромни манджички, които не могат да се сравнят с вашите:
свински пържоли, запечени с тиквичка и кашкавал

свинско с кисело зеле

мусака с гъби и ориз

кадаиф със сметана

# 643
  • ГОре на черешата...
Гуинет, току що се наобядвах, но твоите снимки направо ме разбиха, уаааау, красота  bouquet! Особено супичката и пеннето, мммм Crazy...

Мадла, и ти представяш богато и вкусно меню Peace.

Днес вкъщи на разтоварване - картофена супа /без снимка/,
бърза тортичка с остатъците от блатовете:

Печена тиква:

# 644
  • ВАРНА

пеп-4o ,Гуинет ,апетитните ви супички ми дадоха страхотна идея за меню за болни,като нас хора;
Benita ах,че коричка има тази баничка....
Аелис,препекли кожичката и чакат надупени милите....
Madla ,чудесни предложения-браво!
[/b]mari_eta [/b],тиквата е като от реклама...то цвят,загар.
 Аз само чийзкей заснет имам,че гаден грип ни трови от 30.12.
  Чийзкейк с дулче де лече вместо сладко от ягоди(както го правя традиционно)

Общи условия

Активация на акаунт