Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 371
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вчера замесих тестото на пеп-4о за Сусамени гевречета, но се оказа, че ми е свършил сусамът. Едната част направих с маково семе, а другата с кашкавал. Станаха страхотни кашкавалки. На вкус са невероятни.

# 706
Днес следобяд правих тутманика на Venetta
ЧЕСТНО - гордея със себе си newsm44
Този тутманик стана повече от божествен, просто вълшебен се получи Hug Като паяжинка е крехък, децата ометоха вече едното цяло парче. Остана малко за съпруга ми като си дойде да опита.

Ето го в по-голям размер hahaha - http://picasaweb.google.com/107161270495891056377/vnzmlH#5563564760297393106

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 11:16 от tzarina

# 707
Здравейте невероятни кулинарки,
Не е съвсем тук мястото, но може ли някой да ми пусне рецепта за истинско италианско "Тирамису"!
Благодаря!  Embarassed

Незнам дали е истинско италианско Тирамису, но е уникално вкусно. Рецепта съм ползвала от тук. Много е лесна и страшно сполучлива. За да съм в духа на темата, ето едно мое тирамису по нея:

Момичета, много благодаря за хубавите думи за предястията, които пуснах вчера  Hug

# 708
Benita, запеканката изглежда страхотно, ще споделиш ли как я направи  Flutter?

Ето я и моята ЗАПЕКАНКА

# 709
Лу4а,страхотно!
Бенита,запеканката изглежда супер.Я вземи и  сподели рецептата .
Карзз.вкусни хлебчета а тараторчето точно така го харесвам.
Мариета,много добре изглеждат тези мини пици.Аз още не съм го посетила този Лидл.
Меганс,страхотно както винаги обилно и вкусно меню.
Мастерче,тази салатка ме накара да преглъщам .
Меги4а,много вкусна изглежда тортичката.
tzarina ,много добре изглежда питката.Страхотен първи опит.Браво!
Краси.мира,много вкусно.
Марабу,много добре изглежда супичката.
Мадла,страхотно изглеждат,ще се пробват.
Тзарина,тутманика изглежда страхотно.
Денерис,страхотно изглежда тирамисуто.
Ето и от мен някои нещица:картофена салата,кремвирши със кашкавал,гъбена супа,свинско със зеле на фурна и спагети със кремвирши.

Честит имен ден на всички които празнуват днес.

# 710
mery_poppins1 благодаря за рецептата. Оказа се че нямам правоъгълна тавичка!  Embarassed Утре ще ходя да си купя!
Benita за мен е чест! Simple Smile Angellove, Гуинет благодаря ви момичета за милите думи!  Hug
Г-жа Нервакова, надявам се да ви хареса
Денерис, снимките ти са очарователно прелестни! Simple Smile

# 711
Benita, запеканката изглежда страхотно, ще споделиш ли как я направи  Flutter?

Ето я и моята ЗАПЕКАНКА

bouquet

# 712
Денерис, мнооого голямо благодаря. Звучи като истинско днес ще напазарувам продуктите и утре ще го спретна това Тирамису.

# 713
Apr, благодаря ти за рецептата за тортата, по едно време бяхме полудели по шоко-лешника на Неделя, но откакто почти сама изядох цяла торта (за няколко дни, де  Crazy)  не сме купували. Най-скоро ще се пробвам да я направя.
А аз използвам една рецепта за кекс за пандишпанов блат - 5 яйца, 1 ч.ч. захар, 1/2 ч.ч. олио, 1 ч.ч. брашно, ванилия, какао по желание. Разбиват се белтъците със захарта, добавят се жълтъците, олиото и брашното, ванилия и какао ако решиш, пече се на 180 градуса около 40 минути. Аз пека в тавичка диаметър 20-22 см, идеално се разделя на 3 части. Ако искам много шоколадов блат добавям няколко с.л. гоорещ шоколад, разтворен в съвсем мъничко вода.

После ще ви разгледам по-подробно и ще кача малко снимки  Simple Smile

# 714
  • от точка К до точка С и обратно
Добро утро, момичета!

Първо да поздравя tzarina за чудесните печива, с които се е преборила и да и пожелая още много вкусни победи на тестения фронт!   bouquet
Madla, гевречетата са много апетитни! Peace
краси.мира, TheNMaster, вкусно и красиво е при вас!  chef
megansg, много пухкави и апетитни бирени питки!  chef

При нас едно меню ала "всичко българско и родно":

Хубав и успешен ден!

# 715
Олеее.....не зма накъде да гледам по-напред #Crazy
Гуинет,Дитсан,Денерис,Мадла,Краси,Меги4а ,tzarina,TheNMaster ,невероятни предложения   bouquet и това само на последната страници.Към другите ще надниквам после .
Да се отчета и аз накрая на темата.....

Пиле с кока кола                         Миш маш

Спорен ден  bouquet

# 716
Здаравейте, вълшебници! Благодаря ви за добрите думи и пожеланията за мъжа ми!  Simple Smile
viv-miv , благодаря много за рецептата!   bouquet
lu4a, benita, karzz, Marieta, megansg, мастърче, красимира, , marabu, madla, tzarina, Денерис, Гуинет, nordina много, много вкусно! Накарахте ме да огладнея от сутринта! Crazy

Салата от айсберг, пресни и сушени домати, маслини и пармезан:

# 717
  • Пазарджик/Лондон
nordina , заинтригува ме с това пиле Hug. Ще се оглеждам за рецепта Hug.

Apr , чудна салата Hug.

От мен Добруджанската кавърма на Цецето :

И един италиански десерт - Торта Парадизо:

# 718

Madla, много апетитни гевречета и кашкавалки! Heart Eyes  bouquet
Денерис, колко преглъщах на това тирамису........ Crazy Heart Eyes  bouquet

И един италиански десерт - Торта Парадизо:

Аелис, (не можах да се сдържа), това е един от любимите десерти вкъщи, правен като кекс, и на торта, и все е безобразно вкусен, особено за любителите на лимоновия вкус и аромат. За последно го правих по новогодишните празници като торта с лимоновия крем и ананас, получи се лимонова разкошотия. Crazy Peace

# 719
  • Пазарджик/Лондон
labrex , и на мен много ми хареса Hug.То аз го направих точно по рецептата и си прилича по- скоро на сладкиш, отколкото на торта.Това , което го виждам на снимката ти, наистина е разкош - имаш ли някъде по- подробно описано как си направила тортичката?

Общи условия

Активация на акаунт