Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 448
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Пица с готово тесто

# 196
Ако имаше закон срещу изкусителките от не-плътски характер, то вие всички до една щяхте да сте в раирани гащеризони под строг контрол! Но както са казали хората " If you can't beat them, join them" за това си позволявам да ти послушам.

Излишно е да казвам колко неща си заплюх, за това ще се отбележа с нещо, колкото да не е гол старта ми тук.
Карамелени квадратчета
Запеканка с ронлив топинг (рецепта за бебета, но става и за възрастни- изпробвано  Wink ) Немска супа с праз и кайма

# 197
Добре вечер Hug

Г-жа Нервакова, дано в новата година нямате повече премеждия Hug

От мен скромно,но от сърце.
закуска
мусака
спагети с кайма

Лека нощ  bouquet

# 198
Ако имаше закон срещу изкусителките от не-плътски характер, то вие всички до една щяхте да сте в раирани гащеризони под строг контрол!

hahaha hahaha hahaha подкрепям....като се започне със Стоева,Лабрекс,Мариета,Лулу.....и да не изписвам цяла страница с имена,ведно с новите попълнения на темата   bouquet  bouquet  bouquet

и да не спам....

Сладки със шоколад и конфитюр от сини сливи

# 199
Pety, и аз съм на опашка за рецептата за "Принцесо-мъфини".
Освен това ми харесаха баничките с Нутела(може ли да ми пуснете линк с рецептата)

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:49 от VAVA

# 200
Меганс,Ангелче,Пепи-   bouquet  bouquet!
Ангелче,взимам си хрупкаво крилце,много апетитно е! Crazy
И от мезенцата и фокачата на Apr-точно по мой вкус са!
spasdidi,ето от мен рецептите на две салатки,които у нас са много любими- 1      2 .Да ти е здрава и щастлива именничката!     bouquet
Пепи,издай какво сложи в тази вкусна салатка Wink.
Гуинет,сладкото в мъфините ти забележително е разположено точно в центъра,комплименти за което! Peace

Аз ще се запиша с вратни пължолки с масло и мед:

и златните картофки на Лео:

# 201
ето я салата Изворска салата на Зори
Бенита, чуден тутманик  Peace
nordina, кой го казва, а  Flutter Flutter
Цецето, чорбичката е в прекрасен жълт цвят, а това, че си забравила да поръсиш магданоза ме кара още повече да преглъщам срещу монитора (обяд е все пак)
Мастерче, много станахте с гювечетата от тези дни, ще ме карате довечера и аз да правя  Hug

# 202
  • не там където искам
Леле назад е направо ад - да се чуди човек от кое да си бодне.Големи вкусотии голямо нещо.
Аз минавам да си покажа тортата за подарък за ЧРД на една приятелкаи за именният ден на съпругът и- две в едно.На външен вид не е кой знае какво ,но пък вкуса е трепач.Засега цяла,пък довечера и парче евентуално:

-

# 203
еlenaa2, я кажи повече за тортата!Стана ми любопитно каква е на вкус.  Simple Smile

nordina,трябва да са ти много вкусни сладките!Обожавам това съчетание :шоколад и сини сливи!  Heart Eyes

*MILADY*, много красиви снимки!   bouquet

Бенита, прекрасно оформен тутманик!Направо като празнична пита!  Grinning

Цецето ,чорбичката е фантазия!  Flutter
Мастерче,искам от твоето гювечееееее!  newsm22

# 204
  • не там където искам
Селма,тортата по принцип е червеното кадифе,за пръв път я правя и много ми хареса.Блатовете и са много вкусни,с много масълце,разкош.А кремчето е от маскарпоне,пудра захар,сметана и уиски,нещо като крем за тирамису се получи.В оригинала който ползвах кремът е от маскарпоне,филаделфия и сметана и пудра захар,но аз сложих само маскарпоне в двойна доза и около з0лм.уиски.На нас много ни хареса,надявамсе и на рожденничката.

# 205
Здравейте, вълшебници!
Гунет, убийствени салатка и паста карбонара - едвам откъснах очи!!!
Прияде ми се и от лещата на ditsan.
Пеп-чо, на мен тази салатка доста добре си ми изглежда и не бих й простила, ако ми падне!!! И аз ще надзърна рецептата!
MILADY, много апетитна запеканка!
pure , тези вратни пъжолки изглеждат невероятно!!!!! А сигурно са и толкова вкусни, приготвени с масло и мед... Flutter чак се размечтах.
еlenaa2 , честно да ти кажа на мен и вида й ми харесва на тортата ти, но кажи повече за вкуса - какво има вътре? Да не пропусна и аз да те поздравя за празничното плато и да се наредя на опашката на "крадващите" идеята, която май стана толкова дълга, колкото и това безкрайно плато! Grinning П.П. Виждам, че вече си дала отчет за вкусната торта. Simple Smile
Benita, честита ти придобивка!  Wink
Женя , супер сиренца - и идеята и изпълнението!!!  Hug И аз продължавам с разтоварващото меню.
Салата айсберг с пармезан и балсамико и Студените хапки на vanillla :

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:59 от Apr

# 206
Здравейте,момичета,Не можах да се сдържа и влизам да се похваля ,че спечелих първа награда от новогодишната томбола на 1001 рецепти-хлебопекарна.Ето тук http://www.1001recepti.com/
Много съм щастлива защото беше неочаквано даже не знаех ,че има такава томбола а и никога не съм печелила нищо.
По-късно ще вляза пак да сложа и днешните манджички.

# 207
Дитсан,честита награда,дълги години да й се радваш! ooooh!
Apr ,радвам се,че ти харесаха пържолките !  bouquet

# 208
Здравейте,момичета,Не можах да се сдържа и влизам да се похваля ,че спечелих първа награда от новогодишната томбола на 1001 рецепти-хлебопекарна.Ето тук http://www.1001recepti.com/
Много съм щастлива защото беше неочаквано даже не знаех ,че има такава томбола а и никога не съм печелила нищо.
По-късно ще вляза пак да сложа и днешните манджички.
А голямата награда от томболата – ДОМАШНА ХЛЕБОПЕКАРНА спечели...

ditsan123

Честито на потребителя!
Нека хлебопекарната му носи не само топъл хляб, но и топли мигове с любимите хора.

Всички наградени ще получат личен e-mail, в който официално ще им бъде съобщена новината за финала на томболата, а самите награди те ще получат на посочен от тях адрес

# 209

Общи условия

Активация на акаунт