Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 556
  • 174
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте,момичета!  bouquet
Честито на всички имали повод да празнуват вчера smile3525 и на всички празнуващи днес! smile3525
Диди,още веднъж и тук честито! newsm51
 При мен има новини,смея да кажа добри-според всички резултати от изследванията амино няма да се наложи да правим!Ще чакам да мине и втората ФМ на 15.02 и дано няма нищо тревожно! Praynig Praynig Praynig
 На всички пращам много прегръдки и да се пазите много ,че много вируси върлуват! Hug Hug Hug

# 121
Ели браво миличка дано всичко да е така до края!
 Hug

# 122
  • Талант на 2012,2013 г.
Ели, много се радвам за теб миличка. Дано проблемите да са по-далеч от тебе...! А новините да са все така хубави! Hug Hug Hug

А ние ще се пазим от вирусите...доколкото зависи от нас. Crazy

# 123
Днес бил международният ден на прегръдката! Имам по една за всяка от вас, момичета! Hug

# 124
  • Варна
И от мен по една виртуална прегръдка за всяка една от вас  Hug.

# 125
 smile3510 Drunk Wine Glass

Прегръщам Ви всички  Hug HugДнес имам Рожден Ден и единственото ,което си пожелавам да ми е живо и здраво бебенцето или бебенцата май ще са две. Съпругът ми да ме търпи,Вие да имате много късмет и здраве и Господ да пази нашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

Нещо не можах да Ви кача почерка,но си мислете за хубави мезенца и бяло винце Hug

# 126
Честит рожден ден мила Диана всяко твое желание нека бъде мое пожелание  Hug Hug Hug

# 127
  • Варна
Честит Рожден ден, Диана!   party023 Tada

Пожелавам ти здраве, късмет, смелост, много щастие и любов!   bouquet И разбира се тази година през септември да получиш наи-хубавия подарък на света!  Hug
Наистина ли 2 бебчета чакате?!  newsm44  Това е супер! Дано!  smile3503  Ще те видя после с палачинките  newsm64
Хубав празник, мила!

# 128
  • Варна
Днес бил международният ден на прегръдката! Имам по една за всяка от вас, момичета! Hug

Светле, благодаря ти!   bouquet Голяма прегръдка и за теб!  Hug

# 129
  • Варна
За всички Вас  Hug, Дидинка Честит Рожден Ден newsm51 newsm59, да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство.

# 130
Диди Честит рожден ден, много здраве, късмет и любов ти пожелавам а на есен едно или две здрави бебета.

И от мен по една голяма прегръдка за всички  Heart Eyes

# 131
Честит рожден ден и от мен!Нека това бъде годината на най-голямата ти сбъдната мечта!Верно ли,че са две, леле каква радост!

# 132
Багодаря на всички за пожеланията  Hug
При близнаците второто бебенце се виждало по късноНамекна ми само ,че може да са две PraynigВярно,че е рано ,но ако не споделя с вас с кой? Hug

# 133
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит Рожден ден Дианка! Hug

Желая ти всичко най-най- най...

# 134
Диана, Честит Рожден Ден и от мен! smile3525
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт