Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 551
  • 174
  •   1
Отговори
  • на дъното
Нека бъдем много здрави,щастливи,обичани тази година и късмета да е с нас.
Честита Нова Година на всички cheers
При мен се очертава да е доста трудна,дано имам късмет

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 07:21 от silviayo

# 1
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА,МИЛИЧКИ!ДАНО Е МНОГО ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ НИ!ДА ИМА МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ И НАЙ ВЕЧЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НАЙ СЪКРОВЕНОТО- newsm30
А  НА ТЕЗИ ,КОИТО ВЕЧЕ ОЧАКВАТ СВОИТЕ БЕБОЦИ,САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА И ЛЕКО РАЖДАНЕ!

# 2
Да е честита, мирна, спокойна и щастлива новата година за всички ни! Да са здрави всички покрай нас и домововете ни да са пълни  с топлина, уют, радост и обич!

# 3
  • Талант на 2012,2013 г.
Да кажем :"Добре дошла на Новата 2011година"!

Нека на всички ни донесе здраве, късмет и повече усмивки...!!!

# 4
Честита нова година!
Аз си имам една едниствена мечта и си пожелавам тя да се збъдне...на вас също желая това което мечтаете да стане реалност!И най-вече нека да бъдем по-добри,по-усмихнати и весели...Дано,дано тази година ни донесе много късмет на всички ни!
 Hug

# 5

Да бъде здрава, щастлива, мирна и успешна за всички новата 2011 година!

# 6
Честита Нова Година  мили момичета нека тя донесе на всички ни много щастие и сбъднати мечти нека няма сълзи и тревоги  Hugви благодаря ви за подкрепата

# 7
Честита Нова Година дано всяка наше желание се сбъдне и нека няма повече разбити майчини сърца  Hugви

# 8
 За МНОГО ГОДИНИ!!  bouquet!Нека е добра,щастлива и с по-малко тревоги и много сбъднати мечти!Благодаря ,че ви има!Обичам Ви! Hug Hug Hug
И дано всяка от нас е изтеглила най-прекрасният късмет от Новогодишната баница! Praynig
На имениците днес-Честито!  bouquet

# 9

Силви, извинявай но не съм видяла твоята тема снощи та и аз пуснах... Grinning

# 10
  • Талант на 2012,2013 г.
За много години!!! Нека Новата 2011 бъде добрата орисница за всички семейства!!! Пожелавам на всички здраве и сбъднати мечти!!! Hug

# 11

Честито и на всички празнуващи днес!
И нека си пожелаем в новата тема да чуваме само добри новини!  Hug

# 12
  • Стара Загора
За много години - живи и здрави. Нека Новата година 2011 внесе радост и щастие в домовете ви  Hug

Купонът у нас беше бабешки Mr. Green последно такава мързелива НГ карах когато Слави беше новороден Mr. Green Бяхме с едно приятелско семейство в нас. Аз спах преди 12ч...после станах...казахме наздраве, гледахме зарята и Слави в 1ч. се предаде на дивана а аз в 2ч. на спалнята Mr. Green Сержът незнам до кога е вилнял с гостите но още спи  Twisted Evil но пък военния си е военен - всичко измито и прибрано - не познах хола...само прахосмукачка не е пуснал Mr. Green
За късметите - на мен - здравето, на бебко - бебе Mr. Green, на Слави нова къща за четирима, а на сержа парата.

# 13
За много години!Пожелавам на всички много усмивки, красиви мигове и дано щастието не ни напуска  Hug

На всички ,които имат личен  повод за празнуване -честито!Много здраве и късмет  bouquet

# 14
  • Варна
Мили приятелки, пожелавам на всички вас здраве, любов, щастие и късмет! Нека тази година е озарена от усмивки и сълзите в нея са по-малко.. Нека сме силни  и не спираме да вярваме, че щастието е възможно и за нас! Прегръщам ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт