Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 551
  • 174
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Честита Нова Година Милички! Желая ви много здраве  и наистина едно ново начало... Нека 2011 ни поднася само положителни емоции и сбъднати мечти! Hug Hug Hug

# 16
  • Варна
Честита Нова година! Нека донесе много хубави новини, поводи за усмивки, две чартички и много живи и здрави бебчета!
Аз си изтеглих късмета от баницата, остава и да си го получа! Wink

# 17
 Честита нова година на всички ви! Нека бъде по-добра от предишната! На мен миналата ми донесе голямо щастие, желая го на всяка една от тези, които го очакват. На тези, които си го имат- им пожелавам много здраве и успехи:)
 Ние си бяхме у нас, в последния момент си поканихме едни приятели с дете колкото Бела. Децата много се забавляваха. На мен се падна работа до зори Mr. Green, а на Николай- бебе #Crazy /тоя късмет не го бях сложила за нас там,ама на.../ Бела пък ще пътува до тайнствени места... Откарахме до 2 часа, децата геройски издържаха, Габ пък се събуди от престрелкит в 12 часа,погледа,погледа с ококорени очи и заспа пак. Малко коледни снимки от нас /разбира се, хич не са малко Mr. Green Mr. Green/

# 18
Честита Нова година! Кой каквото му е на сърце, това да му донесе! Да бъдем здрави!   bouquet
Ники, добре че пусна малко  Laughing снимки, че да видим и Жори.  Hug Днес се огледах пред вас дали случайно не сте излезли по обедно време малко с младИжта.

# 19

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ, ДА ДОНЕСЕ САМО ХУБАВИ НЕЩА И МНОГО СЛАДКИ БЕБЕТА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ТАКИВА.

# 20
Честита Нова Година на всички  Grinning Hug :love Нека ни донесе много здраве и незабравими моменти.

# 21
Честита Нова Година, момичета. Нека бъде здрава и щастлива.

# 22
Честита нова година! Нека бъде по добра за всички, по щастлива и усмихната, изпълнена с хубави новини! Бъдете здрави - вие и семействата ви!

Исе, сега прочетох хубавата новина - много се радвам за теб! Ще стискам палци всичко да минава леко и безпроблемно!  Hug Heart Eyes

# 23
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави и щастливи!

# 24
Шерче, Веселче, на патеричка да са ви живи и здрави имената и зло да ви забрави!  Heart Eyes

# 25
Момичета,от сърце ви желая сбъдване на всички мечти,здраве на вас и семействата ви и нека Новата 2011година е едно ново начало за хубави моменти,надежда и много,много щастие за всички ни! Hug Hug Hug

# 26
  • Добрич
Момичета, нека зло да ни забрави през тази и следващите години! Бъдете здрави и силни! Всичко друго е постижимо! Hug Hug Hug

П.С. Нека милите ни ангелчета бдят над своите братчета и сестрички и ги закрилят!!

# 27
                                               Честита Нова година!
В утрото на Новата Година, с блясъка на идващите дни, нека радостта не ви отмине с щастие и обич да ви дари!

# 28
Силвинце,  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 20:02 от svetlana_78

# 29
Момичета, много се извинявам,но явно на никого не му прави впечатление, че има вече януарска тема. Силви я пусна 15 минути след идването на новата година т.е. темата е пусната преди тази. Смятам, че не е коректно спрямо Силви. Помолих Хера, ако има такава опция да прехвърли тези постове в другата тема.

П.С. Херко, благодаря! Hug

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 20:05 от svetlana_78

Общи условия

Активация на акаунт