Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 551
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Долетя плондера и сля темите Mr. Green Hug
АЗ писах в тази към която имаше линк в старата тема.

# 31
-ето го бъдещият батко Grinning

# 32
Честита Нова година, момичета! Нека 2011 да е по-добра, по-успешна и по-щастлива! Бъдете много здрави и много усмихнати! Hug Hug Hug

KikiNiki, много са ти хубави дечицата  Heart Eyes   Бела е голяма сладурана и е вече малка госпожица, а Габчо направо и е одрал кожата, все едно гледах Бела като бебе Grinning А Жорето как е събрал мацките! Ама то нормално да искат да са около него, какъвто е сладурко  Heart Eyes

Погал на всички бременни коремчета! На вас ви предстои една незабравима година! 

# 33
Честита нова година!

В момента дават по Нова ТВ Аг-то ми от първото секцио, тоя идиот играе в "сделка или не" уффф дано нищо не спечели тоя м....мка му, имал две дъшери, да му се връща, побесняла съм ,откачила съм и т.н. Обаче се радвам докъде е стигнал да ходи да играе по телевизията, не му отпускали кредити, Божке с какви глупости занимава аудиторията, искал да започне на "чисто"
Извинявам се, изтрещяла съм тотално!

Много обичам да ви гледам снимките, Ники Heart Eyes

Исе Heart Eyes Пък дано познае детето че ще има сестричка Peace

# 34
Хмммм спечели 4000лв и те са му много, ама хайде...както и да е. Извинете ме за злорадството, може някой да ме обвини че прекалявам, обаче се изкефих максимално като разказваше как имал ипотека, колко трудно му било да си я плаща,как са му нужни 10000лв да започнел на чисто, в същото време разправя как едва ли не изкарва по 2000 на месец, доста противоречив и как си пролича алчността му, нека му, нека му, нека....злобна съм, ала този мухльо ми взе страшно много и дори да го видя да се влачи пак ще му се смея.

# 35
Таленце и аз да съм сигурно и аз ще злорадствам.
За съжаление моя "любимец" надали ще изпадне до там да ходи в "Сделка или не", той си е опекъл работата.

# 36
Тале, силно гууууш  Hug няма за какво да се извиняваш

# 37
Тале, силно гууууш  Hug няма за какво да се извиняваш
Peace Наистина няма за какво да се извиняваш! Реакцията ти е нормална.

# 38
  • Варна
KikiNiki страхотни снимки! Благодаря, че ги сподели с нас!

# 39
-Честит празник на всички именници!

# 40
Честито на всички празнуващи и от мен!!!   bouquet

# 41
Честито на именниците .  bouquet

# 42
Честито на именниците днес!  bouquet

Аз имам двама именника вкъщи днес-брат ми и баща ми, а утре пък майка ми е именничка Laughing
И най-свидното ми има имен ден, но не е при мен, уви........ Cry
Другото ми най-свидно-Цвете вече е много добре, утре приключваме с приема на АБ и мисля по-следващата седмица да е на ясла.

# 43
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 44
Честито на именниците днес, да са живи и здрави   bouquet
Светле, нацелувай Дарето от мойта мома  Heart Eyes
И аз имам днес двама именника вкъщи-майка ми и дъщеря ми, да са ми живи и здрави.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:57 от MARMORANA

Общи условия

Активация на акаунт