Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 551
  • 174
  •   1
Отговори
# 45
Честито на всички именници и от мен утре и аз ще имам повод за празнуване моята принцеса ще има имен ден

# 46
Честит имен ден на Бобо на Весето, на Дари на класната ни любима, На Дара на Мърморанка ... И на всички други днешни именяци!  Heart Eyes
Честит имен ден и на вас, дечица които не сте при майките, дали ви в сърцата си името Божидар!   party006

# 47
Благодаря, момичета!

Честит имен ден на Бобчо и на Дара! Да са живи, здрави и мнооого палави!

Да са  живи и здрави и всички, които имат празник днес!  bouquet

Честит имен ден и на мъничките ангелчета!
Тале,  Hug

# 48
Честит имен ден на малки и големи  bouquetДа са живи и здрави, и много щастливи Hug

# 49
  • Талант на 2012,2013 г.
Честито и от мен на всички именници! Само здраве и сбъднати мечти в този живот с много усмивки им желая!!! Hug

# 50
Добър вечер момичета,имам едно питане:
незнам какво се случва с мен,но от няколко дни се чуствам не много добре,нямам желание за нищо,никакво настроение,никаква радост............................. Sad,абе ходя като робокоп Cry
Направих нервна криза..............(беше много страшно),изпитвам неописуем страх....................,та въпроса ми е:
Нормално ли е такова нещо,дали това е от бошуващите хормони,дали ще отмине?
Ох извинявам се,че ви занимавам,но няма кой да питам
 Hug Hug

# 51
  • Талант на 2012,2013 г.
 isepise, Дишай спокойно . Мисли си за хубави неща. Всички имаме подобни моменти в живота си. Възможно е да е и от хормоните. Не мога да бъда категорична. Но това, което мога да те посъветвам е да не се плашиш.Имала съм нервни кризи. Зная какво е. Намери си нещо, което да те развлича и не мисли за лоши неща. Ще премине.Но и ти сама трябва да си помогнеш. Това е, което аз мога да ти кажа. Дано да премине по-бързо това ти състояние и пиши пак.Успех! Hug

# 52
isepise Hug ,и аз имах подобно преживяване около 9 седмица,когато е пикът на бушуващите хормони-изпадах в панически страх,плачех с глас и започвах да треперя,не можех да спя нито нощем ,нито денем!Скоро отмина-започнах да чета  притчи и стихове на  любими поети и с подкраепата на мъжът ми скоро нещата се успокойха,излизахме на разходки по плажа,започнах да правя упражнения за бременни,скоро след това си купих и топка!Подкрепям Карма-трябва да се опиташ да се успокоиш!Знаеш че е за доброто на теб,малкото човече близо до сърцето ти,както и на цялото ти семейство!Пиши как се развиват нещата при теб! Peace Hug

# 53
  • Стара Загора
Честито на всички именници с тези хубави имена. Да са много здрави Heart Eyes

Исе Heart Eyes каквито и думи да ти напиша знам, че няма да се отпуснеш до края. Самата аз започнах така бременността и. От внушения и нервни кризи корема ми се спукваше от болка и не спях и не ядях с дни. Само ревях и приличах на зомби. Дето вика мъжа ми - ти пък едно хубаво нещо как не помисли в твоята главица бе. Обаче аз съм си такава.
Тогава ме спасиха честите посещения при доки...ходех на по-малко от седмица.
Не ми пука, че някой ще ме мисли за параноичка и изтрещяла...така аз се успокоявах...така прецених че е добре за мен и бебето.

# 54
Благодаря ви милички Hug Hug Hug,
явно е нормално това състояние,но дано отмине по-бързо,че ще луднааааааааа Crazy

# 55
Исе успокой се мила трябва да го направиш заради душичката която носиш и заради самата теб  Hug
Честит имен ден на всички който празнуват днес  аз също имам повод за празник моята принцеса Ивана днес има имен ден да ми е жива и здрава

# 56
  • на дъното
Честит Рожден Ден, Мърморанке!Бъди много здрава,щастлива и обичана.Честит ти и именник Hug 
isepise Hug разбирам те напълно как се чувстваш Hug имаш прекрасно синче Heart Eyes
Честито на всички имали повод за празнуване от здраве да не се отървете  bouquet

# 57
Честито и от мен на всички празнуващи днес!  Hug

# 58
Честито на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и много щастливи! bouquet

ИсеПисе, каквото и да ти кажа едва ли ще се успокоиш, хормони страхове притеснения-всяка от нас е преминала през това, но пък си представи само след няколко месеца ще сбъднеш мечтата си. Определено си заслужава. Въоръжи се с търпение, малко повече спокойствие, мисли си за тупкащото сърчице под твоето собствено.... Peace

Мърморанка, та значи и при вас сте се събрали именници, ти рожденничка, изобщо много празнични са тези дни!

А вчера моят фаворит за зет също беше именник, Светле Hug и   bouquet

# 59
  • Талант на 2012,2013 г.

Честито на всички именници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт