Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 567
  • 174
  •   1
Отговори
# 90
 newsm59 Сияние ,пожелавам ти много късмет,здраве и обич от всички любими хора  bouquet

Ели,да е живо и здраво мъжлето ти  Tada

Силве, стискаме палци за малчо Peace

# 91
  • Варна
Силве, с голямо закъснение, ЧРД на сладкия Дени!   party023  Представих си сцената с разплаканите деца, викащи мама и на мен ми се дорева Cry.. Дано и ти, и малкия свикнете с яслата!  Hug

Сияние,  newsm67! ДАно всико, което си пожелаеш в този ден се сбъдне!

Ели, да ти е жив и здрав мъжът! Много да те обича и подкрепя и ти него! Хубав празник ти желая!  Hug

# 92
Честит празник, Сияние!Здраве и сбъдване на най съкровената ти мечта!Ели,желая ви от сърце на съпруга ти и на теб само хубави и незабравимо щастливи мигове оттук натам в живота! Hug

# 93
 NeWS59 NeWS38 Gift  :UAR: Честит рожден ден Сияние ,нека твоите желания бъдат мой те пожелания Hug  bouquet
Ех Силви  Cry Hugвсички дечица са различни може нашия Дени бързо да свикне и да му хареса.
Моята Али и до сега не иска да ходи ,ама като плачи вика Тате кога ще ме вземе   Sick
нали е на тате принцесата Heart Eyes
Ох само да се роди синът ми ,ще видят те  Joy!

# 94
  • на дъното
elisalou  bouquet Честит ти Рожденик  bouquet Много да е здрав и много щастие ви желая Hug

# 95
Ели да жив и здрав твоя любим   bouquet.
А дано и ти да се чувстваш добре и се насладите на вечерта . Grinning

# 96
Честит празник на Сияние и Ели!   bouquet
Нека вие и семействата ви да бъдете много здрави, щастливи и горди родители на прекрасни деца!  Hug

# 97
  • Талант на 2012,2013 г.
Много празници съм изпуснала тук. Направо съм си за едно наказание... Хайде нека всички празнуващи да са живи и здрави. И Сияние и Ели.! А пред Силвето съм най-грешна. Че Дени е имал празник, ама аз съм спала май... Жив и здрав да е! И да свиква с яслата, че и на майка му да и е по-леко... Hug  bouquet
Допълвам: Късмет и любов и за съпруга на Елито...!!! Embarassed Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:04 от Карма135

# 98
Карма135 , Hug благодаря ти!

# 99
И аз съм пропуснала доста празнуващи, дано лошото ги пропусне.
На големи патерици, Честит рожден ден на порасналия Денис, нека бъде щастливо детството му и много, много да радва мама Силви.

Иначе ние сме добре, лошото е, че заради гадното време не излизаме често, а моя Шошко нали си е хаймана и ме побърква в къщи.
Решихме да пропуснем яслата, че много ми се свиди да го дам толкова малък, догодина направо на ДГ. Иначе аз си търся работа, ама предложенията са  Stop , засега ще започна само ако ми предложат нещо наистина добро, работя от 17-годишна, и сега съм решила да се насладя на времето прекарано с детето си, после цял живот пак ще работя, а и той колкото повече расте, толкова по-малко ще има нужда да е нон стоп с мама.

# 100
  • на дъното
Честит Рожден Ден на порасналата вече Рая
Емски,пожелавам на малката принцеса едно прекрасно детсво и много да е здрава newsm51
Нефертити благодаря Heart Eyes
Исе скоро не си писала  Naughty как е положението при теб

# 101
Всички Вие, сте най уникалните жени!Вие ме извадихте от мъката и самотата!Вие ми помогнахте отново да има надежда в моя живот!Вие сте най прекрасните хора на този свят!Обичам Ви всички и се прекланям пред вас !!!! newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 ОБИЧАМ ВИ  smile3501 smile3501 Стискайте ми палци Praynig Praynig

# 102
# 103
Диди,толкова се радвам да прочета такива новини,с нетърпение чакам утре да споделиш какво става!Стискаме палци за теб!Точно такива новини трябва да чуваме,за да ни дават надежда и вяра! newsm44 newsm44 newsm44

# 104
И аз се извинявам и честитя на всички празниците и им желая цялото щастие което наистина заслужават!
Диана стискам палци и дано да е това което си мисля Praynig
 HugОБИЧАМ ВИ.

Общи условия

Активация на акаунт