LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 277
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте
моля някоя мама да ми помогне: това само количката ли е или се включват и двете кукли
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-jumeaux-maxi-cosi.aspx?p … =1&pos=16_n_n
благодаря предварително  bouquet

# 556
  • Монтана
Здравейте
моля някоя мама да ми помогне: това само количката ли е или се включват и двете кукли
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-jumeaux-maxi-cosi.aspx?p … =1&pos=16_n_n

Само количката е

# 557
Здравейте

Само количката е

Много благодаря  bouquet

# 558
  • София
Момичета, когато поръчвате играчки излиза ли ви доп. такса от 6,5 евро, която не подлежи на премахване с код? Таксата за доставка ми изчезва а това си седи и артикулите са оградени в оранж в кошницата.

Допълнителната такса е 10% от стойността на поръчката, не може да се премахне по никой начин, нарича се "такса обработка". Щом при теб е 6,5 Евро, следователно поръчката ти е за 65 Евро. Ако артикулите ти са оградени в оранжево значи, че не се доставят в страни извън Франция (дори да са налични), това например важи за всички артикули на фирмата BABY WALZ, за което и мен УЖАСНО МЕ Е ЯД  Crossing Arms

# 559
  • StZ
Felicity, кликни под описанието дето пише лире ла суите или както там се чете и излиза още инфо!

Dimensions : 2 largeurs au choix.
Longueur dépliée : 190 cm
или с гугъл
 Размери: 2 размери да избирате.
 Разгъната дължина: 190 см.

# 560
  • Майничка
Здравейте момичета,
Дали някоя от вас може да ме ориентира как да разбера какъв точно е размера на това нещо ??? http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-banquette-bz.aspx?prod … =4&pos=78_n_n доколкото аз разбирам 160см е сигурно дължината?
Ако някой е поръчвал нещо подобно за диван с размери 190/ 114 да помага, моляяя  Hug

Благодаря ви предварително!

Ширината е по избор 140 или 160см, а дължината (разгънато) е 190см

# 561
Дивна, получих я роклята в р-р 34/36, малко уголемена идва според мен. Иначе е чудесна, въпреки че е шита в Китай : Mr. Green.

Уголемена или умалена? Rolling Eyes  защото според мен си отговаря точно, имам я размер 34/ 36 , бях дала и мерки по напред. Дължина 113 см. и ширина под мишница 37 см. Като се облече и се поопъне, дължината се поскъсява малко при мен, но ми стои леко опъната , а по принцип нося 36 и ми става всичко.
Ами Иренка, моята е с по един см по-голяма под мишниците, аз по принцип нося 34, от някои дрехи и 36. Тази ми идва една идея по-голяма, и то сега след празниците Grinning.

# 562
  • София
zorni4ka, gargamela  Hug страхотни сте! Благодаря ви много за бързия отговор   bouquet

# 563
Ако артикулите ти са оградени в оранжево значи, че не се доставят в страни извън Франция (дори да са налични), това например важи за всички артикули на фирмата BABY WALZ, за което и мен УЖАСНО МЕ Е ЯД  Crossing Arms
... или ще са налични след n-седмици, което отново означава, че не можеш да пуснеш поръчка с тях Peace

Здравейте момичета,
Дали някоя от вас може да ме ориентира как да разбера какъв точно е размера на това нещо ??? http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-banquette-bz.aspx?prod … =4&pos=78_n_n доколкото аз разбирам 160см е сигурно дължината?
Ако някой е поръчвал нещо подобно за диван с размери 190/ 114 да помага, моляяя  Hug

Благодаря ви предварително!

Ами да, това трябва да са дължини и както виждам има само 140 и 160. Едва ли ще паснат на диван 190 Rolling Eyes

# 564

да, аз го имам в бежаво, номер 44, излезна ми супер изгодно с кода за бенсимона - 15 Е, ама гледам че и сега е доста добра цената, а тогава беше 39,90 Е  Shocked
ако искаш ще ти дам снимки, размери .... само свиркай  Whistling

EDIT: имам това, линкът е друг, но моделът е същия!!! http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … =0&prodtype=1
иначе в каталога Е/З беше 39,90Е и само с реф. номер се намаляваше с кода за бенсимона, иначе в сайта си е все 29,90Е като гледам, но поне каки-то сега е намалено, и на мен също много ми харесва Simple Smile аз съм много доволна!!!
свиркам за отзиви  bouquet

# 565
Здравеѝте момичета.Честит Имен Ден на всички празнуващи.Малко съм невежа по тази тема и моля да ме извините.Живея в Кипър и ще мога ли да си поръчам  неща и да ги доставят до тук.От Laredoute.fr или LaRedoute.co.uk.

Здравей! Според мен можеш да се регистрираш и да поръчваш от френския Ла Редут. Не съм го прочела някъде, но съдя по това, че направх поръчка и я изпратих като подарък до Щатите на сестра ми, след това я регистрирах и тя си направи поръчка. Още не я е получила, но щом я допусна, значи е възможно. Гледам може и до Кипър да се изпращат подаръци, значи няма да е проблем да се регистрираш и да направиш поръчка.

# 566
  • Ботевград
Чувам, че електрон има ли не става каквата о да е, а моята е ДСК, за това всъщност питам дали е така.
Имам 2 карти виза електрон на ЦКБ и двете са дебитни и двете са издавани преди около година../по едно и също време/
Наскоро правих поръчка, блокирах акаунта, опитвах да плащам и все не ставаше от едната карта, обаждах се в банката, питах ги и тн, питах тук в темата, направих си нова карта за да мога да пазарувам, след това опитах с втората карта от ЦКБ пак виза електрон и пуснах поръчка от 1 път без проблем, след това пазарувах пак с нея, пак се обаждах в банката, чудно ми е просто, две карти виза електрон, от едната плащане не става, от другата става без никакъв проблем  Grinning изобщо нямам представа от какво зависи  newsm78  но и от самата банка казаха, че по принцип проблем не би трябвало да има, а има, но както и да е, намерих си правилната карта аз  Grinning
Така че електрон става  Peace

# 567
  • МИНДЕРА
N° et rue*
какво да напиша в това поле

# 568
  • Майничка
N° et rue*
какво да напиша в това поле

Улица и номер, без кавички, тирета, точки, запетайки и каквито и да е знаци.

# 569
Момичета и аз с едно тъпо питане,но съм новоранец-какво да се прави  Mr. Green Та въпроса-веднага като пуснете поръчката в суивито отразява ли се плащането.В момента ми стои че е платено 0.00 а като остатък за плащане цялата сума на поръчката.Нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт