Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за участие в отворените врати на болниците?
Какви са отворените врати в болниците и как мога да участвам в тях?
Какви са очакванията за усещането на бебето по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за участие в отворените врати на болниците?
-
Какви са отворените врати в болниците и как мога да участвам в тях?
-
Какви са очакванията за усещането на бебето по време на бременността?
-
Какви са очакванията за наддаване на тегло през различните месеци на бременността?
-
Какви са препоръките за кърмене и какво представлява Авент?
Главичката му е все така надолу, туй мойто бебе все на челна стойка стои от ноември насам, хахаха 
Споделих му на доктора за това, че понякога чувствам от ритници, че ще тръгне, той каза, че няма страшно, нормално е да усещам такива усещания. Споделих му за болките - като мускулна треска, от ляво отдясно, и той каза, че това също е нормално, все пак матката расте, разширява се, всичко се променя във организма, да не се притеснявам. 
. Голям страх голямо нещо тресеше се целия стол та сложи ми нещо дето замразявало но не ме хвана сложи пак чака чака и пак не става сложи ми някаква упойка по лека стърга малко но като ме заболя и спря пак чакахме но не стана и ми вика си горно и ти си от хората които упойките ги хваща след 2 часа. Постоянно го питах сега какво ще прави има ли още.Стигнахме до нерва но боли сложи ми лекарство и в петък пак съм там имам чуството че упойката ме отпуска не знам другия път как ще е
ако ме боли пак да ми слага лекарство гадното е че има още за стъргане
. Добре че човека е разбран и не се сърди че много мърморя.В училище като ходих сестрата ни държеше ръцете и ако много мърдаш получаваш някой друг шамар е как да иде после човек на зъболекар ако знае как я мразя
Без друго не знам какво са контракции и щеше да ми е много полезно. Да не говорим, че двойно ме е яд, задето изпуснах раздумката след лекцията!