Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 623
  • 938
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Благодаря

# 871
Здравейте! Дъщеря ми е болна и след като не успяхме да овладеем хремата и кашлицата, за съжаление от днес сме на антибиотик. Давам и 2 капкомера течна АФА и по 2 бр зелена енергия за деня по принцип.
Увеличих Зелената енергия на 3 - 4 капсули. Въпроса ми е необходимо ли е да увелича и АФАта на 3 капкомера, примерно.
 И още един въпрос имам. Възможно ли е АФА да се отразява положително на настроението при възрастни? Embarassed

# 872
Може да давате и повече Зелена енергия и афа. Добавете и пробиотици задължително.
Афа влияе положително на ПНЕИ системата и е възможно да се чувствате по-спокойна  Peace

# 873
  • София
......................................
 И още един въпрос имам. Възможно ли е АФА да се отразява положително на настроението при възрастни? Embarassed

ОПРЕДЕЛЕНО ДА !!!!!!!  Hug

За дъщеря ти - може да увеличиш ЗЕ и до 10-12 дневно. АФА не е необходимо. Може би е по-добре да включиш колактив, ЕМК.

# 874
За съжаление много трудно успявам да пробутам на дъщеря ми ЗЕ в храната. За 1 капсула няма проблем, но като сложа 2 бр отказва да яде. При синът ми е абсурд.
Събирам информация и за течното злато. Защо масово се препоръчва прием на ЕМК, а Течното злато, за което е упоменато, че е подходящо за деца никъде в стари теми и публикации не се коментира.
Съдържанието на омега 3 в ЕМК е малко спрямо примерно Ескимо кидс, което се пие масово.
Колактив нямам и ще трябва да поръчам.

# 875
Привет!Моля ви за съвет, виждам,че сте много на ти с продуктите.Сина ми(на 4 и половина) е с отслабнал имунитет,не ходи на градина,защото има хронични проблеми с ушите,в момента е с перфорация на тъпанчето.Миналата седмица лекувахме бронхит с хомеопатия,лекарката ми препоръча да му давам Зелена Енергия за подсилване на имунитета.Според нея той има нужда от детоксикация,заради антибиотици и други лекарства.Освен това му давам Ескимо сироп и допълнително витД на Джеймисън(изследвахме вит.Д и се оказа,че е на границата на дефицита).Тя каза ,че засега това е достатъчно.Въпроса ми е понеже Ескимото е на свършване,дали да продължим с него или да взема някакво друго рибено масло ,или пък да взема Течно злато.Заради добрите отзиви ми се иска и на цялото семейство да взема някакви добавки.Дъщеря ми (1г)лекуваме от резистентни стафилококи в носа и според вас какво от продуктите ще и помогне да се справим с тях.Тя в момента е на хомеоп.лечение+ инхалации със сребърна вода.Аз какво мога да взимам за имунната система,откакто кърмя малката ми се появява херпес в носа 5-6пъти,като два пъти се наложи и антибиотик  ooooh! ужас някакъв,предполагам ,че детокс няма да е подходящ понеже кърмя,също така имам хашимото,четох по назад,че водораслите не са подходящи(тсх е в норма).И последни въпроси за мъжа ми , който е с хипертония и го болят ставите и мускулите редовно,какво е подходящо за него?Много благодаря предварително  Praynig

# 876
При всички положения продуктите на Аквасорс се отразяват добре на здравето. Според мен Течното злато и Есенциални мастни киселини са доста по-добри от Ескимо-то.
Пиша ви на лични  Peace

# 877
  • София
Привет!Моля ви за съвет, виждам,че сте много на ти с продуктите.Сина ми(на 4 и половина) е с отслабнал имунитет,не ходи на градина,защото има хронични проблеми с ушите,в момента е с перфорация на тъпанчето.Миналата седмица лекувахме бронхит с хомеопатия,лекарката ми препоръча да му давам Зелена Енергия за подсилване на имунитета.Според нея той има нужда от детоксикация,заради антибиотици и други лекарства.Освен това му давам Ескимо сироп и допълнително витД на Джеймисън(изследвахме вит.Д и се оказа,че е на границата на дефицита).Тя каза ,че засега това е достатъчно.Въпроса ми е понеже Ескимото е на свършване,дали да продължим с него или да взема някакво друго рибено масло ,или пък да взема Течно злато.Заради добрите отзиви ми се иска и на цялото семейство да взема някакви добавки.Дъщеря ми (1г)лекуваме от резистентни стафилококи в носа и според вас какво от продуктите ще и помогне да се справим с тях.Тя в момента е на хомеоп.лечение+ инхалации със сребърна вода.Аз какво мога да взимам за имунната система,откакто кърмя малката ми се появява херпес в носа 5-6пъти,като два пъти се наложи и антибиотик  ooooh! ужас някакъв,предполагам ,че детокс няма да е подходящ понеже кърмя,също така имам хашимото,четох по назад,че водораслите не са подходящи(тсх е в норма).И последни въпроси за мъжа ми , който е с хипертония и го болят ставите и мускулите редовно,какво е подходящо за него?Много благодаря предварително  Praynig

Задаваш толкова много въпроси наведнъж!!!!
Първо за сина ти - добре е да дадеш Течно злато, но не непрекъснато. Като изпие едно шишенце може да го замениш с ЕМК. Дозировките са по 20-25 капки дневно, разпределени на два или три пъти. Ако ги дадеш наведнъж може да се разхлаби стомахчето.
Принципно при отслабнал имунитет се препоръчва програмата "Имунитет" включваща 4 продукта: Колактив, Зелена енергия, ЕМК и витамин D. За него дозите са малки - по една или две капсули от първите два продукта, по една от витамин D и по 20-25 капки от ЕМК. Възможно е да се замени ЕМК и с Течно злато.  Peace Имай предвид, че това са продуктите за през цялата зима. Стабилизация се постига с повече упоритост и не прекъсване на приема.
Ако искаш детоксикация трябва да вземеш програмата "Лесно начало" и да я изпие поне половината. В нея има схема на прием, но вие сте малки и дозите също може да са по-малки.

За дъщеря ти - коластра. Колко е голяма???
За тебе и херпеса - също коластра в големи дози. Ще се отрази добре и на кърмата и не детето. За хашимото - ще си помисля малко. Не е точно, че водораслите не са подходящи, но има особености.

За мъжа ти дай малко повече инфо. Има подходящи неща за различни ситуации са различни.  Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 21:06 от Dino

# 878
При всички положения продуктите на Аквасорс се отразяват добре на здравето. Според мен Течното злато и Есенциални мастни киселини са доста по-добри от Ескимо-то.
Пиша ви на лични  Peace
Не съм получавала на ЛС нищо.
 bouquet

# 879
Синът ми е с атопичен дерматит, насочила съм се към лесно начало, на 6г е. Прочетох последните страници, но не намерих подобни постове. Някой да ги е пил и да е доволен? И схемата същата ли е за деца както за възрастни?
Благодаря предварително.

# 880
Да, дъщеря ми е пила, но беше по-малка тогава и дозите бяха наполовина. Ако детето ви е по-едричко - може да давате дозите за възрастен.
Комбинирайте Лесното начало с Течно злато или АБКМ  Peace

# 881
Не е едро. А за какво го е пила и кога видяхте ефект?

# 882
  • София
Здравейте!

Искам да попитам един път като започнат да се пият продуктите на Аквасорс,това завинаги ли трябва да продължи?,може ли примерно да се направи почивка за известен период и после пак да се поднови приема.Смятам да започна да давам на децата коластра сега за есенно-зимния сезон и за мен да си взема да пия нещо.

# 883
Точно за атопичен дерматит. Ефекта се усети към края на месеца. В такъв случай може да намалите препоръчителните дози наполовина.
ninkata80, за моето семейство продуктите са се превърнали в част от ежедневното хранене и не си почиваме от тях - това са Зелена енергия(или Афа), Колактив/Колактив 3/ и Течно злато/Есенциални мастни киселини/. В тази комбинация ще имате много по-добър ефект, отколкото ако давате само коластра.
При нужда пием пробиотици или други продукти.

# 884
Fata_morgana, а като приключихте опаковките, как продължихте след това?

Общи условия

Активация на акаунт