Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Благодаря ви момичета май почва да ме боли като пия повече вода и ми притиска, още от сега.
Шунка аз се изкушавам да гледам секцио, от моето нищо не видях, ама да не се ошашкам нещо, пия но шпа като ме заболи по силно.
Ани благодаря ти за комплимента стана ми приятно Simple Smile, изглеждам по малка може би защото съм нисичка ама минах 30 те тази година,понякога ми е трудно да съм сама, като снощи, но само да сме здрави.
Sleeping Beauty  и мен ми направи впечатление че е пусто днес.
Аз да ви кажа ми се иска нормално да родя не защото не съм доволна от секциото, а някакси не чуствам, че съм го родила, а че са го извадили, странно  #Crazy

# 451

Днес активността ви не е много висока, дано сте прекарали един хубав и пълноценен почивен ден  Peace Аз ще се стягам да ходим на гости у свеки, а после малко на боулинг и може би бар  Blush  Лека !

Пълноценен живот! smile3501 Браво, че имаш сили за това. Аз вече се чудя как да си полегна...... ама ще изкарам още малко! Crazy

# 452
  • софия
Знаете ли до колко кила можем да вдигаме, днес носих едни торби и ги мерих после че тежички ми се видяха, в тази връзка Sleeping Beauty  внимавай че най леката топка е 6 кила, на моя мъж боулинга му е хобито и е професионалист, а мен хич не ме влече.
Лека нощ Hug

# 453
Здравейте, чак сега успявам да се включва, защото ми се счупи лаптопа, а мъжа ми беше до преди малко на работа.
Цветич, пази се, мила. Важното е че днес не те боли. Не се шашай. П.п Много си хубава Simple Smile
Бюти, честит рожденик, жив и здрав да ти е и да те прави много щастлива.
Ваче#2gunfire  #2gunfire няма какво да кажа.

За раждането, аз съм ЗА нормалното раждане, но онзи ден, когато си говорих със свекърва ми, тя ми обясняваше, че няма добър универсален вариант, всичко е строго индивидуално. Преценяват се рисковете с лекаря и така... Аз не се настройвам нито за секцио, нито за нормално... каквото сабя покаже, само да стигна до там..
Лека вечер от мен и Hug

# 454
Здравейте майчета!
Днес на мен се пада честа да ви сервирам неделната закуска. Заповядайте:

# 455
Добро утро Simple Smile

Ани страхотна закуска Simple Smile

tzvetihc дано вече нищо да не те боли,но предполагам че е нормално.Ако все пак имаш някакви притеснения аз съм с две ръце за спешния кабинет в Шейново.Винаги има кой да те види и в повечето случаи са отзивчиви и мили.
Направи ми впечатление последния път,когато бях там,на регистратурата имаше бележка "Болницата не работи със здравна каса и всички услуги се заплащат".И си взлизам аз в спешния,миналата година в началото като ходех спешният си беше такъв и не се плащаше нищо.Поне аз до колкото помня.Сега си се плаща 20лв за преглед и не знам още колко за ехо,мисля че пак 20лв.Не че няма да ги дам,ама има много жени,на които не им е възможно,а им се налага да ги види лекар.Но както си говорехме с една приятелка вчера,всички болници ще станат така.

Колкото до кг-могат да се вдигат не повече от 5кг.Но на мен са ми много.Поради постоянните болки,една бутилка с кола ми е в повече Sad

chin много е сладък малкият мъж... пу пу Simple Smile Напълни ми душата Simple Smile

Аз смятам и днес да се възползва от хубавото време и да му дръпна една разходка,нищо че ме боли,то явно ще е така до финала.Но не мога да седя повече на едно място.Каквото е такова Simple Smile

Много усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

# 456
Добро утро и от мен, милички.Аз от два-три дни съм изпаднала в ужасна депресия.Нямам желание за нищо, всички ме дразнят и са ми виновни...Направо не мога да се понасям.Не знам, дано ми мине бързо, че имам усещането че ще се пръсна от нерви. #Cussing out #2gunfire

# 457
Добро утро и от мен.
Ани благодаря за хубавата закуска.
eldra не се притеснявай и аз понякога съм така ,но е времено състояние ще се оправиш.
Желая хубав и усмихнат ден на всички.

# 458
Добро утро и от мен страхотна закуска Hug
Вчера и аз прекалих с движението клякане ставане местене чистене и после като ме заболя кръста едвам се движех но слава бого днес съм добре.
Искам да питам Ани2 защото видях че сме от един град къде роди румен.
Аз съм с първа бременност и съм от друг град женена съм тук, живяла съм доста години но до болници не съм имала допир, а сега чувам толкова страшни неща. Последната година няколко близки родиха и не бяха доволни.

# 459
Добро утро, преди да са ми взели компа да ви пиша...
Ани, благодаря за закуската.
Вещи, разходи се малко, но не се преуморявай..  Hug
Елдра, ще ти пращам рецепта за сините хапчета...
 И от мен прекрасен ден, момичета.... и се усмихвайте...

# 460
  • София
Здравейте!

Още веднъж благодаря на всички за пожеланията  Hug

Знаете ли до колко кила можем да вдигаме, днес носих едни торби и ги мерих после че тежички ми се видяха, в тази връзка Sleeping Beauty  внимавай че най леката топка е 6 кила, на моя мъж боулинга му е хобито и е професионалист, а мен хич не ме влече.
Лека нощ Hug
Ох, аз постоянно мъкна някакви торби и всеки път си обещавам, че повече няма да го правя  ooooh!  Преди една лекарка ми беше казала повече от килограм да не вдигам, но ми се струва малко прекалено...
А за боулинга - аз само седя и гледам, наистина не смея да играя, не само заради тежките топки, но донякъде и заради несвойските ми движения...може и да прекалявам с предпазливостта newsm78

Иначе - и аз по изключение съм на тази програма.  Обикновено изобщо не издържам до късно и предпочитам да си легна Blush  Но заради празника се постарах да не увяхвам твърде рано, макар че подремнах за половин час на гостито преди да продължим с другото  hahaha
То аз напоследък се уморявам много бързо, малко стоене на крак или ходене и после направо съм парцал и трябва да полегна Tired  Малко ми е странно, не би трябвало да съм чак толкова изнежена...

елдра, и аз изпадам в такива състояния, не са продължителни, но са доста чести  Mr. Green Не знам как ме понасят вкъщи Mr. Green

Прогнозата е за чудесен слънчев следобед, така че - обличайте се хубаво и бегом на разходка (без да прекалявате все пак)! Heart Eyes

# 461
Здравейте,момичета!!! Не съм писала от доста време, но се старая да чета всичко. Искам да се похваля-вчера усетих движенията на бебока,днеска и таткото усети и сме много щастливиSimple Smile
Аз съм от Варна и вчера ходих на лекции за кърменето на Ла лече лига беше много интересно,които желае може да се присъедини.Желая приятна почивка на всички  Grinning

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 14:33 от ButTeRfLy`

# 462

Не се стърпях да не споделя с вас този сладък бебок... Laughing

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 14:58 от eldra

# 463
Здравейте,бремелинки,може ли да се присъединя към вас.Термина ми е на 01.06.2011.Малко късничко пиша,но се надявам да ме приемете.Това ми е първа бременност и най-редовно чета вашия форум.Благодаря и леко бременеене на всички

# 464
Здравей, zory2305.
Добре дошла при нас Hug. Вярвам, че сме най-щурата и колоритна компания от всички бременилки. Laughing

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 15:00 от eldra

Общи условия

Активация на акаунт