Съвестта и изневярата

• 24 494
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами естествено, вие отговорихте на въпрос за сто хиляди лева.
Никога не знаеш какво ще стане и най-важното -никакви лозунги и заричания.
Думи като "Винаги" и "Никога" ги забравете.
Днес е най-очарователния мъж на света, утре е забравил за теб и просто някак неусетно е спрял изобщо да те забелязва.

АНиезе, темата за брака е няколко реда по-надолу. Simple Smile
Тук говорим за секс, май.
А Бил Гейтс ми е стршен антисекс.
А Роман и гол и бос да ми дойде, директно го взимам, няма такъв мъж, просто Simple Smile

# 121
  • София
Джейн, каква книга си написала?
Сподели, няма да е реклама. Sunglasses
Ей...клюкарко нИеднЪ! Laughing
Темата е за моя вибратор вече Laughing
НЕ, бе, мен интелектуални напъни ме гонят, аз също пиша, но си спрятам и издателство, щото, като се чета, се плаша от себе си и осъзнавам, че Сиела няма да ме издадат. Та така... Mr. Green

Иначе, по темата с вибратора, не мога да се изкажа баш сега, даже и от силикон или латекс са ми криви. И на тях им отказвам секс. Пълен игнор!!! Twisted Evil

# 122
А Роман и гол и бос да ми дойде, директно го взимам, няма такъв мъж, просто Simple Smile

Дойде, затворих го в килера, изяде 28 чифта обувки. Идвай и си го взимай, докато не ме е оставил да ходя боса!

Joy  Не помня какво ядох вчера, но теми отпреди 100 години си ги спомних отлично

# 123
  • София
Хвърли му още един-два чифта, за да не умре от глад, докато си го прибера.
Ясно е, че ще се наложи да те овъзмездявам поне с трийсетна чифта Лобутен. После ще те номинирам за бизнес дама на 2011 Simple Smile

# 124
  • Ænima/Albuquerque
Не най-нормалното,дори е модерно да изневеряваш.

Да бе!
Я глей' тука к'во става!

Цитат
Изневерявала съм веднъж    - 101 (11.1%)
Изневерявала съм два пъти на двама различни партньори    - 42 (4.6%)
Изневерявала съм два пъти на един партньор    - 49 (5.4%)
Изневерявала съм много пъти на един партньор    - 98 (10.8%)
На всеки партньор съм изневерявала по веднъж    - 28 (3.1%)
Изневерявала съм с жена    - 18 (2%)
Изневерявала съм с 2 мъже наведнъж    - 21 (2.3%)
Мисля да изневеря скоро    - 45 (4.9%)
Не изневерявам никога    - 413 (45.4%)
Искам, но не ми стиска    - 95 (10.4%)

Общ брой гласове: 858

Източник : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536021.240

ССФ и в анонимна анкета не лъже!  hahaha

По темата, имам съвест около 24 часа. Mr. Green

# 125
Аз съм дърта консерва. Пред мен този  проблем не стои. Когато  бях млада консерва, пак не стоеше, щото  съм моногамна  до  мозъка  на костите си- до  степен, в която  нито  един чужд мъж не може  да ме накара  да   го възжелая Simple Smile За мен  е чужд и точка. За последно  се влюбих преди десет години. Невъзможна любов. Докато ме тресеше  тя, се запознах  с мъжа ми. В него  не се влюбих, обаче  откакто  се  събрахме, нямам очи  за друг. Не щото милото е перфектно, далеч не. Просто   сексът  за мен е  нещо   толкова досадно, че  не  си  струва  цялото  хабене  на енергия покрай влюбването  заради едното клатене.
Мъже.Абсолютно еднакви  са ми. Не ме вълнуват. Ама изобщо. Може  подсъзнателно  да съм  обратна, ама  да не съм го разбрала още hahaha
Жал ми е за жени като теб които не познават удоволствието от секса.Още повече ми е жал за жени които от десет години не са се влюбвали и са се омъжили за мъж който не желаят физически.По голямо наказание от това-да се омъжиш за мъж в който не си влюбена няма.
Защо живее тогава това тяло,като не познава страст,като не познава онзи момент от удоволствието в леглото?Жалко....много жалко,че има такива жени...Дано никога не се превърна в едно мъртво-живо тяло.

# 126
Айде, бе, като започнете и вие с тези лозунги, ако Абрамович ви се увърти, да не би да го върнете, случайно? Simple Smile
Никога не казвай никога.
Животът е непредвидим.

Аз лично няма да го върна, нито него, нито Бил Гейтс, но само при условие, че се оженят за мен. Хич няма и да спя с тях, не ме привличат като мъже, да ходят, при която искат, само паричките да са при мен.
Паричките...ех да можеха паричките да ти доставят онова удоволствие наречено оргазъм....Ама нейсе.Явно само душата ти може да се тресе от оргазъм но не и тялото...Колко ли жени има като теб...Жалко за мъжете до тях!

# 127
Айде, бе, като започнете и вие с тези лозунги, ако Абрамович ви се увърти, да не би да го върнете, случайно? Simple Smile
Joy Ох, ти пък с тоя Абрамович, запомнила съм те Joy Hug
Абрамович-не, но на Наоми гаджето-няма и да се замисля.  Wink

# 128
Djane така като те чета, гледам много си жалостива. Жал за тая, жал за оная. Някакви завидни анализи правиш на всяка.

# 129
Съвестта ми я няма никаква в това отношение. Просто няма начин да ме буди нощем и да ми пили "Тииии изневерииииии!!!". От опит знам, че мога и да свърша тая работа и да забравя моментално за евентуалния съучастник. Обаче мъжът ми не споделя тия мои виждания, така че опасявайки се от евентуални последици ще трябва да се въздържа.
   Освен това вероятността някой да ми предложе изневяра клонят към нула, тъй като съм от работа за детето и в къщи - трябва някой да ме пожелае в метрото...
   И най-вече физическата изневяра не ме интересува особено - едва ли тоз ще извади пък нещо чак толкоз различно от това, дето го имам в къщи... Влече ме опознаването на нови хора, флирта, предлагането, завоеванието... такива работи... но за това и нета става.

# 130
Абрамович-не, но на Наоми гаджето-няма и да се замисля.  Wink

Сега остава само и те да научат  Peace

# 131
Е, изневярата не е болка за умиране.
Случва се непрекъснато и нявсякъде. Как ще се приеме е въпрос на гледна точка и малко акъл.
А и изневярата има толкова много различни измерения.
Има изневяра, която е необходимост, за да оцелее връзката между двама души, има и изневяра, която е предателство и унижение, спрямо любимия и е непростима.
И между тях още няколко разновидности изневяра.
Ако аз почувствам необходимост да изневеря на мъжа ми, това би означавало, че друг мъж е успял а ме провокира много силно, а за да ме развълнува друг мъж, означава, че моят собствен определено нещо ме е разочаровал.
И не бих имала никакви скрупули или съмнения.

Ти си наистина мъдър човек. Никога не бих могла така стройно да изразя своите мисли.   bouquet

# 132
  • София
В много теми сексът се анализира, все едно не може да съществува сам за себе си, а е израз на еди-какво-си или свидетелство за нещо-си-друго... То не е знак за любов, липса на любов, проблеми във връзката, мешат се уважение, вярност, манипулация, сега и до съвестта опряхме.

Не - не мисля, че правенето на секс извън връзката задължително има нещо общо с постоянния партньор - било сигнал, че не съм задоволена, било грях, заради който трябва да ме гризе съвестта... Това е отношение странично, възникнало между мен и някакъв мъж. Не сме трима в леглото, че да се притеснявам за нечии наранени чувства. Това сме обсъждали с мъжа ми, за да няма "разстроени и предадени" поради различия във възгледите... И сме стигнали до съгласие. Съвестта ми е спокойна, неговата също. Ако единият партньор изрично държи на сексуална вярност, там вече сигурно е друго, не знам.

От секса винаги се прави излишна драма. А той е нещо толкова просто и естествено. И отделно, че изневярата, като всяко друго нещо в живота,  може да се направи по два начина:
интелигентно или като просташка изцепка. Второто си е повод за срам...

# 133
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз съм дърта консерва. Пред мен този  проблем не стои. Когато  бях млада консерва, пак не стоеше, щото  съм моногамна  до  мозъка  на костите си- до  степен, в която  нито  един чужд мъж не може  да ме накара  да   го възжелая Simple Smile За мен  е чужд и точка. За последно  се влюбих преди десет години. Невъзможна любов. Докато ме тресеше  тя, се запознах  с мъжа ми. В него  не се влюбих, обаче  откакто  се  събрахме, нямам очи  за друг. Не щото милото е перфектно, далеч не. Просто   сексът  за мен е  нещо   толкова досадно, че  не  си  струва  цялото  хабене  на енергия покрай влюбването  заради едното клатене.
Мъже.Абсолютно еднакви  са ми. Не ме вълнуват. Ама изобщо. Може  подсъзнателно  да съм  обратна, ама  да не съм го разбрала още hahaha
Жал ми е за жени като теб които не познават удоволствието от секса.Още повече ми е жал за жени които от десет години не са се влюбвали и са се омъжили за мъж който не желаят физически.По голямо наказание от това-да се омъжиш за мъж в който не си влюбена няма.
Защо живее тогава това тяло,като не познава страст,като не познава онзи момент от удоволствието в леглото?Жалко....много жалко,че има такива жени...Дано никога не се превърна в едно мъртво-живо тяло.
Колко патос, колко прочувственост, събрани в няколко реда hahahaЧак ми дожаля  за мен, дето съм ходещ мъртвец  Laughing
Ок, за   да не  ми береш кахъра излишно и да не  си хабиш емоционалния  заряд, съжалявайки мен и другите като мен,  приеми нещата  така- животът ми е дотам наситен с емоции, че нямам емоционални празнини, които  да запълвам PeaceИ освен това не е необходимо  да ми правиш любителски анализи. Това, че  не съм минала през  етапа на дива любов към мъжа ми, не означава, че не го обичам. Напротив Laughing

# 134
Мани, мани... и мен ми дожаля, като чух да те нарича ходещ мъртвец... Обаче е позволено защото като ти се тресе тялото от оргазъм мозъка ти се изпразва откъм култура на общуване...

Общи условия

Активация на акаунт