РОДЕНИ 2005

• 45 620
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
Моят син, докато бях бременна с дъщеря ми, мисля, че не осъзнаваше точно какво се/ще се случва. Въпреки че гордо разправяше, че ще става батко и ще има братче Crazy. Заради това ми беше и един от страховете - като разбере и осъзнае, че има сестра, да не би да не я иска. Страховете ми се оказаха напразни! От раждането на дъщеря ми и до ден днешен двамата са просто пример за братско-сестринска любов и разбирание! Дано и винаги да са така! Разбира се, случва се да се сдърпат за някоя играчка или кое детско да се гледа, но без толкова не може! Иначе са неразделни, ако има начин баткото ще ходи на ясла с малката или пък тя с него на градина  hahaha

# 301
  • Mediterraneo
Моята кака е ужасно грижовна, състрадателна, голяма помощница ми е. Постоянно е върху бебето, а сега когато малката вече ходи, лудницата е пълна. Играят двете, занимават се по цял ден. Понеже от 2 месеца не е ходила на ДГ, свикнахме трите да сме по цял ден сами и ни е много хубаво и удобно- аз без проблеми си върша всичката домашна работа, а кака гледа дребната.

# 302
При нас въпроса с ревността никога не е бил на лице, по простата причина, че голямата беше на 1 и 8 месеца, та изобщо не осъзнаваше за какво става въпрос...сега много се обичат, голямата се грижи за малката, следобяд са заедно в градината, в началото й помагаше, докато свикне с език и порядки и така....понякога се е случвало малката да ревнува, особено когато гушкам кака й, но като че ли и това отминава вече.
Въпроса, който стоеше при нас беше недостига на внимание покрай бебка и още повече, че Дени порастна точно за няколко дни след раждането на малката...но така е, всяко нещо си носи риска...

# 303
  • София/Осло
Момичета ,напомням ви за благотворителните фотосесии в помощ на Вики, които ще се проведат из страната.
За София - в Борисовата градина при езерото с лилиите -събота и неделя от 10 до 15-16 ч.
Ще се радвам да има отзовали се  Hug

# 304
  • София
Аз минавам пак да се жалвам. Дара днес е на нефролог. Изследванията на урината не са добри и я боли корема /което при малките деца значело бъбреци/. Просто вече ми иде да се гръмна. Постоянно има някакъв проблем. Вече си мечтая за 3-4 месеца без никакви проблеми. Просто да ми е спокойно. Явно няма да е в този живот  Confused

# 305
  • София
джуджанка, пожелавам ви да не е нищо сериозно!  Peace

# 306
  • София
Здравейте  Hug.
джуджанка, стискам палци всичко да бъде наред Praynig.
За дрехите, няма изискване да са различни. Ако човека не се е изцапал го изпращам 2 поредни дни с едни и същи дънки или анцуг. Друг е въпроса, че Дани е пО и от момиче в това отношение. Иска всеки ден да е с различни дрехи, а когато трябва да ходи с анцуг, тогава настава война ooooh!.
За зъбите, няма все още сменени, няма и пломби.
Плодове и млечни продукти, и двамата много обичат и може само тях да си ги ядат Grinning.
За ревността, когато се роди Ани, Дани не е изпитвал ревност, защото беше много малък (и тяхната разлика е 1 г и 8 м). Ревността при него се появи, когато тя беше на 6 - 7 месеца и искаше внимание. Сега в момента Аничка е тази, която проявява ревност, когато гушкам или се занимавам с брат й.
zayo, лятото бяхме 2 месеца в Busenbach и няколко пъти ходих на разходки с децата до Ettlingen, но не знаех, че има мама от форума, която живее там. Следващия път като ходим натам ще ти се обадя Wink.
Приятен ден   bouquet.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 15:20 от Марти

# 307
  • София
Ади има една пломба (засега) и нито един сменен зъб. Нач.-то на следващия месец е на зъболекар, та ще видим.  Peace

Иначе не си пада мн.-мн. по плодовете и зеленчуците, но от вр. на вр. хапва.

# 308
Спящата, май те понамързява да пишеш, а Wink хахаха, как само си ги съкращаваш, като едно време на лекциите  Mr. Green
Джиджанка, стискаме ти всички тук палци, дано е някакъв вирус това  Hug
Моята ту иска сестриче, ту не иска, не я знам, май й е добре и самичка, преди като беше по-малка искаше, сега вече й е все тая.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 16:02 от siska

# 309
  • София
Не, бе, петъчно не ми се бачка мн.-мн. и пиша едновр. няколо ЛС и мнения във ФБ и форума.  Blush Междувр. помагам и на колежката с 1 зад. (Демек почти съм минала на чатица. Ако не ми разбирате, ще съм по-подробна естествено!  Hug ).

# 310
Не, бе, петъчно не ми се бачка мн.-мн. и пиша едновр. няколо ЛС и мнения във ФБ и форума.  Blush Междувр. помагам и на колежката с 1 зад. (Демек почти съм минала на чатица. Ако не ми разбирате, ще съм по-подробна естествено!  Hug ).

Време е да си смениш ник-а с "работната" Laughing
Ми така де-може ли в деня на майстора, следобед, така да се разработиш, под прикритие :"спящата" hahaha

# 311
  • София

Време е да си смениш ник-а с "работната" Laughing
Ми така де-може ли в деня на майстора, следобед, така да се разработиш, под прикритие :"спящата" hahaha

Joy  Joy  Joy

# 312
  • София
джуджанка, бързо възстановяване на Дара  Hug. Повече без болежки  Peace.

# 313
Марти, със сигурност! Hug Ще ни е приятно  Hug

Джуджанка, понеже и Дени е с такъв проблем да ти кажа - ако детето няма температура не са бъбреци, а пикочна инфекция. Дени на  2 месеца ми прави проблеми, бактерии в урината. Боли я корема понякога. Мина тук ехо на бъбреците, и доктора ми каза точно това, при инфекция на бъбреците има висока темп.
Дени за съжаление сега пак е с бактерии и понеже е вече за н-ти път, в понеделник ще получим антибиотик за цяла година  Sad Лекарката ме предупреди последния път. Аз дори си имам лакмуси за тестване на урината и днес й направих, за да се убедя че са бактерии. Урината мирише много странно иначе в този случай.
Та инфекцията й се прояви миналото лято в България. От тогава вече половин година я получава поне 3 пъти  Sad

# 314
Ехе, колко сте изписали.
Моята госпожица има 2 сменени долни зъба.
При нас феята оставя лакомство, левче и дребна играчка.
Пак ме шашнахте с тези зъби, одеве гледах има ли нови кътници.  Simple Smile
И тримата искаме сестричка, но с татко й за сега не работим по въпроса.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт