Спамо-чат (03-09.01) - Йордан и Иван да почерпят тази седмица!

• 5 609
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
Ним, аз снощи бях така, защото слагаха новата визия  и ту го има, то го няма.

На другите.  Hug

# 46
  • София
Да нямаш съфорумка в офиса дето кат влиза и хаква системата  Mr. Green

Веднага да си признава, ако някоя от тук работи в околностите на Бокар.  Naughty Crossing Arms Да не се караме, ами да си теглим чоп и под час да се редуваме (работа-форум-работа-форум-форум-работа-форум-форум-форум)...  Whistling Twisted Evil

Драконе, за много години!  Hug

# 47
Такаааа, успях да се свържа сътрудничката ми пообясни, поговорихме си, не съм се карала, бях любезна  Laughing оказа се че не са ми активирали към тарифния план услугата Любим номер и съм си говорила с въпросния на воляяяяяяя и бам сметка от 47лв до този момент. Сега ми го активираха и каза, че като занулират сметките ще ме обезпечат за това че съм искала а уви не я ползвам - дадената услуга - демек компенсация щели да ми дадат  Twisted Evil

# 48
Такаааа, успях да се свържа сътрудничката ми пообясни, поговорихме си, не съм се карала, бях любезна  Laughing оказа се че не са ми активирали към тарифния план услугата Любим номер и съм си говорила с въпросния на воляяяяяяя и бам сметка от 47лв до този момент. Сега ми го активираха и каза, че като занулират сметките ще ме обезпечат за това че съм искала а уви не я ползвам - дадената услуга - демек компенсация щели да ми дадат  Twisted Evil

На мен ми се случи нещо подобно с Глобул.
След като дълго получавах рекламни съобщения - "говорете неограничено с избран номер" , реших да се възползвам от тази услуга.
Оказа се че тя е за 3 месеца и впоследствие започваш да говориш с този номер, на цените към абонати извън група и получаваш месечна такса от 8 лв допълнително към основната ShockedСлед като получих сметка 50лв Shocked се поинтересувах, трябвало след 3 месеца да подам молба че се отказвам...Но си представям колко много хора се прецакват така без да разберат някой дори ..

# 49
Мегич ама на мен не са ми я активирали изобщо самата услуга - абе лафа е: Прекалено е хубаво за да е истина!!! ooooh!

# 50
# 51
оооо Кам, ай за мноооо годинкииии!!!!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
З за много да са Синеочкееееее  Hug Heart Eyes Hug...Да е слънчева и усмихната, но преди всичко здрава!!!!  Hug Laughing Heart Eyes

# 53
оооо Здравето да е Фърст!!!!  Hug  bouquet

# 54
оооо Здравето да е Фърст!!!!  Hug  bouquet

Това е важно!

Как си ти? Laughing

# 55
Как да съм нервя се тук с щерката, поръчах и псп, тя кво прави кво струва, прееба го, баси....като че съм го купила за 1 левче от левчето  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 56
Синеоче, извинявай....пийвам водка...ма кво тва псп бе  Crazy

# 57
абе и аз незнам вече  Crazy Joy нещо като електронна игра, с мп3-ка, мп4-ка и некви такива, абе не е за нас, определено  Whistling

# 58
абе и аз незнам вече  Crazy Joy нещо като електронна игра, с мп3-ка, мп4-ка и некви такива, абе не е за нас, определено  Whistling
леле колко съм назад   Joy

ама аз и нямам такива проблеми...искаха ми компютър на уинкс  Crazy...да ама 65 и на второто барване...счупено....еееееееее .... ама няма как  ooooh!

# 59
ейййй закатанчиха темата с папалугите  Sad

Общи условия

Активация на акаунт