Хенапристрастени - 2

• 82 307
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Ох, аз си взех черна къна, ама сега пък ми щукна да се правя червена, пак с къна Grinning Чудя се какъв ли цвят ще се получи newsm78 Косата ми в момента е такъв цвят:
http://prikachi.com/images/786/3893786t.jpg

Иска ми се да постигна нещо такова: (сори за некадърната снимка)
http://prikachi.com/images/787/3893787w.png

Някой ако има представа какво ще се получи с моя цвят, да пише  bouquet

# 721
хм, този цвят иска мнооого къна
и никакво индиго Mr. Green
не ми се вижда много вероятно да се постигне с твоята тъмна основа /ако правилно съм видяла желания цвят де/. изчакай и други отговори Peace

наближаваме 50 стр. - нали има готовност за новата тема  bouquet

# 722
Някой може ли да ми обясни къде се намират индийските магазини във Варна, от които си взимате къната Simple Smile

# 723
Някой може ли да ми обясни къде се намират индийските магазини във Варна, от които си взимате къната Simple Smile
Адресът е Александър Батенберг 16
http://www.bgmaps.com/map/varna

# 724
Мм.. ако не ви притеснявам, че нахлувам така искам и аз нещо да питам. Косата ми в момента е червена с... ръждиво-кафяви оттенъци, а аз искам да я направя кестенява с червени оттенъци. Не знам, мисля, че "ръждиво" е добро име на цвета.
Преди време правех едни смеси с хена, обаче, даже ви се бях оплаквала тук, просто не хващаше - не ми променяше цвета изобщо. Много странно.  ooooh! Но мисля, че с по-близък до естествената ми коса ще се получи повече и искам да опитам. Мнооого добре ми се отразяваше на косата.
Та, няма значение. Исках да ви питам, ако сте използвали готовите смесени бои на Хенафокс, мислите ли, че мога да взема една, например светло-кестенява или кестенява, и да я смеся с червена къна, за да се получи подобен ефект:

Като къна+касия не е вариант, защото пак си е червено. На мен ми се ще да е все пак кафяво. Дали могат да се смесват вече смесените бои?
Благодаря ви много!  Simple Smile

# 725
Искам да ви питам,дали чистото арганово масло да не се отмива.Защото ходих на една процедура във фризьорски салон-измиха ме,намазаха ме с него,завиха ме с фолио,поседях и после фризьора,направо ме изсуши.Косата ми стана невероятна,нито беше мазна,нито и личеше,че е мазана с нещо.....обаче,не съм сигурна какво му беше маслото/т.е. дали е било натурално или е било с нещо друго вътре/...,та понеже искам да си купя да знам какво да си взема и откъде/виждала съм в сайта на Хена фокс,май Thinking/
Иначе,да си призная-не съм се разписвала скоро.......,но понеже имах много сериозни здравословни проблеми/оперираха ме/ и нямах чисто физическата възможност да правя дългите и сложни процедури с къносването......направих компромиса да се къносвам с готова къна......а и косата ми побеля значително от дертовете и сега повече от 50% е бяла.Знам,че има и вредни оцветители,но се надявам,че пак не е толкова зле,колкото са боите/а и от боите правя алергична реакция/......Затова се и загледах в предложението на Иланг-иланг и чакам някой да сподели дали се получава добре оцветяването с този продукт?

# 726
  • гр.Видин
Пише, че  аргановото масло не е мазно като другите. Аз си слагам малко  масло в краищата на косата и не ми омазнява косата. Моето е купено от хенафокс. Но слагам съвсем малко 2-3 капки. А теб обилно ли те намазаха?

# 727
Напръска ме с пулверизатор,после ми го втри в корените и го разреса.......та,не знам какво количество  ми е сложил,но определено не беше обилно.Обаче, не съм сигурна и дали маслото му е било чисто/или някакъв козметичен продукт с арганово масло-според фризьора са му го продали за чисто/.

# 728
  • Ст Загора
Приемате ли нови попълнения тука във темата ,аз преди времв се къносвах и стана хубав цвят бях изрусена даже снимка мога да покажа , после ми мина нещо мерака ,сега след 3 год горе долу пак ми се иска  взех си една РУБИНА .Знам , че не е много хубава или предполагам ,откъм състава й иначе съм я ползвала , видях и тази на Роза Импекс и даже мислех да я взема другия път вие имате ли вече някви отзиви за нея ?

ето снимката показвам я само

# 729
Момичета, аз току-що се сдобих с прекрасна гарвановочерна косица Heart Eyes Използвах тази къна. Отказах се от червеното, май не ми стиска, 'щото не съм сигурна, че би ми стояло добре. Но снощи си поиграх с фотошопа върху една стара снимка и ви я цопвам тука да си кажете мнението, как ми стои Grinning Hug

# 730
cactus, моята първа идея би била 1/3 касия, 1/3 къна, 1/3 катам. Последното обаче трудно се намира, иначе би било идеален вариант за матиране и охлаждане на червеникавото, без общо потъмняване. Аз бих предложила 1/3 касия, 1/3 къна, 1/3 светлокестенява боя на Хенафокс. Ориентирът ми е от обичайното място Simple Smile:
http://www.mehandi.com/shop/blondebundle/index.html
Касията може да дава ръждиви оттенъци, но при определено pH на сместа, което трябва да проуча по-добре, преди да дам инфо.
Люба, имаш ли спомен за опаковката на аргановото масло, да е било нещо такова:
http://edenallurebg.com/hair.html
nasito8988, би ли дала състав на къните, за които питаш, на Рубина ми се върти, че имаше sodium laureth sulfate, което ме озадачи и подразни. За какво им е било да го слагат? За къната на Роза Импекс нямам никакви отзиви, не съм попадала на нея.
Арвен, харесваш ми червенокоса Simple Smile Peace.

# 731
dragon8,нещо такова беше,да не кажа,че съвсем на него ми прилича.....Благодаря ти за помощта!  bouquet
А,пък аз сега ще взема да си го поръчам и ще се пробвам и вкъщи да се третирам с арганово масло,че наистина на моята коса имаше много добър,видим и с просто око,ефект.

# 732
И на мен ми се иска да го пробвам аргановото масло, ама ми се струва доста скъпичко, не знам дали е икономично Thinking

# 733
Абе,и на мен ми се вижда скъпичко,обаче пък косата много си я обичам.......А,и в салона ми взеха 10лв за процедурата,при това бях с ваучер за намаление/т.е.ако отида без,ще е по-скъпичка/.На мен ми хареса,че става бързо,защото в момента ми е трудно да се подлагам на по-сложни и дълготраещи манипулации....А,пък ако някой каже,че същия ефект мога да постигна и с друг вид арганово масло/на друга фирма/,направо ще ме зарадва....

# 734
това масло на Еден, освен че е скъпо,  се предлага като 'продукт на базата на арганово масло', което може и нищо да не значи, но може и да има разни други необявени неща. Интересното тук е помпичката и възможността да не се преомазнява косата.
Най- изгодно от всичко, което съм видяла из българските сайтове е на хенафокс, но на мен 100мл ми се виждат много. *Люба*, ако искаш да пробваш, в магазин 'зелен' пловдив съм видяла масла по около 20лв/естесвено мн по-малка разфасовка' - мисля, че сумата е по-прежалима, а ако не ти хареса как стои на косата ти, винаги можеш да го измажеш на лицето или ръцете.
"Зоя' също предлага вариант с помпичка на една италианска фирма и още няколко-в стъклени шишенца. Отделно има сайт 'аргания' ...абе само арганово масло да искаш Mr. Green
/аз даже почвам да се плаша за бъдешето на аргановите гори - щом у нас се предлага толкова много, а от др страна май 35кг плод бяха необходими за 1лмасло, проектирано в световен мащаб, как ще излезе сметката?/

Общи условия

Активация на акаунт