Хенапристрастени - 2

• 82 308
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
И аз си обичам косата много и ще го пробвам, само да успея да заделя финанси Laughing
Да ви покажа как ми се получи с черната къна Simple Smile

# 736
dragon8, благодаря много!   bouquet
Чудесно ми звучи и точно така ще опитам. А цветът, който искам да направя, е всъщност 6 от снимката на линка. Пак благодаря и мисля да се включа пак, като го направя, да кажа как се е получило.  Simple Smile

# 737
pergola,благодаря ти за изчерпателната информация!  bouquet
Явно,тези дни ще се ходи до магазин "Зелен"/това на ул."Скайлер",магазина ли беше?/.

# 738
да, маслата са точно под къната в дъното на магазина

# 739

Най- изгодно от всичко, което съм видяла из българските сайтове е на хенафокс, но на мен 100мл ми се виждат много.
Маслото от сайта на хенафокс  всъщност е това: http://www.inkanat.com/en/default.asp?par=67_103  Ползвам трето шишенце вече, не само за коса, но и за лице и ми е любимото. Определено си заслужава парите, още повече, че аз изхвърлих всякакви кремове, и повече от половин година ползвам само него, след почистване на кожата с розова вода на Биофреш Peace

# 740
  • Ст Загора
 Ето състава на къната на Рубина  , може да имам някъде грешки че е поизтрито сякаш   - Henna natural ,Starch,Sodium layril sulfate ,Hydroxyethyl cellulose,Tetrasodium edta ,Sodium sulfate ,Hc red 3 ,Hc  yellow 5,Cinnamomum zeylanicum nees,Eugenia caryophyllata thuna.

# 741
Колко често мога да си правя маски с брингараж ?

# 742
  • Ст Загора
Къносах се снощи само дето се обърках и стоях 30 мин по малко и се получи нещо подобно ,на мене си ми харесва може би малко по -червеникаво е ще пробвам да снимам .
Мацки ,през колко времв се къносвате ?
Някои да направи нова тема ,че сме на 50 стр. .

# 743
  • Пловдив
Пробвах крем къната на Роза Импекс - цвят "вишна". Да дам отзиви.
Продуктът не е натурален.
По същество представлява нещо като крем оцветител или тониращ балсам с добавен екстракт от къна.
По принцип на мен трудно ми хваща цвят, но този продукт успя да ми я потъмни и ми остави вишневи отблясъци. Не знам колко време ще се задържи.
Като се има предвид, че няма високо рН, че няма окислители за мен лично е допустим вариант. Вероятно ще редувам къносване с този тип боядисване. Но все пак ще видя как ще се развие цветът във времето.
За покритие на бяла коса не мога да кажа, защото нямам такава. Peace

# 744
  • The point of no return
Момичета, заинтригувахте ме с аргановото масло   bouquet, не бях чувала за него. Иначе аз от повече от година съм захвърлила всякакви кремове и ползвам жожоба олио за лице. Доволна съм като цяло, но от време на време ми се запушва някоя и друга пора...та може би ще е добре да разнообразя с друго масло newsm78

nellira ти с какъв тип кожа си на лицето

По темата да споделя, онзи ден си мих косата само със сапунени ядки и при измиването нещо ще трябва да ми е влезнало в едното око, имах чувството че щях да ослепея, такава болка и парене, такова чудо не бях изпитвала...слава богу отшумя на другия ден. Знам, че има предупреждение на етикета да се внимава при контакт с очите, но никога не съм си мислела, че може да предизвика такава реакция....което пък ме кара да се замисля, от какво точно е този прах newsm78

# 745

nellira ти с какъв тип кожа си на лицето

Със смесен, но  кожата ми по-скоро вече клони към суха в повечето участъци Simple Smile

# 746
Здравейте момичета Simple Smile

да се похваля от ефекта от чимена - косата ми е страхотна - има уникален блясък, оформи се лесно и се заглади повърхността и както с никой готов продукт, който досега съм пробвала Simple Smile
само че понамирисва особено, но се понася Simple Smile аз препоръчвах брингараж за блясък, но вече ще препоръчвам чимена Simple Smile

благодаря за идеите и съветите!
  bouquet

# 747
Teddy_Bear4eto , чименът няма миризма/поне не е силна и странна/, да не остава миризма по косата от нещо друго ,което си ползвала ?

# 748
Имам въпрос за чимена...чимен и сминдух не са ли едно и също нещо ? Имам някакъв спомен, че чимена е на зърна, как тогава се нанася на косата  Rolling Eyes ?

# 749
Съвсем различни неща са.Чимена е на зърна,но продават и млян/който ти препоръчвам,защото иначе ще видиш зор със смилането/.

Общи условия

Активация на акаунт