Защо не си направите подфорум или тема "Некролог"

• 4 209
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Ох пък вие как успявате във всяка тема да се по сдърпате, да изкоментирате на Марадончо костюмите и сантиметрите, а на Тумба копчетата..вече почнах да проверявам в коя тема се намирам, все едно и също чета  Laughing

Така е по всички  мамешки форуми, но ти това си го знаеш, нали Sunglasses

Ти май трупаш актив, жалко, че актива е пасивен... hahaha
Активите са в банковите ми сметк, не по форумите Wink

# 46
мда....на вред се говори за сантиметрите на най-добрите.. .  Wink

# 47
Ти май трупаш актив, жалко, че актива е пасивен... hahaha
Активите са в банковите ми сметк, не по форумите Wink

Мхм, да, завижд, завижд, пукнах се от завист.... Outta Joint Mr. Green Outta Joint Outta Joint, ох, нали такъв отговор очакваше... Twisted Evil

# 48
Форумът е пренареден, ама се надявам въпреки това, да успеете да открието спамочата, а?

Мен също ме удивява, защо някои потребители намират за нужно да ни уведомят в Клюкарника за смъртта на тази или онази (повече или по-малко известна) личност*? Мислят си, че само те могат да четат вестник ли, или че само на тях им се намира телевизор може би? И след това, като плъоснат некролога като отделно зададена тема, какво очакват, като самите те не са си направили труда на напишат нищо смислено да оценят живота на човека или да сложат в контекст приносът му към една или друга сфера?

* А иначе, една търсачка ми каза, че всеки ден в света умират около 250,000 човека .....

# 49
Алиса, ти си благословена...

ПП дЕ ГО СПАМО-ЧАТА, Ни СЪМ ЧУВАЛА ЗА НЕГО... Rolling Eyes

# 50
мда....на вред се говори за сантиметрите на най-добрите.. .  Wink
Joy Joy Joy

# 51
Съгласна съм и аз с Марадона. Всички гледаме новини, четем в Интернет. Бог да я прости жената, ей сега чух в късните новини, отварям форума да се разсея и пак не би. Хора умират всеки ден и известни на цял народ и обикновени като повечето от нас. Обаче всеки предпочита да си мисли, че това се случва другаде и на някой друг. Не казвам да сме коравосърдечни и да не съчувстваме на близките, ама пък много ми идва някой път и на мен стената с некролозите.

# 52
признавам си, не я бях забелязвал тумба лумба до сега, но няма такава досада, честно.  Naughty #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 53
Отвратителни теми. А, няма да забравя едни как се бяха задърляли в едноименната тема за смъртта на Майкъл Джексън, бил ли е педофил или не. Жалка история. (Ако имах ключ, щях да заключвам всички подобни теми Peace)

# 54
признавам си, не я бях забелязвал тумба лумба до сега, но няма такава досада, честно.  Naughty #2gunfire #Cussing out #2gunfire
мОЖЕ ЛИ ЕДНА ОТМЕТКА...марадона(с малка буква, да) я, си глей работата...и не си поглеждай в гащите... Mr. Green Twisted Evil Naughty Wink Peace ....

ПП и ПИЧ НЕ СТРЕЛЯЙ НА халост...говори лошо за имиджа, еле за либидото и егото...опс, и аз тА обичам... Whistling Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green Stop , кефи ме да съм простакеса, ама няма ти предложа... Twisted Evil hahaha bowuu

# 55
кефи ме да съм простакеса

Ето и отговорът. На много от въпросите.

# 56
И мен траурните теми ме дразнят.
Да се отделят някъде.

# 57
кефи ме да съм простакеса

Ето и отговорът. На много от въпросите.

Мммм мноу си умна, поздрав...На мен пък марадона ми писа лично....къде са емотиконите, дайте лентата....

# 58
...На мен пък марадона ми писа лично....
Хахахаха, завид завид Flutter
Аз пък веднъж му писах лично и той не ми отговори #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ама пак се брои, нали?

# 59
ех късметлийки..наздраве  Laughing
И аз искам...и не само от него  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт