Лидл 3та тема

• 107 038
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
.....От купените неща ми хареса кучешката храна - по-добра е от тази на Билла, както и млекцата с плодчета.....
Joy извинявай, прозвуча ми много смешно  Hug
Да похваля дъвчащите бонбони в плик AMANIE . Различни плодови вкусове, суууупер са.

# 76
Момичетаа Simple Smile Добро Утро  Party Като тръгвах за работа днес и като минахме покрай Лидл - в Габрово  можете ли да познайте колко хора имаше  Thinking Опашка около 100 човека и навън беше -7 градуса  #Crazy те са луди  Laughing

# 77
  • София
Това е цената на котешката тоалетна без промоция. Самата тоалетна е сивичка.

# 78
 Hug
Докато се усетя сте изписали 5-6 страници

# 79
Чудя се дали да си взема ваната са крака....  newsm78 Ако някой вече си я е взел, моля да сподели мнение.

# 80
    Момичета, сигурна съм, че е писано, но не съм чела старите теми. Интересува ме хубави ли са памперсите в Лидл - колко бройки и колко струват примерно 5-цата и имат ли ластичета ?

# 81
Здравейте,преди малко бях в Lidl в София,този който е на Сливница.Отидох конкретно за дигиталния  кантана от  18 лв,но го нямаше.Казаха,че е имало ограничени бройки и са свършили.Искам да попитам,някой който е бил в другите 3 магазина(тези в Хаджи Димитър,Дръжба 2 и Надежда) дали е имало кантари и дали изобщо са останали.Да знам дали да се разкарвам до тях.Иначе в този на Сливница,казаха,че няма да докарват утре или другиде,което е доста лошо ..

# 82
Грабвай ваната за крака и да се похвалиш после, аз преди месец-два гледах цените в Ибей, не помня точно но в никакъв случай не бяха толкова ниски. Нямам възможност точно в момента иначе на драго сърце бих си я взела, според мен си струва много повече и от парната баня за лице.

Сутринта изритах от леглото нашия татко в 07,00 да отиде за момчешки суитчер, зеленият е чудничък. Смело мога да кажа, за детските дрехи, че получавам качество като на Некст за цени като на Липненски.

Да похваля сладката, тези от предната промоция, въпреки че в момента в дружбенския Лидл все още са си на 0,99 лв. Пробвах от вишни и това е първият конфитюр  в живота, който  ям от бурканчето и това защото не е отровно от сладост.  За сравнение на Лидл-ските общата захарност е 35-36 %, а от хладилника изрових някакво бурканче, чиито срок на годност е минал преди 2 години, но и аз не знам защо още го държа вътре - на българското бурканче общата захарност е 61 %. Сега трябва да търся силиконови форми за мъфини, че отдавна съм се наканила да се науча да правя такива домашни, а сега вече и със сладка се запасих.

# 83
Сутринта към 9,30 в "Надежда" имаше дигитални кантари в изобилие. Не се радваха на голям интерес. Аз също не си взех и сега май ме е яд. Sick
В момента моя бебчо е с памперсите на "Лидл" и сме много доволни. Бяха на промоция до миналата седмица. За петицата не мога да коментирам, защото още не сме дорасли до нея.

# 84
Колко струваха на промоция ? Имат ли ластичета и ароматизирани ли са като Памперс например ?  Hug

# 85
За кантара на rozalina_velichkova да й кажа, ако е същият, който мина на промоция преди около две седмици - не съжалявай, виждала съм го у една съседка, и за малко повече парички, сега не помня точно 20 или 25 лева му е редовната цена, но често е в промоция, има цифров кантар в JUSK, който е по-голям на см и с по-дебело стъкло.
Вярно, Лидл-ският кантар мери до 180 кг а този, който имам аз от Юск "само" до 150, но не ми се вярва тази разлика да е от значение за теб  Laughing

# 86
Имат ластичета. Не са ароматизирани. На промоция струваха по 3 лв. пакета при редовна цена 4,50 лв. Ние ползваме тези 4-9 кг. , които са 16 бр. По- големите мисля, че бяха по 12 бр., но не съм съвсем сигурна. От качеството съм доволна. Сутрин бебо е сух, дрехите му също. До преди това имах един пакет "Пуфис". Добре, че свърши. Сутрин дрехите на бебето бяха мокри. Определено тези на "Лидл" са по-добри от много прехвалени и рекламирани марки.

# 87
Днес, ходих на обяд в този на Хаджи Димитър. Кантари нямаше, гъби от 0.99лв. нямаше, детски жилетки имаше само една - бяла и два чифта дънки.От момчешките- имаше само пижамки.  Имаше и месото за готвене -2,99лв, както и каймата от миналата седмица -1,79лв.
Аз исках да си купя шок. бонбони, но изведнъж всички бяха изчезнали, с изключение на тези морските, които в момента са на промоция. Няма лошо, но са малко бройките, за да черпим в училище.

# 88
  • Варна
Някой знае ли защо нехранителните стоки ги има в наличност само когато са в промоция? И защо повече не могат да се открият дори и на редовни цени? А някои от хранителните стоки ги има само в първия ден от тридневната промоция, след това не могат да се открият. Защо не зареждат големи количества , само дразнят хората. Въпреки всичко доста от стоките, дори и с редовни цени са по-евтини, но се изграбват първо промоциите. Имам чувството, че хората грабят предимно стоките, които струват между 0.99 до 1.99, независимо какви са те.

# 89
  • Пловдив
До вчера вечерта не бях стъпвала в Лидл и ми беше много интересно какво представлява... Обожавам да пазарувам, каквото и да е, и все нещо ме човъркаше да го разгледам...
Ами... по-разочарована от магазин не съм била никога. Кое му е евтиното? Кое му е хубавото?
Влизаш в магазина - всичко нахвърляно, а не подредено; голяма част от артикулите липсваха... 90% от тези, които ги имаше все пак, непознати за мен марки...
А от по-известните имаше такива "промоции", че да умреш от смях Joy :
Кафе "Нова бразилия", 100г., намалено от 1лв. на 99 стотинки...

П.П. Само моля никой да не ме напада, просто изразявам мнение! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт