Лидл 3та тема

• 107 051
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
как ще те нападаме, като и аз съм на същото мнение. Промоциите са свършили винаги.Какво като са на половин цена, като ги няма. А изобщо не си заслужава да се ходи специално за кантарче или ваничка и стилаж за обувки и да се обикаля цяла София от магазин на магазин за това. Погледнато отстрани звучим много тъпо, момичета Peace

# 91
  • софия
Някои дали може да каже до магазина в Дружба 2 в София с какъв градски транспорт може да се отиде?

# 92
Автобус 204 - от Орлов мост, Плиска, слиза се на предпоследната спирка
Автобус 88 - от ж.к. Младост, слиза се на предпоследната спирка
Маршрутки 16, 9 и ако още вървят маршрутки 2, 12 (скоро не съм ползвала).
Някои дали може да каже до магазина в Дружба 2 в София с какъв градски транспорт може да се отиде?

# 93
  • софия
мерси   bouquet

# 94
По-напред видях, че някой питаше за таблетките за миялна. Аз купих от тези, които са 5 в 1. Вече няколко пъти ги ползвах и съм много доволна. Миялната ми е за 9 комплекта и се оказа достатъчно да слагам половин таблетка. На свеки купих 3 в 1, но за тях не мога да кажа категорично, защото само веднъж пусках малка миялна за 4 комплекта/половин таблетка/, като резултата беше идеално измиване.

# 95
  • о`майна лунна нощ е
Този път нищо не ме грабва в каталога - нито от хранителните, нито от домакинските неща. От промоцията, която измина, взех шпротите в доматен сос за 0,79 лв. Искрено съжалявам, че не се натоварих с повече бройки. Страшно вкусни се оказаха. Крехки, без кости ... ох, наистина съжалявам.

# 96
Мен пък от следващата промоция, която е от 10/01 нищо не ме грабва, някакви кИфтета, кИбебачета, водки. Чудно ми е, защо не обърнахте внимание на сиренето котидж, то си е жива извара де, ама мнооого по-вкусна, след малко отивам за вторите 6 бр., просто ме е срам да грабя повече от разрешените бройки.
Междувременно направих хляб с Котидж чийз /хлябо-кекс/ по тази рецепта, естествено не го опекох добре, но халогенната фурна ще довърши делото, та ето я и рецептата

http://i-lara.livejournal.com/tag/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%82%D0%B5%D0%B4%D0%B6

# 97
  • София
Мен пък от следващата промоция, която е от 10/01 нищо не ме грабва, някакви кИфтета, кИбебачета, водки. Чудно ми е, защо не обърнахте внимание на сиренето котидж, то си е жива извара де, ама мнооого по-вкусна, след малко отивам за вторите 6 бр., просто ме е срам да грабя повече от разрешените бройки.
Междувременно направих хляб с Котидж чийз /хлябо-кекс/ по тази рецепта, естествено не го опекох добре, но халогенната фурна ще довърши делото, та ето я и рецептата

http://i-lara.livejournal.com/tag/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%82%D0%B5%D0%B4%D0%B6
Къде гледаш следващите промоции

# 98
  • софия
======
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6707.htm
В ляво има "от понеделник", "от четвъртък".

# 99
  • София
======
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6707.htm
В ляво има "от понеделник", "от четвъртък".
Благодаря, аз бях любопитна за нехранителните стоки от следващия четвъртък.Дебна за кафемашините, първия път ги пропуснах

# 100
Виждам, че има интерес към кафемашините и други нехранителни стоки, които се разграбваха за броени минути. Знае ли някой дали такива стоки се пускат периодично и ако се предлагат-през колко време?

# 101
  • Варна/Лондон
Всеки четвъртък има нехранителни промоции.

# 102
  • Варна
Някой ходил ли е днес във варненския ЛИДЛ? Все такава лудница ли е и има ли от детските дрешки или вече всичко е разграбено? В частност ме интересуват тройката блузки и дънките за момиченце.

# 103
  • Варна
Някой ходил ли е днес във варненския ЛИДЛ? Все такава лудница ли е и има ли от детските дрешки или вече всичко е разграбено? В частност ме интересуват тройката блузки и дънките за момиченце.
Аз ходих днес - лудница не беше, но точно заради детските дрешки отидох и аз, и нямаше нищо . От момичешките дънки имаше 1-2 чифта мисля, но аз търсих момчешки, както и от анцузите и суитчърите- нямаше абсолютно нищо .

# 104
  • В.Търново
Аз ходих днес - лудница не беше, но точно заради детските дрешки отидох и аз, и нямаше нищо . От момичешките дънки имаше 1-2 чифта мисля, но аз търсих момчешки, както и от анцузите и суитчърите- нямаше абсолютно нищо .
Като не си поддържат асортимента на стоките за какво въобще правят тези промоции?

Общи условия

Активация на акаунт