Лидл 3та тема

• 107 079
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
А защо тогава не пише на етикета на български, на немски, на английски...и тн. Защото конкретната стока е предназначена за страни от Източна Европа-България, Румъния, Полша и пр. А на гръцкия етикет освен на гръцки, на какъв друг език е преведен видът и съдържанието на стоката?? Със сигурност върху стоки от гръцкия Лидл няма да видиш върху етикета българска, полска и румънска реч. Ако за един средностатистически европеец българин е равнозначно на циганин, то за гърците мнението е друго!

Стига с тоя негативизъм.
Опитвала съм стоки от ЛИДЛ в Словакия и Германия - няма разлика с ЛИДЛ БГ, успокойте се!

Подкрепям, стига наистина с негативните коментари и жалването колко зле сме били.

Само стоките, които са от БГ производители (някои от тях) не струват особено, но пък са доста евтини. Аз ходя вече само в ЛИДЛ, защото има качество на ниски цени.

# 121
  • София
Има разлика в гръцките  Лидл и българските.
 Поне в шоколадовия крем в буркан(бяло с кафяво) и ваниловите кремчета със сметана има огромна разлика,за жалост в полза а гръцкия Лидл. Confused
Аз не намирам абсолютно никаква разлика в шоколадовия крем. PeaceЗа кремчетата не зная.
Също не намирам разлика в конфитюра -гръцкия и българския,слепените бисквитки отпред с принцесата и тези топени сиренца,но не триъгълните,а тези за тост.
Всъщност нещата,които съм пробвала,са едно към едно с гръцките.
Вчера мислехме да посетим Лидл,но и отвън имаше опашка,за този на Сливница говоря. Tired

# 122
  • София
Виждам, че има интерес към кафемашините и други нехранителни стоки, които се разграбваха за броени минути. Знае ли някой дали такива стоки се пускат периодично и ако се предлагат-през колко време?

не повтарят промоции. Стоките на промоция се продават под себестойността им с цел привличане на клиенти и са доста ограничено количество.

# 123
А аз много се надявах да има багети с чесново масло и с подправки! Виждала съм такива само в Хита, но ми е неудобно да ходя дотам. Много жалко!

# 124
Няма нищо "Стара планина"

Има страхотна кайма , кебапчета и кюфтета "Стара планина ".  Laughing

# 125
Няма нищо "Стара планина"

Има страхотна кайма , кебапчета и кюфтета "Стара планина ".  Laughing

Ахам, и от утре са на промоция.

# 126
На мен пък ми направи впечатление, че на някои етикети изобщо няма информация къде е произведена стоката и кой е производител. Пише само "Произведено за Лидл" и адресите на фирмата в различните страни.
А също и, че днес магазинът беше толкова обран, че нямам думи. От промоциите нямаше почти нищо, а от нехранителните стоки продаваха неща, които бяха на промоция миналата седмица и явно не са се продали тогава- канцеларските материали и детските пижами. Аз отидох за момичешките дънки и за оформящите бодита- нямаше нито едното, нито другото.  Tired Дали защото отидохме в неделя вечерта...

# 127
Да, и зависи в кой ЛИДЛ. Аз днес бях в два в София, като в Света троица беше адски обрано откъм всичко, не само промоциите. В Надежда имаше дори от промоциите, а и е по-широко, вече само там ще ходя.

# 128
 в Надежда имаше много от нещата на промоция - ''суетшерт''-и  Grinning , дълбоките гащи , сушилници , тигани от тефлон , хавлии , свещите и други ,които не разгледах
всичко от хранителните промоции също имаше , не беше пълно с народ , биваше като цяло .

# 129
  • България
качеството на стоката хранителна и не такава е както в Гърция. Simple Smile
дори тук има неща в пъти поевтини.
там магазините са доста по-широки,няма толкова много хора.
промоциите свършват малко по-бавно като  че ли ,но все пак зависи от промоцията.
 Mr. Greenние сме много по-бедна нация и всичко по-евтино и с добро качество ще се изчерпва бързо.

# 130
Шоколадовия крем от откриването не е същия Peace, за да не съм субективна ще кажа,че всички около мен веднага го потвърдиха.Купувам  си  този крем от години (гръцкия Лидл на Сидерокастро ми е на 20 мин.път). така че едва ли "повредата е в моя телевизор).Другите кремчета -също. 
   Иначе шоколади,слепени бисквити,млекца-едно към едно.За съжаление много от продуктите в гръцкия Лидл ги няма тук.Особено ми е е мъчно за една майонеза в бурканче,която много обичам.
Но пък има пресен хляб, а в Гръцкия няма.Така,ч няма пълно щастие.
 Като цяло магазина ми  харесва.Дразни ме ограниченото количество на промоциите,но маркетинга им си го бива-народе презапасявай се! Hug

# 131
Съжалявам, че трябва да пиша негативен пост, но киселото мляко в Лидл, произведено за Лидл България от Мегле, СЕ ПРОМЕНИ! При първото ми пазаруване доста приличаше на кисело мляко и на вкус, и по консистенция. При последното има вид на кремче или пудинг - хомогенна структура и унил вкус на нещо кисело с неясно съдържание. Знам, че навсякъде в София се продава само подобие на кисело мляко, дори и под надписа "БИО", но пак ми е особено неприятно.

Разберете, не можем всички да гледаме крави! Имаме други таланти и професии, също необходими за обществото. Високотехнологичните хранителни лъжи, които ни поднасят, разрушават някакво много ценно обществено съзнание, разрушават доверието не само в държавата, но и в самия народ. Ако алчността на едни прозводители и търговци остава безнаказана, как ще накарате човек с друга професия да работи със себеотрицание и почтеност? Как ще накарате лекаря да ви лекува, учителя да възпитава децата ви и прочие, нещата се разпростират навсякъде?

# 132
в Надежда имаше много от нещата на промоция - ''суетшерт''-и  Grinning , дълбоките гащи , сушилници , тигани от тефлон , хавлии , свещите и други ,които не разгледах
всичко от хранителните промоции също имаше , не беше пълно с народ , биваше като цяло .

В Надежда вчера (09.01.) е имало суетшърти, така ли? Че съм си харесала за бебо, ама не мога да намеря.

# 133
Това, че стоките на промоция свършват бързо не ме учудва. Тук не съм посещавала Лидл, но в Англия ми се е случвало да пазарувам вечер  и рафтовете да са тотално опразнени, не само промоциите, незнам защо не зареждат по повече стока.

# 134
Днес купих от кремвиршите на промоция - 6 бр. за 1.99лв - вкусни са!
Колкото до стоките на промо - съгласете се ,че 4 магазина не могат да обслужат София!!!!!!!!!
И нехранителните стоки се повтарят периодично.
Купих от аргономичните възглавници 1 бр./защото трябва да се пробва/ и при следващото
зареждане ще взема няколко бройки за вилата.
Това се наблюдава и в "Пени" - през 2-3м.стоките се повтарят.

Общи условия

Активация на акаунт