ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 35 247
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Щък , ако имаш в предвид препоръките, които са на първа страница и се водят за свободното време, като теми за какаото, за фибрите и други подобни, като линковете те препращат към форума на спайдърспорт май беше не се отварят. Поне половината не се отварят....Дава ми, че мнението не може да се намери. Мен повече ми интередуваше дали с този начин на хранене организма не се изтощава, защото при безвъглехидратната е възможно да се получи. Освен това не съм много по мазнините и затова попитах, ако се пропускат какво ще стане, знам че това режима и всяка промяна влиае на ефекта, но все пак виждам, че има такива от вас, които разбират.

Blondie_ , Щък , благодаря за отговорите!  newsm51

Modifite, не е задължително да даваш мнение. Който е пожелал ми е обяснил.

Момичета, ако реша да се прехвърля на тази диета ще се включа във вашите редици.Благодаря.

# 46
привет
да похваля новогодишното ни шампанско:

http://lappland.snimka.bg/daily/nytt-ar-2011.560483.21993336
http://www.snooth.com/wine/prosecco-la-robinia-extra-dry/

беше с невероятен вкус
и много сухо, хич не сладнееше
ако ви попадне, взимайте го
у нас за първи път шампанско се изпива

bimbaaa, наистина вземи прочети повече, за да имаме база за разговор
толкова много инфо има в първия пост и на спайдерския сайт, че ти гарантира приятни занимания поне седмица
иначе това, което знам за БВХ е въглех. зареждане, което е идиотия според мен

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 09:16 от Анонимен

# 47
bimbaaa идеята е да хапваш хубави мазнини, за да може организма ти хем да има сили, хем да сваля. Аз поне така си го обяснявам. Ако започнеш високо мазнинен режим, не е хубаво да махаш мазнините, защото все дно пак си на БВХ. МАзнините са полезни за нокти, косми, цялото циркулиране на процесите в организма. Просто трябва да избереш правилните.
За нас това са главно масло и студенопресован зехтин. Но има и други, наистина трябва да се прочете. Все пак ВМ НВХ не е точно диета, за месец-два, това си е дългосрочен режим, и ако не приемаш въглехидрати и мазнини, само протеини, не е здравословно, поне спорес мен.
Била съм на Дюкан и се чувствах ужасно, качих двойно всичко свалено. Така че не.
Момичетата съветват да се чете, точно защото това е дългосрочен режим, и човек трябва да е много добре запознат, когато подлага тялото си на нещо. Точно мазнините не позволяват на организма да се изтощи. В спайдърите има много инфо, пишеш в гугле спайдер спорт, и ще ти излезе, има и форум. Изчети статиите за храненето, и кои храни са подходящи за този режим и тогава прецени.

Аз току що прочетох една статия за черния хляб и какви измамници били нашите производители. Честно казано, много се ядосах, аз хляб не ям, освен една малка филийка препечена, от време на време, ама тия хора които искат да си купуват такива продукти, поради здравословни причини, на какво ги подлагат. Писали че хляба е за диабетици и че няма захари, а проверката показала, че има над 10%  Shocked  Дано поне в маслата и сирената, които уж са само крае, да няма и там някои % растителна мазнина. Да ви кажа попаднах на много хубаво сиренце. Обикновенно краве, в Лидл, в едни високи кръгли кутии в саламура. Много ни харесва.

# 48
Аз искам да намеря режим, с който да сваля около 6-7 кг и след това да ги задържа с разделно хранене, защото съм голям привърженик на разделното. Отивам да се ровя във форума на спайдърите.

# 49
Аз искам да намеря режим, с който да сваля около 6-7 кг и след това да ги задържа с разделно хранене, защото съм голям привърженик на разделното. Отивам да се ровя във форума на спайдърите.

ако наистина задълбаеш в инфото, ще разбереш, че ВМ НВХ е режим и стил на живот ДО ЖИВОТ
и че разделното и всички останали режими с неограничено количество отрови под формата на въглехидрати са супер вредни

с ВМ НВХ се постигат доста добри неща:
1. постига се оптималното тегло
2. постигнатото се задържа
3. нормализират се нивата на инсулина и кр. захар
4. режимът е профилактика срещу всички "модерни" болести: напр диабет, високо кръвно, проблеми с щит. жлеза, рак и т.н.
5. и още много, което се надявам да откриеш и сама, ако четеш

успех

# 50
Ако някой смята НВ-ВМХ за "диета" в общоприетия в този подфорум смисъл греши, това е начин на живот. Тук не редуваме един ден месце и един ден картофки, а сме разбрали и приели, че картофките не са храна за нас. Трябва много четене и искрено желание да подобриш себе си, за да вникнеш в този начин на живот. На мен ми отне няколко години, за да приема, че основната храна за човека е месото и яйцата, всичко друго е красоти и глезотии. Отслабването е естествен резултат от всичко това.  Отплеснах се...

# 51
месо главно пилешко и си го подлютявам.

Ще споделиш ли как го приготвяш подлютено? Благодаря предварително   bouquet

А относно безвъглехидратната диета, тя просто не е такава и ми е смешно, че някой хора продължват да пишат, че е без въглехидрати при положение, че се консумират зеленчуци, по правилно е НВ, но както и да е...

# 52
месо главно пилешко и си го подлютявам.

Ще споделиш ли как го приготвяш подлютено? Благодаря предварително   bouquet

А относно безвъглехидратната диета, тя просто не е такава и ми е смешно, че някой хора продължват да пишат, че е без въглехидрати при положение, че се консумират зеленчуци, по правилно е НВ, но както и да е...
ами подлютявам си го със лют червен пипер (този на люспи го предпочитам) - става по-вкусно, а и задвижва обмяната.
От другите подправки използвам канела - тя също задвижва обмяната  Simple Smile
В "безвъглехидратната" диета заклеймяват млечните - вие кои млечни включвате в менюто си най-често?

# 53
Аз съм го приела, че трябва да е начин на хранене, не само временна диета, обаче...признавам, че за момента гладът ми за сладко си стои...въпреки че му устоявам и от време на време по маааалко прегрешавам.

Днес съм ок, на обяд - бутче с доматки и краставици, сега хапнах скумрия със зехтин, консерва, но сутринта, ах, малко сладко за имени дни. Embarassed

# 54
Когато ми се дояде сладко ям сметана с канела, може да сложа и бадеми малко  Wink

# 55
Ъх....ненавиждам канела.

Опитвам се да компенсирам с плодове, например, ябълки, портокали, кивита....

# 56
Ъх....ненавиждам канела.

Опитвам се да компенсирам с плодове, например, ябълки, портокали, кивита....
Опитай да хапваш ядки - най-добрия избор са бадеми, лешници и орехи.
Тогава слагай в сметаната една лъжица тъмно какао.
От плодовете мисля, че с най-нисък гликемичен индекс бяха сините сливи.  Thinking

# 57
Мммм, това е идея, лешници обожавам.
От другата седмица пак почвам тренировки при Спайдърите. След НГ се измързеливих...

# 58
Мммм, това е идея, лешници обожавам.
От другата седмица пак почвам тренировки при Спайдърите. След НГ се измързеливих...
аз от техния форум се запалих по идеята за този начин на хранене  Wink а иначе за тренировките - не е истина как ме мързи  Embarassed когато стане дума за всякакъв вид тренировки... май ще си остана с ходенето пеша...

# 59
  • при моите деца .....
Привет!
Само да се отчета - вчера режимна, ходих и пеша в студа, но вечерта  Embarassed не....
Днес пак ще е така .... ще се старая поне да не прекалявам през деня, че когато знам, че ще наруша и викам - да хапна и това и това....
Хубава събота!

Общи условия

Активация на акаунт