ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 35 247
  • 753
  •   2
Отговори
# 15
  • при моите деца .....
Я да се отчета за днес
закуска - 2 сварени яйца
обяд - 1 морков, 3 яйца, изпържени в масло, с малко сирене и кашкавал..... 1 чаша айран
следобяд - чаша айран
вечеря - салата зеле  или зелена и свинско вратно на фурна с малко лук.
ОТ 17.30 съм на тае-бо.
Хубав ден!

# 16
Боби на закуската и липса мазнина и треволяк
Останалото пушка.
Намали млечните! Hug

# 17
  • софия
аз днес пукнах от глад, цял ден навън на една дъвка и едно кафе  Shocked
сега си хапвам сиренце със зехтин и червен пипер
за вечеря пържола и кис. зеле

вчера уж режимно почнах, пържени яйца, после гъби с масло и сметана... и като се отпуших вечерта...
докато не видях сметката на всякакви баклави, баници и сладкиши останали от празниците, не мирясах  #Cussing out

# 18
Добър вечер, днес, както вчера и по- вчера- 4 пъти по 170гр мазно свинско месце /варено обичам/ и домати. Само това и имам още надолу в кантара. Водата ми е 4-5л. Всеки ден- трен Simple Smile

# 19
  • при моите деца .....
Храна според плана - вечерята със салата зеле.
Киселото мляко го намалих до 1 кофичка - 400 гр. и около 50-60 гр кашкавал  и сирене (общо са 50-60 грама)
Е, моето свинско беше 300-350 гр.
Утре може да прибавя масло към яйцата за закуска.
Хубава вечер!

# 20
  • при моите деца .....
Само да допълня, че сега хапвам 1 морков - преди АБ - дано не прекаля със зеленчуците....

# 21
Режимна, макар че снощи ядох ядки, сурови лешници, ама бях до 21 на курс, и нямаше как. Бях озверяла, прибрах се и набързо смотах една супа и малко създърма и си легнах доволна.
Сега кисело мляко и доизяждам 3-4 лешника останали от вчера.

shhhh... аз всичко нережимно останало от празниците или го раздадох или го хвърлих. Мразя да хвърлям храна, ама повече мразя да ми се разваля режима  Twisted Evil

# 22
  • София/Осло
И аз тук...
давам го по скромно..полека лека навлизам в ритъм  ooooh!

# 23
  • софия
ооо, клавелю, привет  Hug
ти лека полека навлизаш, а аз направо с гръм и трясък съм излезнала напоследък  Mr. Green

снощи не стигнах до пържолата, измухах половин кило кисело зеле със зехтин, половин буца сирене и едно уиски  Mr. Green комбинация-чудо!!!

# 24
И аз да се включа към групата Grinning

Преди година и половина бях на този режим и бях много доволна, но тогава целта ми не беше сваляне на килограми, а стопяване на мазнини. Сега ще се стремя и към двете Mr. Green  Успех на всички!

# 25
ходих днес на нещо като аеробика
и на 20тата минута умирах  bishop
много, много зле  Tired
няма да стане без спорт моята работа

и smile3530 ще спирам май, май

ох, ох, ох....... и да продължа да мрънкам
правиха ми и кръвна картина
та бихте ли ми коментирали резултатите,
ако разбирате повече,
че висок ми бил холестерола:

CHOL холестерол          5.37   /3.00-5.20/
HDL   hdl - холестерол  1.66   />=1.00/
TRI    триглицериди      0.97   /0.30-2.00/
GLIC  глюкоза               5.11   /3.60-6.10/

това в скобите е нормата

отсега и предварително да благодаря  smile3525

# 26
Добре са ти изследванията, нищо че холестерола е малко на д нормата. Важното е, че триглицеридите са ти ок. Само защо глюкозата ти е към горна граница при нашия режим  newsm78
Стрес?
На мен от стрес ми е висок холестерола- между 7 и 8 варира, но съм и генетично предразположена...

# 27
  • при моите деца .....
Привет!!!
Сега вечерям, но нали да се отчета....
Та, аз все казвам - не съм кулинарка, но днес съм си спретнала много вкусна манджа, или съм много гладна  Mr. Green - свинско със зелен боб в гювеч - пазарувах гладна и посочих едно парче прясно месо, което излезна 950 гр, към него прибавих 400 гр замразен зелен боб  Laughing, от този почти без зърната, малко лук, морков и домати и докато бях на танци се е задушавало в гювеч..... Та сега хапвам....
Обяд - 3 яйца, пържени в масло с 20-30 гр сирене, малко зеле
закуска - 3 варени яйца, намачкани с масло и 20-30 гр. сирене.
Днес ще сведа киселото мляко до 2/3 от кофичката....
Движение - 1 час народни танци.
Това е от мен!

# 28

Само защо глюкозата ти е към горна граница при нашия режим  newsm78

предразположеност към диабет...... наследствена

# 29
И аз спазвам този начин на хранене, не мисля, че е диета, а по-скоро начин на хранене  Simple Smile. Само че имам един малък проблем - запек, мислите ли че е свързано с липсата на въглехидрати от плодове примерно, понеже аз ям зеленчуци и млечни, а в тях си има въглехидрати? Или пък трябва да консумирам повече мазно? Сутрин си позволявам малко овесени ядки, според вас голямо отклонение ли е

Общи условия

Активация на акаунт