Имам нужда от вашата помощ. Малкият е болен...от събота му се засилиха сополите (които не изчезват 2 седмици) и от вчера кашля. Снощи почти не сме спали, защото беше със запушен нос и не можеше да диша. Днес педито го прегледа, слуша гърдичките - били чисти, а той от днес сутринта вече е с влажна кашлица. Изписа едни капки - Коларгил 1% (мисля, че така се казва), които се приготвят. Та поръчах ги аз на обед и ги взех сега, вечерта. Промих нослето и му сложих по една капка. След това той поспа към 30-40 мин. И се събуди с адски рев. Реве, кашля, дави се, реве, кашля, дави се....УЖАС
В началото помислихме, че е гладен....изяде към 120мл едва едва...пак се давеше постоянно... Накрая реших да му смукна каквито сополки има и пак да му промия нослето в ФР и като че ли малко се поуспокои сега. Но пък тези капки трябва да ги слагам 3 пъти на ден, а се страхувам да не направи същата реакция пак?! Някой давал ли е такива капки? Нормална ли е тази реакция? 
Предварително благодаря за помощта!

сополи мополи..леко се закашля,температура няма но...жизнена е,хапва,но по никакъв начин немога да я накарам да глътне 2,5 мл калциев глюко.....чак се задави
а гърлото и е много зачервено,доколкото знам ни го изписаха заради това.
и в четвъртак сме на контролен,изписа ми стодал...тези черните капки"кара....гол"незнам точно как се казват,вит.Ц и калция.Четох че има някакво сиропче с калциев глюко...но като се разчетох станах разногледа :crazyeyes:50 на 50 едни категорично отхвърлят калция,други пък не,както и да е,аз реших да и давам,но незнам как,повърна го и чак се задави,явно е много горчив.