Да попитам, избрахте ли вече столче за хранене? Аз гледах няколко, но все нещо не ми допада и не мога да си избера.

Много зависи от цената. Аз да ти препоръчам - Бертони Мамбо е нашия http://family-bg.com/prX_4071.htm . Има доста опции за тази цена. Полулегнало положение, много ми е удобно за малкия. Нз ти какво си гледала и горе долу какво търсиш обаче...
! Едно от най-важните неща е да е удобен за бебко и като се сгъне да не заема много място, че ние много пътуваме и с тоя багаж е сложно. Ще отида до някой магазин да го видя на живо 
) излиза около 45 см - 2 педи. Доста е удобно на малкия в него0- към раменцата е широк, другите бяха мн тесни, които гледах. За Пътуване чак нз дали ще стане да се разняся, скоро го мислих и аз. Ще става то , ама ще трябва да се разглобява както е бил в кашона като го купувахме. Освен ако не сте с бус

- очевидно искаше да го гушна, ама как ли пък не да го извадя на тоя студ, пък и после няма слагане обратно, така че раздрусах го към вскъщи и спря да мрънкьосва
ще ме побърка малкото, много се налага, а може би и ние доста го разглезихме, малкия глезанчо - особено татко му - винаги разваля дисциплината!