Отговори
# 120
Ние още от самото начало не се оригваме, много рядко и то не след хранене. Но нямаме проблеми нито повръщаме, нито я боли коремчето. Явно суче по спокойно : )))
Аз вече давам антибиотик, но още не виждам подобрение : ((( От кога трябва да дава ефект?

# 121
 Честито на всички именици! Да са живи, здрави и мн щастливи!
  Ние все още се оригваме, но има случаи, в които изобщо не се орига.

# 122
Извинявам се за може би наивния въпрос,  ама защо пробутвате на децата това пюре от тиквички и картоф? Май не съм чула някой да казва, че  е вкусно... Не може ли сами да си приготвим тиквичка, например?
ами ако намериш посред зима тиквички с доказано качество може, но аз не намирам. Освен това на нас пюрето ни е гадно понеже няма сол, но бебетата не познават солта и на тях едва ли им е толкова гадно. Алекс го яде с охота. Единствено спанак отказва категорично да яде
Права си... А ако (теоретично) просто не го въведеш напълно този зеленчук, който детето не харесва, какво става?  newsm78

# 123
Ние още от самото начало не се оригваме, много рядко и то не след хранене. Но нямаме проблеми нито повръщаме, нито я боли коремчето. Явно суче по спокойно : )))
Аз вече давам антибиотик, но още не виждам подобрение : ((( От кога трябва да дава ефект?
като пи антибиотик малкия почна да му действа след 3тия ден. на 4тия имаше голямо подобрение. Дай ми скайп да те намеря и качи снимки във фейсбук групата когато имаш време Simple Smile

Вили , нали бяхте само на кърма.. нямаш ли вече- за какво АМ говориш.... ?
 Вчера на изпита тегли се първа тема , знам я , групата не я одобрява, доцентката прави компромис. Тегли се втора , знам я перфектно , другите пак не я харесват - и последен 3ти опиииит и БАМ тема  дето не я знам..  #Cussing out Joy сега на поправкаааа Simple Smile какво да се прави Wink  има обаче и по-важни работи от това- Снощи малки заспа в 10 , днес станахме в 10 .. Най-накрая се понаспах че беше заредил една серия будувания..  Whistling
Ивелин го оригвам всеки път .

На именниците-- да са здрави и щастливи Simple Smile

# 124
Здравейте, как сте днес?Чудя се става ли днес за кратка разходка навън?Издивявам вече на закрито #Crazy

Имам два въпроса:
Свекито ни подари вана и сега мислим да къпем бебчо  в нея.Някой да ми даде идея как става това в голяма вана?Ползвате ли някаква приставка или пък как ги държите бебчовците?

Пак свекито ни уреди от Германия вит Д, но не е Вигантолетен а Д-Флуоретен/този има и флуор/Някой давал ли е такъв витамин. Пише че се дава по една таблетка/ в една таблетка има 500 I.E./По колко да давам?

# 125
А ако (теоретично) просто не го въведеш напълно този зеленчук, който детето не харесва, какво става?  newsm78

Не мисля,че не е проблем.  Просто децата от рано си имат вкусови предпочитания.
Честито на именниците!

# 126
като пи антибиотик малкия почна да му действа след 3тия ден. на 4тия имаше голямо подобрение. Дай ми скайп да те намеря и качи снимки във фейсбук групата когато имаш време Simple Smile

Скайпа ми е kamitoooo87. Качих снимки Smile. Колко време пихте антибиотик?
Честит имен ден на всички именници да си носите със здраве името.

# 127
Честит празник на всички именници   bouquet
И ние със спането сме много зле . През деня спи максимум 2 пъти за по 15 мин. Иначе заспива чак към 5-6 следобяд, откарва до към 10, къпем се и лягаме . Около 3 и 6 през нощта се кърмим и най- късно в 7 сме станали . И винаги като се върне мъжа ми към 18.00 той спи, аз тепърва почвам да готвя и чистя и върви се обяснявай , че мъничък цял ден ме е окупирал  Laughing
kamitoooo да се оправяте бързо  Hug
Маринка не се коси за изпита - ама вярно каръшко теглене е било  Hug
Между другото поисках присъединяване във фейса - Pepa Hi  Flutter

# 128
Честит имен ден на всички именници! Много късмет, здраве и усмивки ви пожелавам!

И Вики нали се буди често нощем, понякога не е гладен, а само мрънка. Забелязах, че ако му сменя позата (ако е бил по гръб, го врътвам по корем или настрани) и веднага заспива. Явно детето се схваща само по гръб да спи, а още не се сеща, че може да се завърти. Иначе и нашите нощни хранения се увеличиха  #Crazy Дано да е само период!
Днес времето изглежда приятно за разходка Simple Smile

# 129
Честити имен ден на всички именници -много здраве и късмет!  bouquet

# 130
Честита половин годинка на бебе Симона и пета месечинка на моята Дени, както и на бебчетата Александър, Йоанна, Денис, Ива, Рая, Гергана, Тимо   cook  ura cook

Много благодаря desinca с малко закъснение Simple Smile) Да са ни живи и здрави бебенцата и много да ни радват.

Днес тати има имен ден и решихме че и малката ще го празнува днес Simple Smile
По случая ви черпя и за двамата

Честит имен ден на всички именници!!!!!  bouquet

# 131
Здравейте  newsm03 Днес се сдобих с Vigantoletten 500 I.E., но не знам по колко и как се дава  newsm12 Ако някоя друга мама го ползва нека сподели.  newsm17
Благодаря предварително и нека болните бебчета да се възстановят бързичко  Hug

# 132
Привет!

Реших да поизчакам с по-сериозното захранване на бебоците, като очевидно не става така, както си го мисля. Пък и да ги кърмя ми е доста по-удобно. Ще ги пробвам пак след 2 седмици, току виж им се прияло и нещо друго, освен млякото на мама  Simple Smile.

Кори, лесно се гледат моите близнаци - много са кротки, не плачат без причина, изградиха се перфектен режим за спане и будуване / заедно заспиват и заедно се събуждат/, като са будни си играят на активната гимнастика и не мрънкат. Много се смеят. Като им се доспи, почти веднага заспиват без да изискват носене или люлеене. Докато спят или си играят успявам да поизчистя и сготвя.
Проблема ми е голямото ми дете - след като докара вирус и влязохме за втори път с близнаците в болница, я спрях от ДГ и сега ми супер ангажирано с нея - аз съм й постоянния партньор във всяка игра - бягане, криене, рисуване. Не ме оставя дъх да си поема. Добре, че са бабите да я вземат от време на време за по няколко часа, че да си почина.

Честит празник на всички именници!!!  bouquet

# 133
Здравейте, как сте днес?Чудя се става ли днес за кратка разходка навън?Издивявам вече на закрито #Crazy

Имам два въпроса:
Свекито ни подари вана и сега мислим да къпем бебчо  в нея.Някой да ми даде идея как става това в голяма вана?Ползвате ли някаква приставка или пък как ги държите бебчовците?

Пак свекито ни уреди от Германия вит Д, но не е Вигантолетен а Д-Флуоретен/този има и флуор/Някой давал ли е такъв витамин. Пише че се дава по една таблетка/ в една таблетка има 500 I.E./По колко да давам?

Здравейте  newsm03 Днес се сдобих с Vigantoletten 500 I.E., но не знам по колко и как се дава  newsm12 Ако някоя друга мама го ползва нека сподели.  newsm17
Благодаря предварително и нека болните бебчета да се възстановят бързичко  Hug

по 1 таблетка, разтворена в маалко вода и с лъжичка.

# 134
  • София
Извинявам се за може би наивния въпрос,  ама защо пробутвате на децата това пюре от тиквички и картоф? Май не съм чула някой да казва, че  е вкусно... Не може ли сами да си приготвим тиквичка, например?
ами ако намериш посред зима тиквички с доказано качество може, но аз не намирам. Освен това на нас пюрето ни е гадно понеже няма сол, но бебетата не познават солта и на тях едва ли им е толкова гадно. Алекс го яде с охота. Единствено спанак отказва категорично да яде
Права си... А ако (теоретично) просто не го въведеш напълно този зеленчук, който детето не харесва, какво става?  newsm78
Cambozzola не разбрах много въпроса, но и да не въведеш даден зеленчук, който бебето не харесва не е трагедия все пак. Зълва ми например е решила да не дава на малкия изобщо никакво броколи, понеже тя не обичала и така малкия обича или не ще живее и без броколи, така че ако малкия не хареса тиквичката не му давай просто. Но моя съвет е да опиташ поне да видиш дали ще му хареса, защото пак казвам на мен ми беше много гадно пюрето от тиквичка и картоф, но за моя изненада на Алекс му хареса, така че давай на принципа "проба-грешка" и ще видиш какво му харесва или не и от там нататък ще му даваш само каквото му харесва, другите просто ги скипваш.

Забравих да честитя именния ден на всички именници. Да сте много много здрави и щастливи!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:21 от adelina_bg

Общи условия

Активация на акаунт