И Софи е така, особено сутрин, когато най-много ми се спи, тя е в най-доброто си настроение и крещи, джаска се в леглото и се опитва да се затрупа с обиколниците.

, но като гледам и тази година ще се размина със ските. Не обичам да карам на Витоша, а за Банско няма кой да гледа малката, а и не мога да я оставя при това капризно ядене. Има и друга важна "техническа" причина - почти съм сигурна, че няма да мога да си влезна в екипа, а честно казано не ми се дават пари за нов - все пак се надявам до следващата зима да заприличам пак на човек
иначе взех плодови- круша, ябълка и нз вече какво още , но засега не съм давала плод. 
Не, майтапа на страна и аз мисля, че до годинка и нещо е нормално, а и все пак като се захранят бебетата и започнат да се хранят като малки човеченца все си мисля, че и да им бутаме цици няма да го има ентусиазмът от преди , все си мисля че със захранването и заместването на хранене ще започне и отбиването
ама все пак ако сега си мислим че сме ангажирани, какво ли ще стане като проходят

Все пак гледам детенцето си и се водя по него/нищо че ме върти на малкия си пръст
/
А чувалче за спане ползваме повече от месец и е много удобно. Ния много се върти на сън и това ми е вариант да не я завивам по цяла нощ.
Вече не я оставям без наблюдение и в шезлонга
Провокирана от поста на Мими Вичева се замислих, че сега са закачени за нас, а като пролазят и проходят и бързият душ ще ни се струва мечта
От къде я изкопа? 

Препоръчани теми