Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 206
  • 711
  •   1
Отговори
# 315
В сайта на Селена са обявени други цени-880 за нормално, 1160 за секцио, 150 за присъствие на тати. Laughing Коя е вярната информация? newsm78

# 316
Здравейте коремчета!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз не съм подготвила всичко още  Embarassed мъжа ми тази седмица ще ми докара скринчето и тогава ще пера и гладя нещата на бебо. А и още чакам да ми пристигнат някои неща.  Praynig
Чантата ще я подготвя в края на януари, когато се разберем с доки за датата на раждане  ooooh!

И аз съм скарана със спането, много ми е трудно с това измаляване и болки в ставите. Цяла вечер се въртя и ставам поне по 2-3 пъти да пишкам, а как ми се пие вода   ooooh!   ooooh!   ooooh!   с каката не бях така, надявам се след като родя да си влезна в ритъм и болките да спрат.   Praynig

Аз вчера сънувах, че раждам  Shocked в 32г.с. а аз сега съм в тази седмица  #Crazy дано не се случи.  Praynig   Praynig   Praynig  

Не се движа много, за разлика от първия път  ooooh! тогава бях като кон до последно бях по улиците. А сега ми става лошо и се изморявам  Shocked  

redreny2000 Добре дошла   bouquet леки и безпроблемни оставащи месеци  Praynig

За килограмите, не се притеснявам толкова много. Колкото кача толкова, в крайна сметка по важното е аз и бебо да сме добре, всичко останало е въпрос на воля и упоритост.  Peace

Катилиас при нас детските .... няма да ги коментирам, но със сигурност не са 10% от заплатата  Crazy  Crazy . Не една и две държави са така устроени, че почти да няма майчинство, но и парите които получава бащата в повечето случаи са напълно достатъчни да поемат разходите на домакинството. А и тук едва ли не те смятат за луд да имаш повече от 2 деца, някои даже не искат повече от 1 дете. За да могат да му осигурят хубав живот и да не го лишат от нищо. Не го казвам за да се оплаквам, а само за това че тук за съжаление стандарта на живот е мноооооого нисък.  Аз точно си мислех за наводненията, че гледах новините и се чудех дали и теб те е застигнало. Радвам се че не сте на пътя им, че изглежда направо страховито  Praynig

# 317
В сайта на Селена са обявени други цени-880 за нормално, 1160 за секцио, 150 за присъствие на тати. Laughing Коя е вярната информация? newsm78
току що им се обадих в Селена и редактирах постинга си, съвсем малко съм се объркала, помня че цената с повече от  400 лева разлика беше от Торакс. Да ти кажа не виждам защо трябва да ги дам.

# 318
Виждам че в Пловдив цените са по поносими в болниците.  newsm78

Токуда - 1500,00 лв за нормално + 500,00лв. неонатология +125,00 лв. за стая лукс.
               1500,00 лв за секцио /само по медицински причини/ + 600,00 лв. неонатология
               не пише за цена по желание, но имам спомен от рода на 2300 - 2500лв.

ВИТА -     Проследяване на бременност - 620 лв.
               Нормално раждане - 1800 лв.
               Цезарово раждане  - 2300 лв.

Частна АГК Свети Лазар    - излизаше за миналата година около 4000 лв. целия пакет

# 319
mama_vessy, и аз като ги чета, направо ми идва да си хвана чантичката и да ходя да раждам в Пловдив  Crossing Arms

# 320
  • Варна
Здравейте, от няколко дни не съм писала , но не съм се и спряла мн на едно място Wink. Днес ходихме да видим бебока. Вече е 2,500 кг и както вървим, може и февруарче да станем  Grinning.
Вече започнах и аз малко по малко да набавям необходимите неща. Поръчахме кошарката, количка и вече пазаруваме по малко Simple Smile.
За моите килограми не се притеснявам чак толкова, нека бебчетата да са добре - живи и здрави, а ние ще сваляме покрай тях bouquet

# 321
Mur и аз това си мислех  Joy тук цените са направо сууупер  ooooh!

тони бонбони браво много сте пораснали. Това не е задължително, когато му дойде времето ще си покаже бебо  Hug или ти ще раждаш секцио  newsm78

Аз вчера четох една статия за плановото секцио и там пишеше, че обикновено между 5-10 дни по рано от термин се изтегля датата за да се избегне започване на родова дейност. Но ще видя какво ще каже доки  Rolling Eyes . Има ли някоя мама, която ще ражда секцио да са и определили дата?  Thinking

# 322
mama_vessy, и аз като ги чета, направо ми идва да си хвана чантичката и да ходя да раждам в Пловдив  Crossing Arms
Да ви кажа не виждам защо не, особено тези които са с цезарево.
Ако живеех в Украйна има шанс да си избера родилното на другия край на града който е точно на такова разстояние като София от Пловдив.
Да ви кажа и за нормално не виждам особен проблем, то една седмица на хотел + раждане ще ти излезе по евтино от колкото в София само раждането.

# 323
Здравейте сладки коремчета!Аз днес бях на видеозон,няма нищо притеснително със слизането на корема ми надолу.Просто беба се е обърнала в изходна позиция Hug Тежи 2360кг.И на видеозона излиза термин 13 Февруари newsm78 Доктора предполага,че ще стигне 3 кг и нещо.Уговорихме се за избор на екип,тук нормално раждане е 250лв.Сега сме по-спокойни Simple Smile Качила съм 15 кг. но няма страшно,аз съм упорита,само всичко с бебето да е ОК

# 324
Браво момичета E STELA , тони бонбони , много са ви пораснали бебоците.

mama_vessy , аз в четвъртък ще съм на преглед при доктора, който ще ме изражда и ще ти кажа какво ми е казал за секциото.

# 325
До Варненските мами:

Среща в петък пред Хополенд в Гранд МОЛ - 13.00 часа.

За сега са потвърдили - Zvezda, Thomasito, Gin_s, Тони Бонбони.

Очакавме участие и на другите мами. Grinning

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 17:04 от gin_s

# 326
е, аз за сега проблеми с венците нямам, но затова пък ве4е си имам една гангрена на зъба, макар 4е ако бях отишла веднага, когато ме заболя а не да 4акам един месец можеше и да не се стигне до там. затова моми4ета отивайте навреме, 4е ......

# 327
За раждането аз вече съм си избрала болницата и там нищо не се плаща за самото раждане и престой, независимо дали секцои или нормално. Само дето трябва там задължително да се водиш  Peace  Но иначе като гледам цените направо се шокирам, как може да се искат толкова много пари пладнешки обир  #Cussing out

Валари ще чакам да пишеш  Peace много благодаря  Hug

E STELA това е много добра новина  Praynig радвам се че всичко с бебо е наред.  Hug а за термина, когато тогава, то и на мен ми излиза по рано термина по УЗ.  Peace

fenka това не е никак добре лекувай се  Peace

# 328
Момичета, искам да ви питам дали някоя от вас е видяла някъде от тези скринчета за бебчета в които има ваничка и са с място за повиване.Ако има някой, моля, да ми каже откъде можем да си вземем такова, че никъде в нета не успях да намеря такива комбинирани скринчета.Ние с мъжото оставяме оправянето на детската стая чак за лятото, живот и здраве, защото планираме и други неща по апартамента тогава.Надяваме се всичко да мине добре и бебо да е при нас в спалнята първоначално и във всекидневната, защото двете стаи са преходни.Затова имам нужда от такова скринче Simple Smile

# 329
  • Бургас
hellen_law3 в Карфур видях такова скринче.

Общи условия

Активация на акаунт