Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 041
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
искам да попитам тези от вас които ще ползват сгъваеми кошари, на кои марки сте се спрели?
Петя, за избор на кошара според мен не е водеща марката. Нашата е на Бертони http://www.eshop-bg.eu/userfiles/productimages/product_472.jpg, подобна на тази. Основното, заради което съм я избрала е, че има цип на едната страна, който позволява докато бебето спи на горното ниво, долното да се ползва като "гардеробче", а по-нататък като порасне детето и вече спи на долното ниво - да може да си излиза само от кошарата след сън например  Peace Иначе гледах и да е с гумени колела, ако евентуално я местя в друга стая, но така и не ми се е наложило  Peace Има и такива с функция "люлка", аз не исках такава и не мога да дам отзиви за нея. http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/38/products_i … cd57880824b058f9d
А да питам мамите дето скоро са раждали секцио, колко дни ви държаха в болницата? Защото чух че сега ги държали по 5 дни. А аз седях 7дни.  newsm78
Мама Веси, мен ме изписаха на 4-я ден  Peace

# 571
mama_vessy , сигурно навсякъде е различно. 2 мои приятелки ги държаха по 6 дни.

Ето сега някоя снимка на бебчо в къщи вече. Първата вечер му беше малко гадно, доста скимтя, но вече 3-ти ден тук се окопити.Че и пакостите започна.
Сега хърка под стола  Mr. Green

# 572
Софийските мами, със сигурност трябва да се съберем пак, беше ми страшно приятно.  Hug Така, че свиркайте като решите...
mama_vessy, мисля,че зависи от болницата, за Токуда са 5 нощувки, но пък скоро кумата ми каза, че в Стара Загора нейна позната са я изписали за 3дни след секцио, така че вероятно всяка болница има различна практика.
Валари, честито сладурче.
За лака аз също съм чувала, че трябва да си без, но не мога да гарантирам - причината, която знам аз е точно, че по ноктите следят за проблеми.
Аз днес съм в много кофти настроение, направо сама не се търпя, тъпо ми е, нищо не ми се прави, същевременно пък ми е скучно, абе бременна му работа...

# 573
  • Стара Загора
bzepic,тъкмо се чудих защо ни изостави напоследък-добре дошла отново  Wink Hug
Валари,чуден красавец си имате-да ви е жив и здрав и много да обича бебчето  Heart Eyes
Добре дошли и на новите мами-спокойни и безпроблемни оставащи месеци  Hug Пишете си и термините,за да може някоя от нас да ви впише в списъка  Hug
mama_vessy,мен ме държаха 7 дни  Peace

# 574
mama_vessy При секцио - минимум 5 нощувки (иначе болницата не може да си вземе парите от клиничната пътека). Като може би в частните е по-различно, ако не зависят от здравната каса Thinking

Аз съм в болнични от 01,02, така че след тази дата с удоволствие ще се присъединя към срещите Hug

# 575
Валари прекрасен е малкия черен звяр   Grinning

Аз си пръчах количка в събота
Чакам я до две седмици

# 576
Здравейте момичета,не съм писала отдавна,но напоследък не се чувствам добре.Искам да попитам някой има ли проблеми с пулса-моят вчера беше 122 при нормално кръвно налягане,усещам си сърцето как тупти в гърлото и ми прилошава,а и постоянно се задъхвам и не ми стига въздух.Правих всякъкви изследвания и всичко е ок. и обременяване за диабет включително,и кардиограмата е добре,само хемоглобина ми е малко нисък-може ли да е от това или е нещо друго?Някои да помогне.  bouquet

# 577
  • София
Здравейте и от мен.
Добре дошли на новите мами     bouquetСрещата найстина беше много хубава, а дано да си организираме скоро друга Grinning
Аз да се похваля Мама Веси ми подари страхотно розово боди  Heart Eyesот органичен памук и още не съм го изпрала и прибрала в шкафа, че не мога да му се нагледам. Hug
Валари, страхотен е малкият  Grinning
*sirma* , точно така заедно с 45 дневния болничен ще ти дадът и обмената карта, друго няма...........остава само да чакаш момента Grinning
За болницата съм в чуденка колебая се между Майчин дом ,Шейново и Втора градска, че чух много добри отзиви за нея.
lilyrose , ще се радвам да споделиш мнение като идеш на отворените врати във Втора градска Grinning
jozyy , аз си взех пик кода от нои преди два месеца, на момента ми го дадоха.Става много бързо и не чакаш Peace
Tasha , много е хубава количката, черна ли си я поръча?

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:20 от maiski3

# 578
  • Пловдив
*sirma* , точно така заедно с 45 дневния болничен ще ти дадът и обмената карта, друго няма...........остава само да чакаш момента Grinning
Не дават ли и направление за болницата за раждането? Но за това направление някъде в съседните теми четох, че го давали по-късно от 45-дневния, защото срокът му е 30 дни  newsm78

# 579
                      ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПОЧЕРПЯТ ДНЕС НА                                                                                                                  АНТОНОВ ДЕН!
 Валари, много се радвам за черния красавец Hug
 don4o71, със синът ми имах същия проблем, който изчезна след раждането Peace Лекарите ми казаха, че след като всички изследвания са о.к., да не се трежожа, и че най- вероятно бебо притиска органите и за това се получава този дискомфорт. Учестен пулс се получава при нисък HB, но трябва да е много под нормата, а и той се регулира с препарати Peace
Tasha, количката е много красива!
 Хубав ден!

# 580
  • София
Не дават ли и направление за болницата за раждането? Но за това направление някъде в съседните теми четох, че го давали по-късно от 45-дневния, защото срокът му е 30 дни  newsm78

Commelina , благодаря за поправката  Wink  bouquetДава се 45 дневния болничен, обмената карта и направление номер 7 за хоспитализация PeaceГинеколога ги дава всичките наведнъж.
П.П-Моята приятелка си ги взе преди три седмици(това са документите) Peace

# 581
Честит имен ден на Тони-Бонбони и на всички които имат имен ден днес! Да са живи и здрави!

Валари, косматия индивид много хубав. Много да ви радва и слуша!

Кошарата ми е  SIESTA CANGAROO  Mr. Green щото само тя беше оранжев цвят  Blush за разтегливите кошари, който пита де Simple Smile

# 582
Жени много ти благодаря,чудесно е да знаеш че някой споделя проблемите ти и ти знае как се чувстваш,сега мисля да се заема с този хемоглобин и дано всичко да отмине по-бързо. newsm51

# 583
  • Пловдив
Честит празник и от мен на всички именници днес!

Тони Бонбони 
smile3525

За кошарките, ние си взехме тази на Бертони, която е показала Лъки с люлката, само че в зеленичко. Люлката не знам дали ще я ползваме, взехме нея, защото беше само 5 лв. разликата с другия модел, който е без, та за всеки случай Simple Smile

Я кажете, за тези сгъваемите кошарки, колко време преди да дойде бебето е хубаво да се отворят? В смисъл, за да не мирише на ново, да се проветри, все пак са изкуствени материи. И може ли и нужно ли е да се изпере предварително  newsm78

# 584
  • Стара Загора
Добро утро,момичета  Hug
Честит имен ден на всички имащи повод.Бъдете живи,здрави и мноооого щастливи.Моето синче и свекървата също празнуват днес.

Общи условия

Активация на акаунт