Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 037
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
  • Кукуландия
Изискванията не са кой знае какви. В началото на февруари съм на преглед при едната лекарка, която има повече опит в този вид раждане, за да си каже тежката дума ще го бъде ли. Но аз вече съм се нагласила психически за раждане във вода и знам, че няма да има проблеми  Mr. Green
Единствено се надявам бебето да си излезе около термина, защото ще раждам в София, а в момента живея във Велинград и не ми се иска мъж ми да ме изражда в колата на път за болницата Laughing

# 616
  • до моите любими хора
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави!
Добре дошли на новите мами!!!
Валари много е сладко кученцето!
Лъки
Цитат
За Томи типи аз не съм доволна въобще от шишетата, много ми се вакумираха, но други момичета пък много ги хвалят  newsm78
И на мен ми беше интересно някой да сподели мнение за тези шишета, защото една приятелка ми се оплака че много течали. Клапите се запушвали или нещо подобно, не разбрах точно но каза че въобще не е доволна и да не си взимам. Ще е интересно някой друг ако е запознат с тази марка да сподели мнение, че вече идва време да купуваме и да се ориентираме по-лесно.

# 617
Ето ме след ЖК. Беба е пораснала доста-вече е 2,230 кг. в 33-та седмица. Пак ме обхвана паниката, че е едра, не защото така ми казаха/била си нормална/, а защото от преди 3 седмици е наддала почти 1 кг. А трябва по 200 гр.да наддават на седмица горе-долу. Тя по 300 е наддавала, ако се съди по ехографа. Иначе всичко е наред, хълцаше доста и много се връткаше. Party Имаме доста коса Mr. Green Лека вечер и до утре. Hug

# 618
Здравейте отново Simple Smile Ena4 не се шашкай за бебка, моя принц в петък беше 2300 грама( 31,5 седмици) Трябва да се радваме, че всичко е наред с малките, да са ни живи и здрави. На моя бебо едното бъбречно легенче му е по-голямо от другото, но се старая да не го приемам чак толкова зле, защото четох, че при момченцата това е често срещано и отшумява след раждането. А това, което споделих за доки исках да прозвучи по-скоро като шега, но явно не се поучи. Аз щото постоянно мрънкам за нещо и за всичко си имам някакви теории и той всеки път ме пита дали не съм измислила нещо ново, да научи нещо от мен Wink Иначе имам най-страхотния док на света.....и е млад и доста симпатичен Blush

# 619
На моя бебо едното бъбречно легенче му е по-голямо от другото, но се старая да не го приемам чак толкова зле, защото четох, че при момченцата това е често срещано и отшумява след раждането
И ние сме така, само че е госпожица и беше над горната граница с 3мм, после станаха 1,5мм така че се надявам на следващата консултация да е още по-малко, но да видим...

# 620
catwalk много неприятно, нас поне не ни задължават да сме при определен лекар а при когото решим  Peace

Uinen  е това не е добре  Mr. Green ти няма ли да дойдеш по рано  newsm78

ena4 не се притеснявай за глупости  Naughty след като доктора си е казал че всичко е наред значи е така. Аз също тогава трябва да се притеснявам, че моя сладур в 29г.с. и 4 дни беше 2кг   Rolling Eyes а до 33г.с.  Shocked спокойно всичко и е наред на госпожицата.  Peace

Ето част от нещата дето ми дойдоха. Майски знам, че много обичаш мечо Пух

# 621
  • София
Наминавам, за да ви представя оставащите срещи и лекции до края на месец януари:

ЛЛЛ СРЕЩИ:
Тема: „Да започнем кърменето с добър старт.”
Кога: 22 януари 2011, събота, 10:00 ч.
Къде: гр. Варна, Майчин Дом, ул.Мир №1

Тема: „Захранване и отбиване – факти и заблуди”
Кога: 24 януари 2011, понеделник, 10:30 ч.
Къде: гр. Карлово, 10:30 часа, „Дон кафе”

Тема: „Предимството за вашето бебе”
Кога: 29 януари 2011, събота, 10:30 часа
Къде: гр. Пловдив, ул. Княз Александър Батенберг № 29, книжарница Хеликон

СРЕЩИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛЛЛ:
Тема: “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
Кога: 29 януари 2010, събота, 11:00 ч.
Къде: гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 /входа е до Германско Българската Лаборатория – до
химическото чистене/

ЛЕКЦИИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛЛЛ:
Тема: „Предимства на кърменето” и „Захранване на бебето. Здравословно хранене на цялото семейство”
Кога: 23 януари 2011, неделя, 11:00 ч.
Къде: гр. София, “Тук-таме”, ул. “Гео Милев” 22, вх.А

# 622
Момичета, пазете се и вие и децата.
Боби снощи вдигна Т 37.4, през нощта я покачи на 38.4 и на сутринта нямаше. Излезнахме до магазина и всичко беше наред. Качихме се в колата и той като взе да трепери, да му тракат зъбките, целия се тресеше, изкарах си акъла. Веднага хукнахме към педи, той вече едвам си седеше на крачетата и му се затваряха очичките Cry, направо се побърках от пристеснение. Влязохме вътре и като премерихме Т 40.1 Shocked Направо не бях на себе си. За първи път вдига такива стойности. Сложиха му веднага свещичка Ефералган, стояхме 1 час в кабинета да следим Т и се прибрахме. Той веднага заспа и като стана нямаше вече Т. Добре че мама дойде и сега е у нас, да ми е по-спокойно. Дано повече да не вдига такива Т, че е страшно Cry Кошмарен ден!
ena4, и аз това все го мисля, ако е през нощта трябва да го будиме да става, а като ме оставят как ще реве без мен милото Cry, а и аз без него Cry, още от сега ми става мъчно, но няма начин. Досега само веднъж сме се делили за 1 нощувка, ама беше бебе тогава. Добре че нашите са наблизо - в Перник и ще ми е най-спокойно да е там с тях. Ще се наредят нещата само всичко да е наред Praynig
Валари, честита ти радост, много е сладък малкия бонбон Heart Eyes
mama_vessy, много сладки дрешки Hug
скреч, добре завърнала се Hug

# 623

Сори, че ви тормозя с моите покупки обаче много им се кефя  Embarassed

matza83 Радвам се че всичко е минало и сега е добре малкия, и на мен ми се е случвало да ми прави такава Т. и то само за един ден и след това нищо и няма.Стискам палци да е било само това.  Praynig

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 22:34 от mama_vessy

# 624
  • Ямбол
Лъки
Цитат
За Томи типи аз не съм доволна въобще от шишетата, много ми се вакумираха, но други момичета пък много ги хвалят  newsm78

Ами аз четох из форуми и останах с впечатлението че са много хубави и си купих точно такива и биберони си взех от тази марка и гребен и четка Simple Smile) Дано не ме изложат....
mama_vessy ти от кой сайт си ги поръча тези сладки дрешки?

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 22:38 от Миш

# 625
Миш аз още не съм си купувала, но си мислех да си взема от тях че ми харесаха  newsm78 Майски си взе такива в розово и са много сладки, аз мислех да си ги взема в синьо.  Mr. Green Mr. Green

# 626
  • Ямбол
Миш аз още не съм си купувала, но си мислех да си взема от тях че ми харесаха  newsm78 Майски си взе такива в розово и са много сладки, аз мислех да си ги взема в синьо.  Mr. Green Mr. Green
Да и аз си взех в розово Simple Smile)). Ти от кой сайт си купила тези дрешки? много са хубави?
И да питам за тази прословута вече Арника. Много я хвалят. Аз мисля да я взема като вляза в майчинството - в средата на 8 месец било идеално май. Но всички които са я пили са останали много доволни

# 627
  • Sofia
Здравейте,

Честит Празник на всички празнуващи Simple Smile

Страхотни покупки сте си направили, да са ви честити Simple Smile

matza 83 пожелавам бързо оздравяване на малкото съкровище и дано не вдигате повече Т Praynig

Валари, страхотен е малкия куч, да ви носи много радост Simple Smile

# 628
Миш От мадъркеар и асда.директ. Имаше много хубави намаления а и дрешките се оказват със страхотно качество  Peace Аз от асда, не бях пазарувала но съм много доволна от това което пристигна.  Peace

# 629
На мен по скоро ми е притеснението, въпреки че уж ще съм планово, да не вземе по рано да реши да излиза малкия и това да стане посреднощ  Shocked
Ох, болната ми тема...опитвам се да не си ги мисля такива, но като съм свикнала всичко да предвидя... ooooh! нямам идея и ние как ще реагираме, ако се случи нещо подобно...малчо е невъзможно да го оставим сам вкъщи - на 1.4 год, ще трябва да го вдигаме и да го водим с нас, ако се наложи...или да викаме някой да стои при него...
Лъки Нали ти ми беше препоръчала сайта с Веледа newsm78
Да кажа че в четвъртък ги поръчах нещата, днес са пристигнали в офиса.
Много се радвам, честито! Дано да останеш доволна, аз шампоана го преполових, ще трябва да поръчвам нов за Малечка  Grinning
Насочила съм се към водно раждане в Св. София. Някоя от вас случайно да е направила такъв избор или вече да има опит с водното раждане в тази болница?
Ето няколко теми по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1103 и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242115.0

Общи условия

Активация на акаунт