"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 474
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
брей таз Моаля ще я гръмна  #Sniper #Sniper #Sniper то голямо мазнене голямо чудо
КАТО ПЛАЗМОДИЙ Е

# 406
  • Разград
А тази Мооиля и тя е за  какви ги плещи само, че не били подходящи, а такава като Аслъто е подходяща за Йълмаз. И тя ме кара да

# 407
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Какво чух от устата на Йомер  Shocked Shocked Shocked

# 408
много се обърках тази вечер ама тва думи на Юмер ли бяха то големи изненади голямо нещо

# 409
  • Разград
Този път Йомер ми хареса, започва да реагира вече адекватно. Ама сега вече Филиз взе да се опъва кота магаре на мост.

# 410
сега пък Филиз се прави на велика Йълмаз не й бил повярвал сигурно пък тя му повярва
ми то хората са казали каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи

# 411
като види Йълмаз и Ъслъ сгодени друго ще говори

# 412
  • Разград
tuba büyüküstün with engelbert humperdinck song love story

http://www.youtube.com/watch?v=YlNpprRjLdA

# 413
  • Разград

# 414
  • Разград

# 415
Ванче благодаря за хубавите снимки Hug

# 416
Добро утро момичета  Hug Hug Hug хайде да изпием по кафенце   bouquet

НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ ДЕН

# 417
Зизууу, страшна си къзлар и те ловим ужасно много, аферим къзлар, машшала  bowuu
Фенче  bowuu  bouquet
   love001  love001  love001 ...чеки ся да предадем малкинко граматика...(турска... Wink) Къзлар- множествено число...казъм- ед. число.
В тоя ред на мисли...съм казъм. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А аз си го превеждах къзлар-момиче, а казъм-дъщеря  Whistling

Да се включа и аз в дискусията:Според скромното ми мнение /извинявайте,че ще пиша на кирилица/ къз е момиче,моме; къзълар е момичета;  къзъм е дъщеря...

# 418
  • София
Добро утро момичета и лек и успешен ден и от мен  

# 419
По повод снощния епизод,направи ми впечатление,че Йълмаз започва да се разколебава по отношение убеждението си за връзката на Филиз и Джем.Като че ли започва да му светка лампичката на съмнение  и черупката на студенина от обидата му вече се пропуква ?!
И мен напоследък започва да ме дразни Мюжгян-много бързо забрави разликата в социалното положение на дъщеря си Елиф и Йомер... Или когато е в нейна полза - може?!

Общи условия

Активация на акаунт