"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Браво Зизу  Hug smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мнооого се обострих...дошла от нищото да ми грози темата с изказванията си. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 497
брей то много болни се завъдиха напоследък тя тая е за жена на Джем много си подхождат като две капки вода  Joy направо да тръгват Laughing

# 498
ама то ще кажеш че някой я пита бе  smile3515

# 499
Галке, ако някой я беше питал, нямаше да се налага да крещи с големи букви. Женицата просто е притеснена, че никой няма да й отрази изхождането...а така привлече внимание. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

Чекай се да ти обЯсним:
Мъж имам ама по цял ден работи и като се прибире, съм толкова подмокрила от тия турски Убавци че го гепвам и спуквам от секс, а той горкия каталясъл, изтощен и гладен заспива като труп, а аз продължавам със сапуните.

Детето си играе с играчките и по цял ден реве за тебе да дойдеш да му обърнеш внимание.

А за къщата се грижи фирма Василка, ако искаш ще ти я пратя.

Още въпроси имаш ли???
Ся ми дължиш неустойка задето ми загуби от времето с елементарната си същност  Whistling ooooh!

# 501
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

Чекай се да ти обЯсним:
Мъж имам ама по цял ден работи и като се прибире, съм толкова подмокрила от тия турски Убавци че го гепвам и спуквам от секс, а той горкия каталясъл, изтощен и гладен заспива като труп, а аз продължавам със сапуните.

Детето си играе с играчките и по цял ден реве за тебе да дойдеш да му обърнеш внимание.

Още въпроси имаш ли???
Ся ми дължиш неустойка задето ми загуби от времето с елементарната си същност  Whistling ooooh!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 502
Галке, ако някой я беше питал, нямаше да се налага да крещи с големи букви. Женицата просто е притеснена, че никой няма да й отрази изхождането...а така привлече внимание. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ми те нормалните хора бягат от такова внимание  hahaha

# 503
ми те нормалните хора бягат от такова внимание  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 504
  • София
Абе, души...що крещиш...? Това е признак за разклатени нерви. Предлагам ти като дестинация "Наречен". Там има клиника за такива МАМИ като тебе. smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533
Зизу страхотна си ама нея кой я кара да влиза да чете като не харесва сериалите smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533 newsm44 newsm10

# 505
  • София

Чекай се да ти обЯсним:

Още въпроси имаш ли???
А с това уби рибата и аз така правя ама да не се хваля де  smile3521 smile3508 rotfImao

# 506
Най-обичам когато такива незадоволени мами...намразили живота, почнат да ни мърсят уютното кътче с пошлите си изказвания. Това просто беше с цел...да ни подпалят чивийте.
Само, че ние сме печени и тия не ги плащаме... Peace
СУПЕР МАМИ С КЛАСА!!! Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 507
Гледам подписа на Зизу и не мога да се нагледам на Салих - Явуз, охххх Laughing
Нервакова, ти ли беше изгледала с Бюлент и Туба Ask yolu?
Преди малко го изгледах и ми направи впечатление, че макар и вече да не
са гаджета, наш МачоМен с такава нега в погледа я гледа, че камък разтопява Rolling Eyes
За разлика от Туба, при която ги няма онези очи от Под липите, просто си играе и това е..
На теб как ти се стори newsm78

# 508
  • София
Най-обичам когато такива незадоволени мами...намразили живота, почнат да ни мърсят уютното кътче с пошлите си изказвания. Това просто беше с цел...да ни подпалят чивийте.
Само, че ние сме печени и тия не ги плащаме... Peace
СУПЕР МАМИ С КЛАСА!!! Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Само така Зизу ще и дадем да се разбере  никой не я кара да се  занимава с нас  . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 509
  • Пловдив
Мацоранки,не им обръщайте внимание на тези откачалки.Те просто са толкова безлични в живота,че по всякакъв начин се стремят да привлекат внимание NaughtyПросто ignore2 ignore2 ignore2
Та по темата-нашата мома постоянно я спрягат с някой-то не бе МЙ,Джансел,Онур,сега пък и Бюлент ooooh!Разказаха и играта от гаджета,а тя милата май си е самичка SadДано най-после се покаже с някой,че да я оставят намира.Златце,миличка,когато наистина неспиш по цяла нощ от някое малко newsm30 си спомни какво си си пожелала в темата Joy

spam2ПП Зизке,прочетох ти сценария за ЛиН- smile3501 smile3501 smile3501 newsm10Невероятна си,ако не работиш нещо в тази сфера,просто си си объркала професията bowuuА чеденце на турски майче е яврум.

Общи условия

Активация на акаунт