"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 476
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Гледам подписа на Зизу и не мога да се нагледам на Салих - Явуз, охххх Laughing
Нервакова, ти ли беше изгледала с Бюлент и Туба Ask yolu?
Преди малко го изгледах и ми направи впечатление, че макар и вече да не
са гаджета, наш МачоМен с такава нега в погледа я гледа, че камък разтопява Rolling Eyes
За разлика от Туба, при която ги няма онези очи от Под липите, просто си играе и това е..
На теб как ти се стори newsm78
и аз го гледах ама все си  мисля че не е целия, аз съм гледала до там- Дениз( Туба) отива при майката на Юмер говорят по -скоро се карат  и  двамата - Юмер  и Дениз тръгват нанякъде ,това ли е краят на филма Thinking

# 511
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Здравейте, виждам че е имало нахлуване - но вие много хубаво сте й отговорили! Явно дамата няма друга работа освен да се заяде с някой из темите.
Иначе аз си се ядосвам периодично на нашите двама инати, които не могат да се настроят на една вълна от известно време! Иде ми дойде ми, а Йълмазчо решен да се сгодява.  #Crazy #Crazy #Crazy Но  има светлина в тунела - все някога ще стане по-добре.

# 512
Гледам подписа на Зизу и не мога да се нагледам на Салих - Явуз, охххх Laughing
Нервакова, ти ли беше изгледала с Бюлент и Туба Ask yolu?
Преди малко го изгледах и ми направи впечатление, че макар и вече да не
са гаджета, наш МачоМен с такава нега в погледа я гледа, че камък разтопява Rolling Eyes
За разлика от Туба, при която ги няма онези очи от Под липите, просто си играе и това е..
На теб как ти се стори newsm78
и аз го гледах ама все си  мисля че не е целия, аз съм гледала до там- Дениз( Туба) отива при майката на Юмер говорят по -скоро се карат  и  двамата - Юмер  и Дениз тръгват нанякъде ,това ли е краят на филма Thinking

Да, така завършва филма.Обаче пак май трябва да го изгледам, защото имам чувството,
че пропуснах нещо в роднинските връзки при гледането ми малко по диагоналната система.

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мацоранки,не им обръщайте внимание на тези откачалки.Те просто са толкова безлични в живота,че по всякакъв начин се стремят да привлекат внимание NaughtyПросто ignore2 ignore2 ignore2
Та по темата-нашата мома постоянно я спрягат с някой-то не бе МЙ,Джансел,Онур,сега пък и Бюлент ooooh!Разказаха и играта от гаджета,а тя милата май си е самичка SadДано най-после се покаже с някой,че да я оставят намира.Златце,миличка,когато наистина неспиш по цяла нощ от някое малко newsm30 си спомни какво си си пожелала в темата Joy

spam2ПП Зизке,прочетох ти сценария за ЛиН- smile3501 smile3501 smile3501 newsm10Невероятна си,ако не работиш нещо в тази сфера,просто си си объркала професията bowuuА чеденце на турски майче е яврум.
doh doh doh Верно бе!!! Тенкю Златииии...ловим те да знайш.
Байдъуей...не съм приключила със сценария...има още. Whistling Joy Joy Joy Даже изпълнявам поръчки... hahaha

Алискееее, хош гяльдин джанъм! Hug Hug  bouquet  bouquet
Много се радвам, че отново си сред нас!!! Peace

# 514
  • Пловдив
И аз те ловим джанъм  love001то ти си такъв образ  bouquetЩе ти допрочета сценария Heart EyesСега си гледам нашето филмче,че все съм назад Embarassedнемога да ви догоня.В момента се ядосвам на Хандан когато го излъга за бебето,наистина голяма гадина ,ей #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 515
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

Чекай се да ти обЯсним:
Мъж имам ама по цял ден работи и като се прибире, съм толкова подмокрила от тия турски Убавци че го гепвам и спуквам от секс, а той горкия каталясъл, изтощен и гладен заспива като труп, а аз продължавам със сапуните.

Детето си играе с играчките и по цял ден реве за тебе да дойдеш да му обърнеш внимание.

А за къщата се грижи фирма Василка, ако искаш ще ти я пратя.

Още въпроси имаш ли???
Ся ми дължиш неустойка задето ми загуби от времето с елементарната си същност  Whistling ooooh!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ами като гледам по цял ден и по цяла нощ си във форума,следователно мъжът ти трябва да е толкова зле в леглото,че докато го правите ти пишеш коментари за глупави сериали Laughing Laughing

# 516
  • Пловдив
Ами да взема да те поканя да го обиграеш Mr. Greenсигурно знаеш  магистралните  хватки Joy Joy Joy

# 517
Ами да взема да те поканя да го обиграеш Mr. Greenсигурно знаеш  магистралните  хватки Joy Joy Joy
Недей ме карай да правя такива неща че сигурно ще му хареса. easter

# 518
Ами като гледам по цял ден и по цяла нощ си във форума,следователно мъжът ти трябва да е толкова зле в леглото,че докато го правите ти пишеш коментари за глупави сериали Laughing Laughing
Боже, колко си проста!!! Ние поне пишем коментари...а ти и това не можеш.

# 519
ей тая простата пак се яви сигурно няма кой да я чеше и за тва чеше клавиатурата Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 520
Стига съм се занимавала с вас. Все пак трябва да обърна внимание на семейството си.

# 521
Стига съм се занимавала с вас. Все пак трябва да обърна внимание на семейството си.
Като гледам по цял ден висиш във форума да ни четеш...всъщност имаш ли семейство?
звучиш като крайно незадоволена женица. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 522
  • София
Като гледам по цял ден висиш във форума да ни четеш...всъщност имаш ли семейство?
звучиш като крайно незадоволена женица. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 523
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

Чекай се да ти обЯсним:
Мъж имам ама по цял ден работи и като се прибире, съм толкова подмокрила от тия турски Убавци че го гепвам и спуквам от секс, а той горкия каталясъл, изтощен и гладен заспива като труп, а аз продължавам със сапуните.

Детето си играе с играчките и по цял ден реве за тебе да дойдеш да му обърнеш внимание.

А за къщата се грижи фирма Василка, ако искаш ще ти я пратя.

Още въпроси имаш ли???
Ся ми дължиш неустойка задето ми загуби от времето с елементарната си същност  Whistling ooooh!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Първо не разбрах ти нас ли искаш да обидиш или проучваш кой от мъжете ни е с най-дълъг инструмент, та да си го поръчаш.

Второ не ми стана ясно на теб какво ти пречат моите коментари за сапунките.

И ако имаш проблем иди на психиатър, а не се занимавай с нас, такива като теб нямат място в тази тема.

# 524
  • Разград
tuba büyüküstün with great celine dion song Lets Talk About Love

http://www.youtube.com/watch?v=UC6rTWD74tI

Общи условия

Активация на акаунт