"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 357
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, тия двамата Филиз и Йълмаз са за убиване... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тая гордост ще ме побърка...аааааааааа...вадим патлаците вече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 526
За първи път ми стана жал за Пръчкинер. ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

# 527
  • Разград
За първи път ми стана жал за Пръчкинер. ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

Дори не знам вече за кого по напред да ми е жал. Като ги гледам така всички са за съжаляване и бой.

# 528
Съдба,
когато Йълмаз се разправяше с полиция и съд Филиз го риташе по достойнството
сега е обратното, но Йълмаз въпреки че не и вярва е до нея пак, иска да помогне въпреки всичко което му причиниха, та в този ред на мисли май Филиз е с по-голяма вина.

Не мога да не си защитя Мачо мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 529
не мога да кажа че ми е жал по-скоро ги съжалявам

# 530
Съдба,
когато Йълмаз се разправяше с полиция и съд Филиз го риташе по достойнството
сега е обратното, но Йълмаз въпреки че не и вярва е до нея пак, иска да помогне въпреки всичко което му причиниха, та в този ред на мисли май Филиз е с по-голяма вина.

Не мога да не си защитя Мачо мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
съгласна съм с теб newsm10 колкото и пъти да им е помогнал те все го нападат и обиждат, такива хора не заслужават да ги погледнеш

# 531
не е в това че защитавам Йълмаз просто ме е яд на Текинер че се мислят за велики  smile3515

# 532
сега Хандан и Юмер са по-ниски от тревата тя пък Филиз вирна глава незнам на кво отгоре Crossing Arms

# 533
  • Разград
tuba büyüküstün with engelbert humperdinck song The Last Waltz

http://www.youtube.com/watch?v=SYC51hSkNEw

# 534
Според мен трябваше Джем да плати тези чекове,
поне с 1 мил. да се набута той  Laughing, но Ханданката вместо един път да е
хитра тя реши да се прави на горда.
Направо му даде коз в ръцете като му каза, че Филиз ще иска аванс от шефа си.
Е много проста жена, как да й се отрече приза в първенството Mr. Green

Някой би ли подсказал долу - горе на коя оригинална сме в момента,
пак да си погледам напред.. newsm78

# 535
Добър ден на компанията дет я няма  bouquetМацки чок интересна новинка за Бюлент,ама малко се съмнявам да е вярна,особено пък за Туба newsm78Обаче ако наистина се е разделил,Нерваковааааааааааааа,дерзай джанъм Joy Joy Joy
Абе мами вие мъже,деца,работа нямате ли си,че по цял ден седите във форума и коментирате сериалите. smile3550

Чекай се да ти обЯсним:
Мъж имам ама по цял ден работи и като се прибире, съм толкова подмокрила от тия турски Убавци че го гепвам и спуквам от секс, а той горкия каталясъл, изтощен и гладен заспива като труп, а аз продължавам със сапуните.

Детето си играе с играчките и по цял ден реве за тебе да дойдеш да му обърнеш внимание.

А за къщата се грижи фирма Василка, ако искаш ще ти я пратя.

Още въпроси имаш ли???
Ся ми дължиш неустойка задето ми загуби от времето с елементарната си същност  Whistling ooooh!

Joy Joy Joy оххх души немога да спра да се търкалям

# 536
Мацоранки,не им обръщайте внимание на тези откачалки.Те просто са толкова безлични в живота,че по всякакъв начин се стремят да привлекат внимание NaughtyПросто ignore2 ignore2 ignore2
Та по темата-нашата мома постоянно я спрягат с някой-то не бе МЙ,Джансел,Онур,сега пък и Бюлент ooooh!Разказаха и играта от гаджета,а тя милата май си е самичка SadДано най-после се покаже с някой,че да я оставят намира.Златце,миличка,когато наистина неспиш по цяла нощ от някое малко newsm30 си спомни какво си си пожелала в темата Joy

spam2ПП Зизке,прочетох ти сценария за ЛиН- smile3501 smile3501 smile3501 newsm10Невероятна си,ако не работиш нещо в тази сфера,просто си си объркала професията bowuuА чеденце на турски майче е яврум.

Златинке трябва да си сиугрна че вие ще сте първите на които ще се похваля  Hug  bouquet

# 537
Айде сега добро утро  newsm51  food010 ето ви по едно кафенце да изпиеме  Hug
аз понеже не успях да гледам сериата /хванах много малко/ нензма какво точно се е случвало/хванах малко от края/ ама тая Фелиз леле в последно време много ме ядосва..как се скара на Иелмза че иска да помогне....... ма за какво и е тая гордост? и към кого най вече? не е ли това човека за който си искала да се омъжиш и сега дете ще му родиш  #Cussing out

# 538
Добро утро на компанията! Hug Hug Hug
Пожелавам ви приятен ден!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Така като гледам колко е часът...не съм спала да ви поздравя. Peace
Към обяд ще съм на линия за чешане на клавиатурата. Whistling

# 539
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт