Отговори
# 450
Totoven, на мен така ми стана преди 2 седмици. Направо ми причерня, подгънаха ми се краката, пот ме изби. Ужас! Също така онзи ден в един магазин влезнах усмихната и излязох озъбена. Все едно караме критическа.

# 451
totoven и на мен от време на време ми става така от ниско кръвно, но с един шоколад или вафличка всичко се оправя.

И аз искам паролата за албумчето  Simple Smile

Разглеждах преди малко разни сайтове - май с избора на количка ще си е цяло приключение. В последно време навсякъде се предлагат колички с основен цвят черен или сив. Черното ми е любим цвят, но не и за бебешка количка... та не знам как ще изберем нещо прилично и все пак в детски цветове.

# 452
  • Бургас/Пз
ani_d, мерси за хубавото списъче, даже си го копирах... а кошарката от кой магазин я взехте?

От Делфин - зад операта! От там са и повивалника и матрачето. Същите после ги видяхме в Карфур с малко по-ниски цени!  Rolling Eyes

Ето и няколко варианта за по-евтини , но мисля със сравнително добро качество за колички
Количка Cangaroo Alpin -виолетова - http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=576
Количка CAYENNE Cool Green 2в1 - http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=618
Детска количка CANGORO COMPACT - http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=582

Дано да съм помогнала!

# 453
totoven, и на мен ми се случи 2 пъти, но преди време. И аз мисля, че е от кръвното или може да е било много топло и задушно. В големите магазини е така.
е. damianova и моят син е на същото мнение като мъжа ти относно бебешката количка. Каза ми, че ако ще даваме толкова много пари за количка, по-добре да сме му купели за тия пари една кола на него, той щял да я вози пиклата.  newsm62
ani_d сигурно и ние ще сме в положението на снахата на приятелката ти, имаме си съображения, не знам дали е толкова от суеверие. Само не знам кой ще търчи с таткото, когато се роди бебето, сигурно и при нас леля й.  Иначе много е полезно това, което си ни написала.

# 454
Аз имам Cangaroo Victoria, с две големи колела е отзад, много съм доволна от нея, ще си я ползвам и за това бебе. Миналата година струваше 280лв., не знам сега как е цената.

# 455
  • Бургас/Пз
Сряда 12 януари 2011г  18.30ч, в кафето на Университета - среща на Бургаските мами, ще се радваме на всички, които се включат!

Аз имам Cangaroo Victoria, с две големи колела е отзад, много съм доволна от нея, ще си я ползвам и за това бебе. Миналата година струваше 280лв., не знам сега как е цената.
Аз също съм чувала доста добри отзиви за Кангару. Бих казала дори по-добри отколкото за Чиполино и Бертони например. А пък и на Чиполино в моминта като ги гладм по 500-600лв си мисля , че изобщо не си заслужават!

# 456
Ето ме и мен, не мога да сваря да ви изчета... От 3 дни съм с някакъв вирус, но си мислех, че за ден-два ще отмине...вчера бях на лекар, защото вечерта почти не мигнах от сополи и хрема...искаше да ми изписва АБ, но аз го убедих да изчакаме поне още 1 ден, защото хич не искам да ги пия. Та, днес съм на едно спрейче за нос, което за 1 мин. отпушва и облекчава, но все още носът ми тече и не чувам добре Sad Направо подивявам..

Totoven, на мен и с предишната бременност ми ставаше така, ама директно си ми причерняваше, с един натиск в гърдите..ужасно...разбрах, че е от ниския хемоглобин и когато почнах да вземам желязо, нещата се оправиха. Може също да е от понижаване нивото на кр.захар

@nni, беше питала за помпите - ами, не е задължително да имаш такава, защото може всичко с кърменето да тръгне гладко и изобщо да не ти потрябва (стискам палци да е така)...на мен ми беше изключително полезна и необходима и за това сега пак ще си купя, пък ако не я ползвам...здраве да е Peace

# 457
Момичета, поправям си поста за креватчето. Това исках да Ви покажа - http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=391, но с бременния си мозък не знам как съм копирала другото. Не че не ми харесва, но точно за него нямаме място и за това се наложи да търсим по - малък вариант, но аз явно подсъзнателно продължавам да си харесвам него - хахаха! Ако не Ви тормозя много, Моля за мнение и за това! Благодаря!
А относно количката на Cangaroo Victoria, аз също я гледах наскоро и струва около 230 лв - никак не е лоша, но аз искам с цяла дръжка - само това не ми харесва в нея.

# 458
  • Червено знаме 11:)
totoven и на мен ми се е случвало,бях в една аптека,излезнах,седнах на тротоара,пих вода и си намокрих лицето и ми мина.Мисля че се изравняват границите на кръвното.
За бюджета от 1000лв. незнам как става вместването,всичко е толкова скъпооо...А на мамите които не са купили нищо малко се чудя,знам че пусто суеверие,но нали трябва да сме позитивни,трябва да мислим че само добро ни очаква,а не да треперим цял живот.И като родим живот и здраве,за три дни нашите роднини какво ще ни накупят.Мота бременност е проблемна от самото начало,дори ми забраняваха да забременявам,като отида на преглед цялата клиника ме познава като "странния случай", и аз бях решила да не купувам нищо предварително,но като размислих-немога да се лиша от удоволствието на купя първите нещица за нашето слънчице...и с Господ напред,каквото е писано PraynigНа 20ти съм на преглед в Пловдив и ще накупя всичко необходимо,а количка вече купихме преди 10тина дни.

# 459
e.damyanova, моята Victoria е с цяла дръжка  Rolling Eyes Точно тази е: http://www.myskystore.com/index.php?main_page=product_info&c … p;products_id=166, но цената е повече, може тогава, когато я взимах, да е била в някаква промоция. Само че колелата ги преправяхме предните, бяха паянтови иначе, след преправянето ни не са мръднали.

# 460
  • Варна
Trufel  извини ме,че съм пропуснала, ама къде ходиш на ЖК? Много перипетии, но ината ти ще ги пребори:)
За стволовите клетки и аз съм ЗА,въпреки,че когато чаках за преглед чух, без да искам, мнението на Козовски  и Ковачев. Но не спирам и да мисля,че все едно предизвиквам съдбата с това.
В Майчин дом ходя, Гале, и ЖЗ там ще се срещнем с моя младеж, когато му е времето. Peace

Благодаря на включилите се по въпроса със стволовите клетки. Аз се навивам все повече ЗА, но имам много да прочета и проуча до следващата ЖК и тогава ще разпитам за мнение моя лекар за различните банки, че той поне е имал и личен контакт с тях. Сега не искаше да ми казва имена на банки, да не ми влияел... Wink

Толкова от нас, че се уморихме от лежане цял ден и май ще ... лягаме да спим! Laughing

# 461
Djulia, и аз искам да си направя това удоволствие и да си купя нещата лично, а не други да ми ги взимат, но просто ми се струва раничко и мисля да изчакам осми-девети месец.

Moiraine, бях си харесала тази количка, ама моя приятелка си взе и не ми се иска да се разхождаме със еднакви... и все пак си мисля, че колкото и да гледам, ще взема това каквото предлагат в магазина.

# 462
  • España (Плевен)
Totoven, Narina е права. Аз предната бременност бях с нисък хемоглобин. Бях в един магазин с ММ и изведнъж ми стана много тежко. Казах му да излезем на въздух и докато си спомням, че излизаме - се гледам в ръцете му. Припаднала. Тази бременност за сега ми е добре хемоглобина, но май с напредването ми пада и оня ден ми се зави свят и полегнах за 5 мин. Виж си хемоглобина. Много е важен и не трябва да пада под 100.
За покупки все още не съм тръгнала, но си гледам редовно в нета и тук при вас. От Нелито си имам легло и дрешки. Мислим да вземем корито, стол за кола, стол за хранене. Това са по-големите неща,които има време за тях. А количка уж ще ни взимат. Сестра му на ММ ще ни купи, но ще додам за някой по-хубав модел. Не мога да разчитам на др. за нещо което аз ще си го ползвам. Всеки има все пак различен вкус. Най-важна ми е количката и коритото на първи етап. Но каката остава без легло и ще правим детска стая за нея. Та там ще има повече харчене. Но както се казва дребните неща излизат най-скъпо. То няма да са дрехи, шишета и биберони, козметика, играчици и др. глезотии.
Хайде, това е от мен... Лек сън коремчета...
  Hug

# 463
  • España (Плевен)
 Mr. Green  Mr. Green  пак съм аз...
Забравих да ви питам - на вас започна ли да ви избива по-малко коластра. Аз започнах да цапам дрешките..

# 464
Здравейте
Аз още в предните теми  бях писала за включване, но така и никой не ме добави няма значение- аз съм първа бременност- с момченце-термин 02.05.2011, но най- вероятно ще чакаме април.Затова съм при вас и ви чета редовно.И аз нищо не съм купувала, но мисля скоро да се отправя на покупки. Легло сме харесали от DIBO, български са имат всякакви модели и цветове и размери...., мислим към март да го вземем, че казват да постои да се отмирише ако е от дърво..
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт