Отговори
# 435
e.damyanova, и аз съм си избрала такъв модел креватче-изглежда практично... а също така и на мен ми се иска да се вместя в сумата от 1000лв, като за количка се надявам да си намеря до 300 лв., не държа да е последен модел... определено нямам представа колко лв. ще струват останалите неща, но силно се надявам да се вместят в бюджета, че в момента е доста ограничен!

Аз днес си направих една хубава разходка по центъра с приятелка и като гледах колко бременни кореми се разхождат (като охлюви след дъжд), едно такова хубаво ми стана... Поне за лятото ще си имаме хубави (надявам се) главни улици за разходка, че сега е толкова кално, точно както в София-центъра, когато бях септември. Посетих и 2-3 магазина, ама нещо не ми допаднаха или цената или модела на креватчето!

# 436
Благодаря ти, LadyDiDi! И аз мисля, че от следващия месец вече можем да се ориентираме към подготвителни покупки. Лека полека най-важното и най-необходимото ще приготвим.
Токущо по новините съобщиха, че се е родило над 6-килограмово бебе.  Simple Smile 

# 437
@nni, може ли един въпрос щом си гледала легълцето на живо - колко са големи шкафчетата - в смисъл дали ще посъберат някоя и др. дрешка или са по - скоро декоративни, че аз не съм го виждала на живо - като обикалях магазините мислех за др. легло, но после се оказа, че няма място,
asitta - Добре дошла  и от мен - да си бременеем заедно до края и на пролет да се поздравим със здрави и  хубави бебоци  Hug
За количката и аз съм в подобна като теб ситуация - продават ми една хубава за символична цена, но аз сякаш много искам да си купя моя си за моя си бебок и също съм в голяма дилема, но май ще надделее това чувство, но ще видим, че ММ е много против да се дават много пари за количка - не знам защо му е такава драма тази количка - според него всички са еднакви и все през смях казва, че за тези пари - т.е 500 - 600 лв. можел да му купи истинска кола, та за количка нямало да ги даде - Мъж  Joy Joy Joy - ходи го убеждавай в противното. 
*Poli* - аз също имам такава идея и мога да ти споделя, че има доста модели на Bertoni, Chipolino и Cangoroo, които влизат в този диапазон, като даже има и по - евтини. За качеството им обаче не съм много компетентна - колкото хора съм питала всеки е на различно мнение. Ти имаш ли модели фаворити, за да ги обсъдим?

Ох, момичета пуснах една прахосмукачка из не много голямата  ни къщичка и се уморих и кръста ме заболя и изобщо... Абе не е като преди дето за 1 час бях готова с всичко  - 10 кг отгоре си се усещат, а и коремчето тежи вече.... hahaha като някое мече се разкарвам и охкам само....

# 438
Добре дошла на asitta!!!Ами да ви кажа момичета щом сте се ориентирали към покупки това е хубаво,аз нищо още не съм купувала струва ми се раничко,но гледам какви сладки нещица има,а много е хубаво креватчето-e.damyanova.

# 439
  • sofia
Здравейте! Страхотни заглавия сте измислили, доста трудно реших за кое да гласувам  Laughing
Гледам, че доста от нас се оплакват от сърцебиене, и мен ми е така може би от месец, а с първата бременност не съм имала. Питах док и ми предписа Neuroheel - хомеопатични били, ама не съм ги вземала, чаках да премине, ама не минава и май ще ги взема. Ако някой има инфо, моля да сподели  Thinking

# 440
Ели,приблизителната цена,каза дърводелеца,че ще е около 200-250 лв.
Добре дошла на Аситта...Момичета,тези които имате паролата за априлския профил,добавете я на първа страница,че интернета ми е ужасен,една страница ми отваря 30 минути...Затова и не обсъждам много-много по темите,които сте писали,защото едвам чета...

# 441
Ами Мони ще пробвам,но не съм сигурна дали ще мога да добавя паролката.

# 442
  • София
Здравейте коремчета,

fishi_fishi и ние си купихме количка на X-Lander и аз първоначално си харесах триколката която показваш,но в шоурума като ги пробвах четириколкото ми се видя по маневрена и взехме нея
http://www.novobebe.com/X-lander_XA_Energy-bg-856.html
Мъжа ми също много хареса количката,като той гледаше изработката  и остана много доволен,дано наистина се окаже добра покупка и да си я ползваме със здраве
babybu със здраве да си я ползвате, може и на мен да ми хареса след проба ХА вместо ХТ, но като отида ще видим какво ще излезе накрая  Laughing .
Ей много големи са ви станали бебчетата пу пу пу все така да продължават да растат ... кой знае колко ще е порастнало и моето с тези трапези напоследък...  Laughing
DENI13 и asitta  добре дошли в нашият априлски отбор, желая ви здрави и красиви бебчета на финала.
Много хубави креватчета сте си избрали момичета всичките модели много ми харесват, ние нямаме много място и ще сме с кошара за спане и игра като за начало, пък после живот и здраве ще мислим реорганизация на мебелите като цяло. Мисля, че отначало е добре бебо да е при мама, а ако на такото му пречи плача на бебо...ще трябва да се мести в друга стая.
И аз мисля, че с бюджет около 1000лв може да се купи всичко необходимо за бебо, като това е при положение, че не се купуват от много евтините и много скъпите неща за бебета  - може би е среден вариант.
Maminka66  Laughing твоят преглед е минал доста интересно, било ти е спокойно браво.
Мисля, че е важно докторите да ни предават положителни емоции, а не да ни стряскати плашат.
 Hug на всички и хубав уикенд.

# 443
Аз мисля, че няма смисъл да се добавя паролата на първа страница, просто който я знае да я пише на ЛС на тези, които я искат. Все пак не случайно е сложена парола  Laughing

# 444
Здравейте, момичета  Hug

Mama Ivy, благодаря ти за подкрепата. Добавих на първа страничка част за вестителки, ако желае някой, нека се включи. Идеята е мамите, които не са си избрали щъркелче от списъка, да могат да съобщят хубавата вест. В СМС-ите е хубаво да се напише името във форума, името на бебето, теглото, размерът и часът на раждане  Wink

Легълцето, което коментирате от Вис Виталис, е много хубаво - ние взехме две подобни, пак от там, много ми харесват и са много удобни. Чекмедженцата не са големи, но стигат за основните неща - в едното може да държите комплекти - боди + панталонче и чорапки (ританкки), в другото пелени, в третото - каквото ви дойде на ум. В тези долните чекмеджета не слагайте нищо, което ще ви трябва често, защото ще имате достатъчно натоварване на кръста и без постоянно навеждане  Rolling Eyes Там е хубаво да се слагат чаршафчета, чувалчета за спане, такива неща.

Аз бях на ЖК във вторник, малкият ни мъж си показа много хубаво достойнството, та вече и за нас не остана капка съмнение, тежеше 880гр., върви си в нормите засега. Гледам да си спазвам диетата, доколкото мога, защото при мен резултатите от обременяването с глюкоза не бяха толкова добри, но това да ми е проблемът...

Добавих и новата мама asitta на първа страничка - добре дошла и лека бременност до края Hug Аз за това бебе не съм пазарувала още, но си имам почти всичко от каката, много малко неща ще купувам и още се ослушвам, пък и нямам много време...

Ели по нова година много ме уплаши - вдигаше температура до близо 39 градуса и я смъкваше, без абсолютно нищо друго (сополи, кашлица или нещо от сорта), но май ще да е било от зъбите, защото вече нищо и няма, а два кътника  Shocked се показват, единият даже вече е пробил, вече има 10 зъбчета, което за на годинка ми се вижда страшно много, ама какво да правим Simple Smile

Едвам ви прочетох, че бях ви поизгубила края преди 2 дни Simple Smile

LadyDiDi, мисля, че Мони имаше предвид да добавим новата мама, а не паролата  Wink

Хубава вечер от мен!

# 445
  • София
e.damyanova - шкафчетата са си доста прилични (долните), аз смятам там да държа на бебка дрехите. То принципно креватчето хич не  е малко  Peace
nadeto25 Мони има в предвид, който има паролата за профил априлки2011 да добави новата мама на първа страница  Wink

# 446
  • Бургас/Пз
Здравейте и от мен!
Днес изкарах страхотен следобед - на най-добрата ми приятелка се роди племенник и ходихме двете на покупки. Оказа се, че снаха й е доста суеверна и нищо не бяха купили предварително. За това ви давам прясна информация от извора и по-специално за Поли  Hugи останалите момичета от Бургас!
Та ето какво купихме днес:
- Легло Бертони подобно на това което е показала Е.Дамянова със същото шкафче от страни - цена 345лв
- Матрак с пяна и кокос - 69лв
- Повивалник - 31лв
- протектор за матрачето - 7лв
- комплект чаршафчета, олекотена завивка, въглавничка и с обиколник - 65лв /сигурна съм че може да се намери и по-евтино, просто не можехме да обикаляме/ Имайте предвид, че е важно дали креватчето е от двете страни с решетки или е само от едната. Ако е с единична решетка, ви трябва единичен обиколник! амо обиколника струваше около 30лв.
- Ваничка анатомична със стойка и маркуч за източване на водата пак на Бертони- комплекта за 59лв. Иваче имаше само стойки по 42лв и отделно си купувате ваничката.
- Стерилизатор на Чико електрически - 65лв
- Кошница за кола на Бертони 0-9кг - 52лв
- Комплект на Хип - олио, измиващ гел и шампоан , крем против подсичане - около 35лв
- комплект тензухени пелени 6бр. - 8лв
За тези неща дадохме около 610лв.
Не сме купували шишета и биберони за сега, но има вероятност тези дни и тях да се наложи да купим.
Остават около 400 за количка, като се надявам , че ще успеят да намерята, такава, която да им хареса. Тяхният бюджет също е около 1000лв.

Аз лично смятам, че ако леглото се поръча при дърводелец, могат да се спестят около 100лв. За столчето за кола може и повечко да се инвестират, зависи от това колко пътувате!

# 447
Здравейте момичета,
да ви се оплача,днес бяхме в един огромен магазин и ми стана лошо.Устните ми пресъхнаха,изби ме пот,много беше неприятно.Напоследък няколко пъти преди обяд ми става нещо подобно,но този път беше ужасно,добре че мъжа ми беше с мен.На някой случвало ли се е подобно нещо?

# 448
Здравейте отново, много ви благодаря, че ме добавихте на първа страница, благодаря ви и за чудесните пожелания.
totoven, наистина неприятна случка. Не, на мен не ми се е случвало нещо подобно досега, но да не би да е нещо от кръвното? Ако имаш апарат вкъщи, ако искаш си го измери да провериш как е. Надявам се всичко да е ок. Не се тревожи. Все пак си бременна, може да си повървяла повечко, може и ако ти е било гладно, от това да ти е прилошало...

# 449
ani_d, мерси за хубавото списъче, даже си го копирах... а кошарката от кой магазин я взехте?

Общи условия

Активация на акаунт