Отговори
# 300
  • Сопот, Пловдив
maria9 , а да ти е казвал АГ, че тази ниска плацента може да наложи да раждаш със секцио?

# 301
  • Варна
zai4eto 81 има до Кипър.

# 302
Едно коремче и от мен Simple Smile

Не знам при вас как е, но аз имам чувството, че буквално за няколко дни ми порасна корема.....

# 303
Здравейте,минавам за бързо...
Гледахте ли по новините за бебето Версачи  Joy Joy Joy Хората тотално изтрещяват,човека щял да си кръсти другото дете Гучи Laughing Laughing Laughing
Ми та аз направо да си кръстя чавето Бам-Бам Laughing
Марева,мнооого хубаво коремче!

# 304
Дааа, гледах го това за бебето Версачи, даже не са го написали правилно Simple Smile

blumence, коя ти е педиатърката? Трябва и по тази тема да се поровя вече сериозно...

# 305
Ей момичета днес нямате изчитане  Hug
Пете мислих да пусна една снимка от морето на мъжа ти, ама размислих, че туко виж го подгонили  Mr. Green
Ани ако е от общата с моя мъж,твоя и останалите тюлени Mr. Green JoyВярно ще ги гонят,но за да отслабват  Laughing
Е.Дамянова равномерните потупвания,подскачания на корема са хълцанията на бебето.Не се притеснявай,в реда на нещата е.Човече е и то си хълца,особено като си яла пикантни храни-чесън,черен пипер,чубрица,лук,люто.А Вероника определено реагираше на черния пипер.Е скъса се да хълца-много го обичам  Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 20:42 от petia47

# 306
  • España (Плевен)
К А Т И-хубаво коремче. Вие кога се прибирате??
Полета ни е за 18 януари и пристигаме в 24ч. Ще преспим в една приятелка и на 19-ти ще сме в Плевен.

Мони, Иве пратих ви телефончетата си.
  Peace

# 307
Здравейте майчета! Ние се завърнахме снощи, още не мога да оправя къщата и ми се спи ужасно, че пътуването беше доста дълго, но се надявам до 1-2 дена да влезм в час Simple Smile Иначе си изкарахме много добре, починахме си хубаво, това 2 седмици без да шеташ и готвиш си е голям кеф  Mr. Green

Коремът ми порасна доста, предния път по това време ми беше доста по-малък  Rolling Eyes Бебка доста рита понякога, много й се радвам. Все още нищо не съм й купила, нещо не ме е обхванала шопинг- треската все още  Blush

Изписали сте пак ужасно много и просто не виждам начин да ви изчета, мернах само че си имаме вече бебчета, дано бързо наддават и да се приберат вкъщи  Praynig

Ще се опитам да се включвам по-адекватно занапред, лека вечер на всички коремчета  Hug

# 308
Кате,видях аз,че си ми пратила телефончета....Май теб ще те използвам за щъркелче,мислех да е Дидка,ама тя каза,че е на М-тел,ти си на Вивател и ще ми е по-удобно,че имам безплатни и направо ще мога да ти звънна....А и като зачезнеш нанякъде ще ти звъня да те проверявам Mr. Green

# 309
  • España (Плевен)
Гледам няма още анкета с предложени теми и реших да се разровя за идейки, че и аз нямам в момента.  Mr. Green
- АПРИЛският корем расте, рита вътре малкото дете.
- АПРИЛки нещо все будуват, защото бебчетата в тях не искат да кротуват.
- Биберони, дрешки и креватчета нови - за АПРИЛското бебе сме готови.
- Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи.
- Половината от чакането мина, дръж се, АПРИЛска дружина.
- Махат вече с крачета и ръчички - растат в нас АПРИЛските душички.

За Лека нощ от мен едно хороскопче за 2011г. за всички зодии..  Peace

# 310
Гледам няма още анкета с предложени теми и реших да се разровя за идейки, че и аз нямам в момента.  Mr. Green
- АПРИЛският корем расте, рита вътре малкото дете.
- АПРИЛки нещо все будуват, защото бебчетата в тях не искат да кротуват.
- Биберони, дрешки и креватчета нови - за АПРИЛското бебе сме готови.
- Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи.
- Половината от чакането мина, дръж се, АПРИЛска дружина.
- Махат вече с крачета и ръчички - растат в нас АПРИЛските душички.

За Лека нощ от мен едно хороскопче за 2011г. за всички зодии..  Peace

Ехааа,страхотни предложения,веднага правя анкетата.

# 311
Кати ще те правим Бг мама поет.Браво-много са идейни!Айде първа съм с гласуването  Mr. Green
Staket познавам майки,които си перат дрешките на децата,а и техните само с Фрош.Много са доволни.Аз не съм го купувала и не мога да ти кажа.
За козметика сега съм харесала продуктите на Хипп.Пера с персил и може би ще останем на него и за Калина.

# 312
Петя, благодаря за инфото отново   Hug
А за следващия ми пост, мога ли да те помоля за мнение също така, ако не ставам нахална вече. Мерси, предварително.
Чакам анкетката с нетърпение Simple Smile

# 313
Петенце,искаш ли да се заемеш с правенето на новата тема? Rolling Eyes

# 314
Може.Само кажи на какъв документ я правиш предварително.Щото най-лесно ми е да копна и преправя някоя от предишните теми.Примерно тази  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт