На пазар във Варна - 13

• 54 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте, някой да се сеща къде мога да намеря зелени подправки- пресен босилек, прясна мащерка и др. По масовите хипермаркети- Кауфланд и Била не намерих, възлагах големи надежди на Пикадили (в интерес на истината само в Пикадили парк проверих) - но там няма, само тези, които са в саксия , но този вариант за сега не ме устройва. И не се сещам къде да търся - идеи ?
мерси предварително Simple Smile

По принцип не им е сезон и освен в саксия трудно  ще намериш да не кажа никък,но ако имаш време провери и в метро там също ги продаваха. Peace

# 31
Някой питаше за 3 Д пъзели, вчера видях в Пъблик. И аз ще се ослушвам за чантата от шушлек...  Whistling

# 32
Някой питаше за 3 Д пъзели, вчера видях в Пъблик. И аз ще се ослушвам за чантата от шушлек...  Whistling

Аз питах, но вчера ходих до Оринджа от там взех 3 боря за подаръци  Peace

# 33
  • Варна
Точно такива стикери имаше в Дом на тапета, също имаше и с други животинки.
Къде се намира този "дом"? Да не е на Ген.Колев?

# 34
да там е, точно на ъгъла под дом "Другарче" - за изоставени деца

# 35
  • Варна
flufi не знаех, че шушляка пак е на мода  Simple Smile Би ли показала някой модел да видя какво е актуално? Благодаря предварително  Peace
Всъщност не знам дали е на мода". Може би пресилено се изразих, просто много дами съм виждала с хубави, ефектни чанти от такава материя и исках да си намеря такава. Ето някои модели, които ми допадат:
http://www.amazon.com/Kate-Spade-Pierpont-Sophie-Satchel/dp/B003 … XKMYVW,B004FVHHC4
http://www.amazon.com/Kate-Spade-Puffer-Evonne-Forest/dp/B003XIJ … XIJ41W,B001MT7IYY.

# 36
За тапети идекорации има един голям склад до ЖП гарата - от Планет по една малка уличка се излиза до улицата където вървят автобусите,там има разни борсички за сувенири,този склад е с балатуми и бои на първия етаж и на втория има разни фолиа за залепване,тапети и т.н.

# 37
# 38
  • Варна
Дами, искам да споделя една неприятна случка от днес. Отивам днес на пазара на Чаталджа и освен всичко останало, влизам да купувам сирене и кашкавал. В магазинчето, което е след магазините за детски обувки, маслини и риба. Та казвам, че искам сирене, след като го изтегля продавачката ѝ казвам, че искам и кашкавал. Изтегля и кашкавала, прави сметката с елка и записва на амбалажната хартия. На края ме застрелва със сумата от 9лв  #Crazy, при положение, че купувам малко парче сирене и 350г кашкавал. Видях, че нещо не е наред, но въпреки това си взех покупките и си платих, като трябваше специално да си поискам касов бон. Излизайки видях, че има контролна везна и реших да проверя. Оказа се, че са ме излъгали и в грамажа, а и в парите. Подадох си официална жалба. Върнах покупките и си взех платените пари наобратно.
Внимавайте! По магазините освен от джебчии трябва да се пазим и от некоректни търговци.

# 39
Дами, искам да споделя една неприятна случка от днес. Отивам днес на пазара на Чаталджа и освен всичко останало, влизам да купувам сирене и кашкавал. В магазинчето, което е след магазините за детски обувки, маслини и риба.[/size][/color]

Ужас и аз от там пазарувам и на няколко пъти съм се усъмнявала, но... newsm78 #Crazy

# 40
# 41
  • Варна
Рядко ми се налага да влизам в подобен магазин, но вляза ли със сигурност знам, че ще ме прецакат с нещо, докато следя малката да не погроми магазина. Пишат на хартията, после сто пъти смятат и трият на калкулатор и накрая - бам! Последният път, когато стъпих в подобен обект ми бяха взели с лев повече (за 1 хляб и два банана), но не ми се връщаше. Друг път, на пазара за зеленчуци, чичото не си беше изтрил паметта на калкулатора от предния клиент и за 3 домата и малко пъпешче платих 10лв (този път се върнах).

# 42
  • Варна
Къде има добре заредена книжарница/магазин, в който да намеря пъзели с над 1000 части?
Проверих в Пъблик, Буквите и още няколко дребни книжарници. Мисля утре да отида до Пингвини на Козирката, ако ме насочите къде още мога да проверя ще съм благодарна. Искам пейзажен пъзел - фотография.

# 43
# 44
  • София
Цитат
докато следя малката да не погроми магазина.

Joy Joy позната картинка, в най-добрият случай преподреждаме рафтовете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт